Iepurasi in asteptarea lui Mos Nicolae (90)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Briza - a daaaa , mi-am amintit. Am visat ca a sunat tel :))))). O fi fost un semn ca a doua zi dim m-a sunat Roxi ca a nascut

Lara- felicitari pt castigarea concursului

Denisa & bebelunica Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Lara, ma bucur mult! Ati cistigat pe drept! Sa fie la fel de norocoasa si binecuvintata Sara si de acum inainte!!!

Oana, inainte de Craciun cred ca e cel mai bine. Am numarul tau, daca mergem in Bucovina te sun sa ne intilnim.

Oanka sanatate multa, ai mare grija de tine. Noi toate trebuie sa avem.
Eu recunosc ca m-am cam neglijat, am o lista lunga dar astept sa merg la Bucuresti: de reparat ce s-a deteriorat dupa nastere la dantura, de verificat alunitele, un lipom (cred) de la cap, de facut un set complet de analize cu doare de B12( am renunta la carne de ceva timp si am si antecedente de anemie).

On top of that Andra, am gasit o dieta cam drastica (in genul celei cu supa de varza doar ca asta e pentru cardiacii supraponderali care trebuie sa slabeasca inainte de operatie) e cam crunta, am pina martea viitoare si apoi va spun impresiile. Aseara atipeam si ma gindeam ca maninc nu stiu ce piine si am cascat gura..tragic!!!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

lara felicitari si aici! bravo sara!

erina da, si supa de varza tot pt cardiacii supraponderali, care trebuie sa scada repede in greutate, pt cei ce intra in operatii , a fost inventata si pt femei nebune ca mine

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

David e binisor. E si tati acasa asa ca aspiratul secretiilor si siropelele merg mai usor. Sper sa isi revina repede.

Roxana, la multi ani pentru puiul tau frumos si naszdravan! sa creasca om mare de nadejde, sa fie norocos si fericit mereu!!! Ivan!

Sa aveti zile minunate!

www.youtube.com/watch?v=3QWaNV4EWb8" target="_blank">Amelie- La Valse D'Amelie (Orchestre)

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Buna fetele !

Am semnat si eu petitia online de pe DC. Sa vedem cum se termina pana la urma !

Din toata inima sanatate multa iepurasilor bolnaviori ! Si tuturor celor cu probleme !

Noi, am facut bradutul ! Vine Craciunul ! Ura !

1 decembrie
La multe lunici iepurasilor : Luca Alexandru de Stefanna, Eric Mihai de Briza_mari, Iuria Natalia de lorex, Luana de nikole !

Pentru 1 decembrie La multi ani Ami_84 ! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de iepurasa si familia ta !

2 decembrie
La multe lunici iepurasilor : Albert Krisztian de child, David Stefan de lariana Jane Carolyn de freedelia, Silvana Aroa de Dayanara, Brianna Maria de ladyD !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

salutare fetele,

In sfarsit avem prima zi fara febra...dar este tot mieunel Asta noapte a plans vreo ora,ceea ce nu a facut niciodata in viata lui...Am zis ca ii dau lapte ca nu prea a manca zilele astea..Da, de unde..mi-a dat una peste mana de a zburat biberonul cat colo..

Am incercat cu ceai..si ce credeti?? a baut juma de sticla si a adormit..dupa cateva ore..s-a repetat istoria...

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 8 -a

Mergi la inceput

babyangel - sa o tineti tot asa, fara febra !
Cred ca are nevoie de hidratare deaia vrea ceai !

IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Mai fetelor voi cum va mai descurcati cu baita??? Ca la noi e mare show!! Stropeste in toate partile..Asa ca am inceput sa il bagam iar in cada mare cu colacelul

http://www.youtube.com/watch?v=sCwWi4TpuLo

Asta e nimic...dar nu am mai apucat sa il filmez ca arunca apa pana in tavan, asa ca nu ma mai pot apropia cu aparatul de el. Nu va zic ce e pe jos pe langa cada..

_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

briza_marii - eu nu ii mai pot face Giei baie cu colacelul, sau mai bine zis ultima oara se atunca pe spate cu capul in apa cu colac cu tot. Si e foarte periculos ! Se umple instant colacul de apa acolo unde are ea capul.

Atat sunt de mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanka80

andra_s sa stii ca de acolo am cazut pe ganduri . astept cu nerabdare meniul pt azi

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

so, meniul de ieri/azi:

- ieri chiar nu mai stiu / mango, banana, biscuiti si branzica
- mamaliga cu galbenus, branzica si smantana / sos de rosii cu carne de pui, legume si paste
- gris cu lapte / cred ca diseara ii dau cereale cu iaurt ca nu i-am mai dat de mult

ieri pe la 16 i-am dat o gustare, ca mamaliga cu diferite chestii este satioasa pe moment, apoi ti se face foame, si i-am facut iaurt cu stafide si caise deshidratate

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput