Iepurasi in asteptarea lui Mos Nicolae (90)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanka80

ami, honey ms pt lamurirea cu titlul capitolului . sunt cu ceva in neregula la duda si pe langa alte zeci de medicamente am de facut si 10 polidine. sunt varza cu imunitatea, desi nu am anemie. am luat 15 zile de multiminerale de la eurovita de la A la Z, mai iau 15 zile sa vedem ce se intampla. eu ma simt ok, dar organismul meu spune alt ceva, mi se usuca buzele tare, imi apar afte in gura, am pielea f uscata desi folosesc creme de hidratare. am programare pt luni si la endocrine. din pacate, sunt o gasca si ma pierd cu firea, mi-as dori sa pot spune si eu: eu gandesc POZITIV si nu mi si poate intampla nimic (vai ce rea sunt)

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

Eu zic ca tb sa o spui pe aia cu minunea!!

Eu mor de frica sa merg la medici sa ma controlez de diverse... Multa sanatate! Am sa spun cu Irinus o rugaciune pt tine.

Mami de fetita cuminte...

in asteptarea mosului!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Doamne ce piele de gaina mi s-a facut pe brate...Aveti dreptate..cum schimbam noi semnatura...imi amintesc ca am facut poza de Craciun tinand in mana un ingeras care atarna in brad..cu gandul ca "la anul o sa am un ingeras real pe care sa il tin in brate langa brad". Oana inca o data pt munca depusa atunci
Stanucel ai dreptate cu hibernatul
_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

oana am vazut super supeeerrr supeeer....mi-a placut foarte mult,am sa caut si eu un costumas de craciunita pentru adelina,vom participa si noi...mersi mult de tot

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010 de adolescent paul 13.09.1993

Mergi la inceput

Oana nu vrei sa pui filmuletul de anul trecut pe contul comun..si apoi tot acolo in folderul ala sa il pui si pe asta nou..Mi-ar place sa fie la un loc..gen after si before

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Hei,
si noi ne inscriem le poze de Craciun, pe care le vom trimite Oanei inainte de sarbatori, ca sa-i tihneasca si ei la Radauti.

Si eu ca si voi, am vrut sa-i iau scaun de masina...dar niste "alte planuri" financiare, plus faptul ca inca incape in scoica, ne-au facut sa amanam putin proiectul. Oricum la Baby expo ne-am hotarat pt un scaun Kiddy. (mai are cineva, stiti daca e bun? are un fel de masuta in fata si nu are centuri proprii). Scoica noastra Hauk cica e buna pana la 12 kg...Petala abia are 8200g, dar oricum nu vom forta nota, ca 12 kg cred ca va avea la 1 an jumate-2.

Oanka- ai facut vreun tratament cu antibiotice recent, poate de acolo afte? Sau nu te hidratezi suficient? Imunitatea nu prea are legatura cu anemia. Ai racit des in ultima vreme? Multa sanatate si nu sta asa, mai mergi pe la doctori.

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle_sf

Andra zi repede, Yanisu nu-i promis la nimeni, daaaa? Mi-l lasi mie, da? Adica eu fac tot posibilul sa ii fac o surioara lu Andrei, dar vreau sa fiu sigura ca o sa aiba cel mai fain gagiu Mai, da cat de scump poate sa fie carliontatu

Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE

Tu fata m-ai bagat in boale, zi aoleuu, ce sa faca Ianisu' cu Andrei, fatuca asta s-a tacanit acolo la Belgica apoi am citit pana la capat si mi-a venit inima la loc, nu-i promis, dar grabeste-te ca am si zis ca a inceput sa priveasca fetele hoteste cu coada ochiului si sa ridice din mustati

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Briza nu pricep cum sa pun filmuletul? De pe siteul ala unde l-am facut nu il pot downloada decat cu bani.

Stanucel

Si eu am revazut filmuletul. Mi-e dor de burtica.(nu ca nu as avea una de vreo 5- 6 luni )

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Briza nu pricep cum sa pun filmuletul? De pe siteul ala unde l-am facut nu il pot downloada decat cu bani.

Nu stiam asta...io si tehnica..baba si mitraliera...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

CoriMami nu am luat antibiotice din clasa I cred , apa beau mai mult ca o rata, racita nu am mai fost de anul trecut din noiembrie( tin minte cat de speriata eram ca aveam burtica si nu voiam sa iau medicamente, am invins pana la urma cu suc de ridiche neagra si miere de albine, mult ceai si suc de citrice). multumesc frumos pt grija. fac tratament acum si mai vizitez doctori.

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oanka ella sanatate multa si aveti grija de voi!

multumim mult de urari, ca de obicei sunteti atente

denisa mi.am adus aminte de semnatura :))) eu puneam mereu mai mult ca abia asteptam sa nasc :))) silvana ar trebui sa aiba mai mult de 8 luni dupa semnaturile mele :)
si tare noua ta semnatura cu shoppingul

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput