Fluturasi mart.apr 2011(85)LMA Andrei si Andreea!!
Raspunsuri - Pagina 13
strumphitza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui IONY_82 Am intrat in luna a 7-a fericita 28s cu Sara Andreea |
wow, deja 28 sapt felicitari
ma ia cu frisoane cand ma gandesc ca nu mai e asa mult pana ne tinem puiutii in brate... mult a fost, putin a ramas
aseara se uita Nick la o comedie si o arata pe una in spital in travaliu si ii spuneam lui Nick, uite asa o sa ma vezi si pe mine ca ma screm si imi rup c...u in 2 si apoi arata imagine din sala de nasteri si taticul era rugat sa taie cordonul si ala se albise la fata si nu putea ingana nimic, d`apoi sa mai si taie cordonu
_
Mind the Bump!23+Sophia Nicole
IONY_82 spune:
Intr-adevar trece timpul si chiar mai e foarte putin
ma emotionez cand ma gandesc
Strumfi e bine asa ca am mai scris si cate ceva? n-am lasat doar pupici
fericita 28s cu Sara Andreea
djlaura01 spune:
IONY_82 felicitari ptr cele 7 luni mai este un pic+
_
23 saptamani minunea data de dumnezeu
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
antguess spune:
hello burtici
nu stiu daca va aduceti aminte dar acum o saptamana eram f suparata pt la ca la morfo fetala iesise ca am prea putin lichid AFI 9.32
AZI am fost iar la eco dupa o saptamana de baut...multa apa scarboasa si minerala si acum AFI este 11,30
sunt super happy, fetita pluteste in sfarsit in lichid....a zis dr sa ne mai vedem sapt viitoare din nou sa masuram si daca e afi 13 am terminat cu grjile si ne vedem la 2 saptamani nu la 1 ca acum
mai bag niste apa:D
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI..SA VA FACETI DE CAP, SA PAPATI CEVA BUN SI SA VA IUBITI:))
Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 6 a
IONY_82 spune:
Acum va las multi
Distractie placuta tuturor care sarbatoresc astazi
fericita 28s cu Sara Andreea
strumphitza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui IONY_82 Intr-adevar trece timpul si chiar mai e foarte putin ma emotionez cand ma gandesc Strumfi e bine asa ca am mai scris si cate ceva? n-am lasat doar pupici fericita 28s cu Sara Andreea |
foarte bine ca mai vorbesti, asa te vreau , dar tot imi sta pe creier pagina 12 latita de tobosarii tai stiu ca fara intentie , dar ca sa nu mai latim paginile, dati spatii intre ei, nu unu dupa altu ca de aia se latesc paginile
_
Mind the Bump!23+Sophia Nicole
madutza_bra spune:
hello
Happi, super idee cu lista , eu pusesem link pe prima pagina cu trimitere la cap in care s-au postat cele 3 listute: Lista necesitati bebe si mamica..sau ceva de genul.
Am fost cu Andreiasul meu la biserica si nu a vrut sa ia impartasanie , m-am facut verde-albastra-rosie la fata pe acolo ca tipa ca nu vrea sa ia...era si in timpul slujbei.. in final a reusit preotul sa-i puna putin pe buze....offf. Anafura a mancat cu placere
Acum doarme si abia asteptam sa se trezeasca sa il putem lua la pupacit
Pe picasa am pus o pozica si va invit sa serviti o feliuta de tort , dupa ce-l tai pun si poza cu sectiune
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 28+ cuCatalina Ioana
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bb_yasmi spune:
ma prega sa merg si eu dupa printesica mea....
mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a