Strumfi si prichindei de iulie-august 2011(3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

din pacate eu nu o sa mai fac calatoria asta alaturi de voi. am fost azi la eco si in loc sa aud inimioara am aflat ca ... s-a oprit in evolutie. acum nu pot decat sa plang, si atat
va doresc sarcini usoare la toate si sa va bucurati de copilasi sanatosi, frumosi si nazdravani

o extrauterina
o sarcina oprita in evolutie 6s

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR HETEROZIGOTA
MUTATIA -675 4G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA

imi pare nespus de rau, nici nu stiu ce-as putea spune.....decat sa-ti doresc sa fii tare, si sa nu-ti pierzi speranta si increderea.

.....viata este acolo unde te regasesti.......

8+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

burtici sunt asa supi , am reusit sa racesc bine de tot, desi am incercat toate remediile naturiste nu merge nimic..... si sunt speriata sa nu afecteze bebe. N-am facut febra deloc insa am stranutat ffffff mult, si 10 min. continuu si m-a durut burtica .

voi ce ati luat? sau mai bine zis a racit vreuna in primul trimestru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Fetelor, intrati la subiectul referitor la taierea perioadei de acordare a indemnizatiei aici si aici. Nu lasati ca politicienii sa isi bata joc de noi si de copilasii nostri. Va rog sa nu ramaneti indiferente! Impreuna sigur putem schimba ceva! Haideti sa le aratam ca se poate! Numai de noi depinde!

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufi79

burtici sunt asa supi , am reusit sa racesc bine de tot, desi am incercat toate remediile naturiste nu merge nimic..... si sunt speriata sa nu afecteze bebe. N-am facut febra deloc insa am stranutat ffffff mult, si 10 min. continuu si m-a durut burtica .

voi ce ati luat? sau mai bine zis a racit vreuna in primul trimestru?

daca te doare burtica si ti se intareste, ia cu incredere un nospa, este permis in sarcina, chiar recomandat atunci cand ai contractii.

oscilococcin. poti sa iei si paracetamol, dar nu sinus, doar simplu.
ceaiuri multe, vit c, fructe, lamai, portocale.
frectie daca iti face sotul, mie imi face fff bine, cu sprit diluat cu un pic de apa.
sanatate multa.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 7+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

din pacate eu nu o sa mai fac calatoria asta alaturi de voi. am fost azi la eco si in loc sa aud inimioara am aflat ca ... s-a oprit in evolutie. acum nu pot decat sa plang, si atat
va doresc sarcini usoare la toate si sa va bucurati de copilasi sanatosi, frumosi si nazdravani

o extrauterina
o sarcina oprita in evolutie 6s

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR HETEROZIGOTA
MUTATIA -675 4G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA

imi pare extraordinae de rau. sa iti dea DD multa putere sa treci peste incercarea asta si sa te ajute sa iti tii in brate copilul cat de curand.

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihahegarty

Citat:
citat din mesajul lui Zapic

Multumesc pt primirea calduroasa.
Burticilor eu am o stare cumplita, mi-e rau, dar nu pot vomita decat arareori, sint tare labila psihic, sotul nu ma sprijina deloc...sau asa mi se pare mie.
In fine, imi fac o multime de griji:"daca" nu avem suficiente resurse financiare sa ducem la capat totul, controale, analize, nasterea propriu-zisa,"daca" nu e bebelul sanatos,"daca" nu-l accepta baiatul meu cel mare,o gramada de "daca" pe care nu i-am avut la primul copilut. Acum puiul meu are 7 ani, e la scoala si e tare bine sa-l vad asa mare.
Sotul e rautacios(asa este el ), eu sint vulnerabila si mi se pare ca intreaga lume mi se prabuseste pe umeri.
Imi pare rau ca v-am intristat cu ale mele lamentatii, dar chiar n-am cui sa ma descarc. Precizez ca si cele 2 prietene pa care le mai am nu vad oportunitatea unui nou bebe.

Zapic bun venit printre burtici!!!
A fost incredibil sa citesc ce ai scris. Ma regasesc pe mine. La fel si sotul meu nu ma sustine deloc, pur si simplu de cand am devenit sotul mereu zice ca asta nu a fost visul lui si ca a facut o doar de gura mea.
In fine, incerc sa i smulg cuvintele cu clestele in ceea ce priveste pe bebe Incerc sa i citesc de pe site ce se petrece la 6 saptamani, la 7, dar nu l intereseaza. In fine, e destul de rece cu mine, dar m am gandit ca e asa ca e britanic. Dar uite ca unii barbati sunt ass indiferent ca sunt din vest sau romani, sau mai stiu eu ce natie.
Eu totusi sper sa l schimb cand am sa l duc la primul scan (Apropos Pufi ai fost super ca ai citit scaun, in loc de scan )
Eu sunt foarte norocoasa ca am fetele sa ma confesez, altfel nu stiu ce m as face. Eu sunt si superstitioasa de felul meu si colac peste pupaza sotul spune la fel dar el nu din superstitie, ca nu trebuie sa instiintam familiile pentru ca exista sansa mare sa pierd sarcina pana pe la 3 luni. Deci efectiv eu va am doar pe voi.
Zapic uite nistesi vorbim curand. Ma duc la nani, ca vad ca bebe imi zice ca daca nu ma duc la nani o sa mi provoace din nou greturi, asa ca ea e sefa si tre sa plec!!
Va pup si vb curand!!

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 6+ cu Chloe Tara.
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

tu incerci sa spui ca totul era ok si asa, brusc, decat cu bb a devenit rece si distant? vb serios??????

cat despre sustinerea in sarcina ... nu stiu ce sa va zic. probabil ca sunt eu tare diferita dar nici nu ma astept la prea multa sustinere, prefer sa mi-o ofere dupa ce se naste bb si sa ma ajute atunci. acum cu ce sa ma sustina?
sotul meu nu si-a dorit primul copil, l-am prostit pe fata . ei ... dupa ce s-a nascut dani situatia s-a schimbat 200%, nu exista lucru, in afara de alaptat, pe care sa nu il fi facut. niciodata nu am stat cu grija cand au fost singuri acasa, a avut grija de dani exact la fel ca si mine.
dar in sarcina ... a stat cu mine cand am nascut, adica in timpul contractiilor ... cam asta a fost sutinerea . da ... m-a ajutat prin casa in ultimele luni, cand nu mai puteam, ma scutea de efort, carat, etc. dar cam atat. ce sa faca? sa ma tina de mana cand vomit?
nu uitati ca, cel putin la inceput, suntem si noi mai sensibile, cateodata prea sensibile. nu au cum sa isi dea seama ce vrem noi, logic sau ilogic , vorbiti cu ei, spuneti-le ce simtiti, ce va doriti, ajutati barbatii sa va ajute
gasca

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

QiaoBing

imi pare tare rau, stiu cum e, in august am trait acelasi lucru, tot cand am mers sa ascultam inimioara si am auzit doar un sunet sec, suna a gol

ai mare grija de tine

mama de Carol (29.12.2008) si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

QiaoBing
imi pare tare rau pt nefericirea care ti s-a intamplat... nu imi gasesc cuvinte pt ca stiu ca sunt de prisos acum .. Sa dea Dumnezeu sa fii puternica sa treci peste aceasta incercare si sa poti sa iti indeplinesti visul cat mai curand. Multa sanatate si forta sa mergi mai departe..

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dado spune:

pufi79 - si acum? tot insomnii ai?

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

eu cu somnul sunt ciudata rau de tot

as dormi toata ziua, atipesc toata ziua, seara adorm inaintea lui carol, pe la 8.30

si ma trezesc in fiecare zi la 4 dimineata

e groaznic

mama de Carol (29.12.2008) si 7+

Mergi la inceput