Iepurasi in asteptarea lui Mos Nicolae (90)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

fetelor ce mai stiti de Samaria , sper ca au iesit din spital

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

andra acum sunt la vizionat pozele tale, a trebuit sa sterg o virgula din link ca se se vada, cand ai scris nu trebuia sa pui virgula imediat, ca intra in link

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

modificat greseala

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Eu sunt intarziata, ca de obicei, dar sper sa-mi primiti si mie urarile:
LA MULTI ANI, Ioana si Ami!!!
La multi ani pt toti cei care au sarbatorit de Sf. Andrei!!!
La multi ani, Ivan!!! Sa ai o viata plina de bucurii si impliniri!!!

Noi suntem binisor, copiii sunt aproape vindecati, in schimb m-a apucat pe mine o tuse naspa, mi se usca f tare gatul si tusesc pana imi vine sa vars.
Maine imi duc laptopul la reparat sper sa va scriu mai des dupa ce-l repar, ca e un adevarat chin sa scriu un mesaj, fiindca imi zboara tastele in toate partile de cand mi-a dat Nick cu picioarele in tastatura. Pupici tuturor!

Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Dragele mele mamici,
in caz ca va mai amintiti numele noastre, vreau sa va spun ca de 3 sapt si ceva fui fara net... cumplit.Eu recunosc nu ma pot mobiliza la scris, nu intru in fiecare zi, dar seara de seara va admiram copilasii si cand reuseam va si coiteam.Sapt astea chiar v-am simtit lipsa mult de tot.Noi ne=am mutat acum 3 sapt si de asta lipsa de net.Acum sintem asezati la casa noastra.Pt cat timp nu se stie inca. Tatal copiilor mei tocami si-a gasit job f bun, insa departe.Toata sapt e plecat vine la week-endTrei luni is de proba, si daca chiar il vor, dupa aceste 3 luni va trebui sa ne luam iarasi casa in spinare.Luca e strengar mare, mofuros cat incape, si iubit de toata lumea.
Ma duc sa citesc si eu macar cate ceva din urma si sper sa revin.
Va multumesc din suflet fetelor care luna de luna va aduceti aminte de Luca al meu
Sanatate la bebici si voie buna la mamici

Stefanna mami de BIANCA-NICOLA si LUCA ALEXANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Neata!
va lasam un ness cu lapte si scortisoara!

Poate azi se opreste ploaia sa scoatem si noi copilasii afara.
Eu sunt brusc vesela, am chef de facut planuri pt sarbatori, vreau chiar sa coc primul meu cozonac anul asta(nu am masina de facut paine). Nu vreau sa ma gandesc la deciziile guvernului pt mame, vreau sa ma gandesc doar la ..miros de scortisoara si prieteni la noi in vizita:)

ATB- ma bucur mult ca s-au insanatosit copilasii tai! ai grija sa te faci si tu bine repede!

O zi minunata tuturor!

Mamica de 8 martie 2010 - dulcea fetita Eliza Valentina
Ne pregatim pentru Sarbatoarea Nasterii Domnului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Corimami , multumim de nessul cu lapte si scortisoara! Si de buna dispozitie cu care ai inceput ziua! Chiar asa, sa nu ne gandim la ce va fi maine, sa traim din plin clipa!
Eu vreau sa fac diseara niste mere coapte umplute cu nuca, stafide, scortisoara! Si vreau sa merg la un concert de colinde in mall. Si vreau sa dau iama in magazinele de jucarii.
Voi ce le luati iepurasilor de mos Nicolae? Sugestii?

Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Neata!
Oana si noi vrem in colajul pentru Craciun, cu poza pe care deja o ai. Cat despre facut, sunt deacord cu ce decizi tu. Adica cum crezi ca ai sa poti tu sa il faci.
Ella multa sanatate. Ar tb sa o lasi un pic mai usurel ca din ce ai scris tu, e prea mult pentru o mamica tanara. Si hernie, si ficat si fierea. Mai ai grija si de tine. Tin mine ca ai scris zilele trecute ca nu ai mancat mai nimic intr-o zi... nu te neglija mami.
Roxana am vazut pozele. Ce suparat a fost Ivan ca l-ati tuns. Si a avut un tort super (mi s-au parut hazlii lumanarile), de cadou nici nu mai spun. Cred ca a fost foarte incantat. Ti-am admirat si ugg-sii.
Lara multumesc de urari si felicitari pentru locul intai la concurs! Este foarte frumoasa poza, chiar ca merita sa castige.
Sensibila , Stefimic , Sanzi , Ina , Atb cate o floricica si voua pentru urarile de la multi ani.
Briza la mine Irina mai nou face ture de cadita, si eu dupa ea!
Andra l-am admirat pe Ianis. Mami da ce turban i-ai facut acolo, si cu cravata legata de... cap nu de gat? Si ce chestie i-ai mai pus in par? Ma refer la cea portocalie. Si cu blana la gat... mami dar l-ati bagat in sacosa? Gata il dati?
Child Irina de cand patruleaza pe jos, ii place sa se duca sub masa. La tine dupa canapea... ce le trece perin cap oare?
Mai stiti ceva de Samaria??
Stefana bine ai revenit! Si felicitari sotului pentru noul job!
Corimami multumim de cafea! Petalei. Nici noi nu am iesit de trei zile din casa, la noi a si nins. Poate azi un pic ca tot au spus ca se mai incalzeste.

Mami de fetita cuminte...

in asteptarea mosului!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

La noi in meniu nu e nimic nou.
Il pun pe cel de ieri si de azi:
- mar cu clementina si cereale / banana cu clementina si cereale;
- ficatel cu dovlecel, morcov si spanac / pilaf;
- iurt cu biscuiti de casa / budinca de gris cu mar si iaurt.

Mami de fetita cuminte...

in asteptarea mosului!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

BUNA DIMINEATA!!!

Si eu m-am trezit bine-dispusa, cu toate ca Albert la 3 avea chef de joaca.

Iar am visat ca am fixat o intalnire cu toate, doar ca eu si ROXI nu am ajuns, fiecare din motive diferite: eu nu ma hotaram ce dresuri sa-mi pun, iar cand m-am hotarat s-a terminat intalnirea iar ROXI avea treaba, se epila (de fapt o epila sotul ei).
Doamne, ce minunatii mai visez si eu

Am vazut poze, lasat comentarii, avem iepurasi minunati!

OANA azi caut si eu prin geamantanele mele o caciulita de craciun, fac poza si trimit.
Mai pui o data linkul cu colajul de cand eram gravide, te rog...

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Stefanna
Tatal copiilor mei ...

Super formula de adresare! Nu sunteti casatoriti de-i zici asa?
Si daca scriai 'tati', ne prindeam noi ca e vorba de tatal copiilor, nu de tatal tau. Oricum, mie mi-ai scos un zambet de dimineata.
Pai daca e super job si tie iti convine, tin pumnii sa va mutati...iar! Desi partea cu mutatul e neplacuta, cand te duci la mai bine e mai usor. Mutare placuta!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput