Fluturasi mart.apr 2011(85)LMA Andrei si Andreea!!
Raspunsuri - Pagina 12
djlaura01 spune:
scrish si eu vreau la fel ca u ,dar bebei trebui sa stea in burtica pana la termen,la fel ca cozonacei ,pana se coc trebui sa stea la cuptor
uffff ce comparatie pe mine
_
23 saptamani minunea data de dumnezeu
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
bb_yasmi spune:
ufff laura ce bunatati ai tu acolo!!!!
cris....pa de ce??? profita burticutzo de aceasta minunata perioada.....ca o sa ai perioade apoi cand iti vei mai dori sa ai burtica....
mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a
djlaura01 spune:
alina.n
bb_yasmi hai si tu la masa facem clica
_
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
bb_yasmi spune:
laura multumesc. eu am papat deja, de acum astept cina
mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a
djlaura01 spune:
bb_yasmi pai te asteptam la cina
_
IONY_82 spune:
"LA MULTI ANI!" tuturor Andreelor,Andreilor, mamici, bebici,parinti,frati ,surori
fericita 28s cu Sara Andreea
scrish spune:
profit eu profit dar de abia astept sa il cunosc pe baietelul meu :) si sunt asa curioasa si nerabdatoare...
s 22, in asteptarea baietelului nostru minunat
strumphitza spune:
Iony, ai latit pagina cu tobosarii tai poti te rugam sa stergi cativa sau macar sa dai spatii intre ei ? Multumim
Scrish, i hear ya` si eu sunt la fel ca tine dar las sa stea ei bebicii acolo si sa iasa la primavara , nu vezi ca vine iarna si geru`?
Eu am mancat asa bine de pranz, ca sa nu mai spun ca am facut un mega burtoi, dar mi-a mers la suflet cat de bun a fost ... m-a luat cu somn acum dupa pranzul meu super copios
_
Mind the Bump!23+Sophia Nicole
IONY_82 spune:
Madutza, felicitari ptr grasunica si multi
lui Andrei
Ally, felicitari ptr vestile bune de la eco
Simo, nu stiu cum faci ,dar vreau si eu un baiat al tau ca ginere
fericita 28s cu Sara Andreea