Iepurasi in asteptarea lui Mos Nicolae (90)
Raspunsuri - Pagina 15
briza_marii spune:
Honey tocami ce mi-am amintit faza cu telefonul..cand credeai ca te-a sunat cineva sa te anunte ca ai nascut
_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
andra_s spune:
Incepem cu urarile:
La multi ani IVAN!!! Sa cresti mare si sanatos, norocos si la punga gros!!! Roxana felictari mamico pt doi copii asa reusiti, la multe lunite si Silvanei!!!
La multe lunite Albert, Jane, David, Braianna!!! Sa fiti sanatosi si sa va faceti parintii fericiti!!!
Frumos titlul capitolului
Oana sa stii ca ai dreptate, noi ne vom bucura pt Mos Nicolae, dar sigur o sa ii placa si lui Pishti cand o sa il pun langa cadouri
cat despre colaj, anul trecut nu stiu cum ati procedat ca am fost cu sorcova , dar parerea mea este ca cele mai reusite poze vor fi facute in ziua de Craciun, sau in ajun, cand vine Mosu', eu una pe 23 dec fac bradul de obicei, asa voi face si acum, nu stie Ianis de sarbatori, dar va fi ceva schimbat si pt el, daca il fac mai devreme, devine banalitate si neinteresant pana la Craciun
Oanka hai mai ca nu-i urat emoticonul ala, ce ai citit ca la preotese nu se cade ???
bai e cazul sa imi schimb si eu semnatura
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
dayanara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui briza_marii Honey tocami ce mi-am amintit faza cu telefonul..cand credeai ca te-a sunat cineva sa te anunte ca ai nascut _ Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010) |
oana despre filmuletul cu craciunei, cand poti tu e ok, na dupa ce ca iti pierzi din timp...eu cel putin nu am pretentii
cori despre scaun sunt cateva renumite sa zicem, in afara de asta eu tin mortis sa.l pun cu spatele la directia de mers, chiar daca nu e scoica e indicat sa.l tinem asa cat mai mult
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
honeybaby spune:
Briza - nu mai tin minte asta. La cate tampenii imi trec mie prin cap e si normal sa nu le retin pe toate.
tin minte in schimb cand am trimis mai departe un mesaj de la Bianka1 si fetele au vazut bb Eric Andrei si s-au gandit ca am nascut eu. Ar fi fost tare pt ca bb de Bianka a avut 4 kg la nastere si eu ma vaitam ca bebeluna e fotomodela.
Denisa & bebelunica Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
oanka80 spune:
andra_s sa stii ca de acolo am cazut pe ganduri . astept cu nerabdare meniul pt azi
ellanik sanatate multa si pt tine mamica draga
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
briza_marii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui honeybaby Briza - nu mai tin minte asta. La cate tampenii imi trec mie prin cap e si normal sa nu le retin pe toate. |
Mama cat mi-a luat sa gasesc....merge greu de tot arhiva...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=150627&whichpage=6
in josul paginii....
_
oanaiacovita spune:
AM retrimis pe mail filmuletul de anul trecut pentru cine e nostalgica.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Lara spune:
Incep in primul rand cu
La Multi Ani pentru IVAN cel nazdravan al Dayanarei :) Sa fie mereu fericit si la fel de zglobiu si jucaus ca acum, la patru anisori! Felicitari, Rox
La multe lunite fiecarui iepuras de astazi
La multi ani cu intarziere draga si tanara si frumoasa AMI!!
Continui tot in primul rand cu OMG, am castigat!!!
Mi-a stat inima, fetelor, Sara e pe primul loc!!
S-a terminat votarea la Clipe de Vara!
Nu am cuvinte, fiecare din voi a contribuit la asta, mi-ati facut cel mai frumos cadou, nici nu as fi sperat sau macar crezut asa ceva.. Eu voiam doar sa am pozele in album..
MULTUMESC!! Va imbratisez pe fiecare in parte si va multumesc din suflet ca ati fost atat de dragute si, desi v-am spus sa nu va deranjati, v-ati luat din timp si ati votat.
Erina, tu ai fost prima vinovata multumesc!
Nu pot fi prea coerenta acum, inca sunt in soc
Sarumana!!!
Dianami, multumesc ca m-ai anuntat! Te asteptam aici, sper ca sunteti bine!
Cu mult drag,
Lara
briza_marii spune:
Yupiiii Lara ma bucur tare mult pt voi. Felicitari Sarei!
_