Fluturasi mart.apr 2011(85)LMA Andrei si Andreea!!
Raspunsuri - Pagina 18
bb_yasmi spune:
fii'mea imi canta din camera e "desteapta-te romane"...
iony, felicitar pt intrarea in luna a7-a!!
mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a
strumphitza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Happiness_4_us Strumphule, ce mancasi bun de te dregi acum cu ceai cu lemon? Mamica fluturasului Andrei si 27+ Maria |
vezi daca citesti in diagonala, eu am mai spus ce am pregatit de pranz
cartoafe fierte in coaja, apoi curatate, taiate feliute, prajite cu putin ulei si ceapa , cu mamaligutza, ou si bacon cu muraturi
_
Mind the Bump!23+Sophia Nicole
simonacip spune:
Ia uite fetele cum si-au pastrat un locsor aici. ravo fetelor!!!
Am re-incarcat urtoasele pt Anaxena...
Fetelor, atit sunt de ...stau d e1/2 de ora pe toaleta si nu merge nici sa fac nici sa ma scol E groaznic...ma scuzati, dar ma inteapa jos tare intr-o parte si sigur e constipatia asta...treuie sa fac ceva chit ca stau juma de noapte aici...
Lui David i se clatina un dinte, e dislocat de-a dreptul...si nu ma lasa sa i-l trag...Hmmm
Simona, mami de baieti David, Matei si 27 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
strumphitza spune:
citat din mesajul lui simonacip Strumpfi, ce cataloage misto ai!! Sa vina fetele la apel! Simona, mami de baieti David, Matei si 27 s Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
asa-i ca am memorie de elfant numa` la prostiis i la lucruri bune si trebuincioase nu , deloc ?
si mie imi place catalogu`... imi aduce aminte ce-mi tremurau chilotii pe c..r cand venea ora de chimie sau fizica, niciodata nu mi-au placut, abia asteptam ora de romana, engleza, franceza, geogra sau istorie da de mate tot nu am scapat in facultate, plus ca am mai dat-o si pe statistica in facultate
_
dorinut@ spune:
Simo 'desfunda' tevile cu o clisma cu apa calduta..merge ca unsa si nu te mai chinui, ca nu e bine.
------------------------------------------------------------------------------------------
26+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Ana-Maria
strumphitza spune:
citat din mesajul lui dorinut@ Simo 'desfunda' tevile cu o clisma cu apa calduta..merge ca unsa si nu te mai chinui, ca nu e bine. ------------------------------------------------------------------------------------------ 26+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel Ana-Maria |
vai cand am citit cei ai scris imi venea sa ii spun simonei ca daca nu merge sa apeleze la Mr. Musculo sa desfunde tevile
Simona scuze, dar eu mi-s dusa cu pluta azi si nu numai azi
Hai ca de maine esti in concediu si sa vezi ca nu mai ai nevoie de stat la toilet juma de ora , o sa te reglezi
_
simonacip spune:
Strumpfi,pai astea-s treuri importante, sa vina fetele la apel...fizica, chimie....nici eu nu le-aveam...jucam iliard la orele alea..hehe, vremuri
Dorinutza, nu prea-s oisnuita cu clismele...mi-a facut mamica mea dupa prima nastere una...ca eram locata si mi-era sa nu rup firele alea..A fost cumplit! ...acum dc voi sta acasa nu las sa mai patesc asa ceva.
Simona, mami de baieti David, Matei si 27 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
strumphitza spune:
hai ca rad de una singura aici si nu mai pot , o salt pe asta mica sus jos , nu mai pot
cred ca se gandeste ca o innebunit lupu`
si marmota invelea ciocolata....
_
lalely07 spune:
Simona incearca un supozitor cu glicerina.Este permis in sarcina.Eu asa mai alin durerea cateodata...
19+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
madutza_bra spune:
Simo, ;a mine in ultimul timp functioneaza cu multe fructe, in special pere.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 28+ cuCatalina Ioana
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png