Fluturasi mart.apr 2011(85)LMA Andrei si Andreea!!
Raspunsuri - Pagina 11
Happiness_4_us spune:
Si eu mai incolo tot paste!
Ma omorati voi cu pizza. Nu o sa-mi iau gandul de la ea pana nu o mananc.
Mamica fluturasului Andrei si 27+ Maria
alina.n spune:
yasmi merci
happy pai tu dc crezi ca maine tre sa mananc pizza
mami de Naty (10.04.2009) si s30 cuAlex
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Happiness_4_us ............ Nu o sa-mi iau gandul de la ea pana nu o mananc. Mamica fluturasului Andrei si 27+ Maria |
da si eu cu, cutia asta de nutela... mai am 2 linguri s am terminat cu ea!!
mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a
irinuca05 spune:
Fetelor, am si eu o lista in excel cu cele necesare pt bebe dupa ce se naste. cu preturi orientative si cu site-urile unde am gasit produsele.
bneinteles, lista este subiectiva, am ales produsele care imi fac mie cu ochiul, nu stiu daca sunt si cele mai bune.
Fiind in excel, o pot atasa aici?
21+
Happiness_4_us spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui bb_yasmi
da si eu cu, cutia asta de nutela... mai am 2 linguri s am terminat cu ea!! mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a |
Hai ca am balotat si eu 6 patratele de cioco neagra 70% cacao.
Plec sa iau sarbatoritul.
Mamica fluturasului Andrei si 27+ Maria
bb_yasmi spune:
hi hi hi happy se vede treaba ca n ultimul trim e greu cu pofta si cu foameaaa...
mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a
djlaura01 spune:
alina.n gata hai ca te astept la masa ,fara pizza ca te cearta bb_yasmi doar pui pe sticla si piure
_
23 saptamani minunea data de dumnezeu
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
scrish spune:
eu vreau sa nasc odata!!!! nu mai am rabdare!!!!
s 22, in asteptarea baietelului nostru minunat
djlaura01 spune:
Happiness_4_us hai ca trimit si la tine pizza,dar mie ca se raceste pana ajunge la tine
_
23 saptamani minunea data de dumnezeu
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?