Strumfi si prichindei de iulie-august 2011(3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

aaaaaa si sa nu uit.........si ca poate e o bubulina mica inauntru

.....viata este acolo unde te regasesti.......

9+ Doamne ai grija de noi

in asteptarea craciunului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

nu de alta dar am primit de la prietene o tona de hainute de fata , acum e musai sa fie bubulina .

Glumesc, cred ca defapt toate ne dorim sa fie atat bebicii bine cat si noi.......restul conteaza mai putin.

.....viata este acolo unde te regasesti.......

9+ Doamne ai grija de noi

in asteptarea craciunului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Pufi ai dreptate,parca si eu dupa ce citesc despre atatea cazuri nefericite, ma bucur ca ma simt rau

Traieste, Iubeste, Daruieste...
10+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinafilip spune:

Aveti dreptate fetelor, ce bine ca ne este rau, asa poate ne mai mentinem moralul sus si speram ca totul este OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Gabi, nu am cuvinte sa exprim cat de rau imi pare...poate ne vei ajunge din urma. Noi te asteptam cu drag!
Laura, ma bucur enorm ca te simti mai bine
In legatura cu vezica, daca trebuie sa fie plina sau goala, la noi nu a fost cazul pentru ca la ecografiile de 5, respectiv 8 sapt. mi-a facut eco transvaginal si dupa 12 sapt, eco normal, pe burta.
Dado, cred ca depinde mult de ecograf, la noi s-a vazut pana si inima la 5 sapt. si 3 zile. Nu-ti face griji, totul va fi bine, poate medicul tau nu are un ecograf performant.
Mihahegarty ai dreptate, acum si mie mi se pare ca numele de Chloe suna prea roz . Bona avem si noi, dar din momentul in care Maria a implinit 2 ani. Cred ca tine de curajul fiecarei mamici, poate eu fac parte din categoria mamicilor stresate care isi fac prea multe griji vis-a-vis de copil. Inteleg si problemele cu care va veti confrunta si faptul ca trebuie sa te intorci cat mai repede la servici. Fiecare si le stie pe ale lui. Insa eu nu am dat peste bona ideala, poate sunt si prea pretentioasa si asteptarile mele sunt prea mari. De aceea imi fac griji si nu am incredere sa las copilul de un an pe mana altcuiva. Mi se pare prea mic.
Lisssa, Ana e adorabila si o admir pentru ca e foarte dezghetata si stie atat de multe lucruri. E dulce rau!
Multumesc pentru PM.

Maria (27 nov. 2007) si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinafilip spune:

Dado, sunt in aceeasi situatie cu tine. Eu zic sa stam linistite ca totul va fi bine. Si eu tot peste 2 saptamani trebuie sa merg la control, cam la 8 saptamani. Ai incredere in Dumnezeu si totul va fi OK. Noi doua, cred, avem cam aceeasi perioada de nastere, 3 august, nu?
Te pup. Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabis77 spune:

Buna fetelor !!! Va multumesc tuturor pt incurajari si pt tot ce ati spus .
Sunt bine fizic, cu psihicul mai rau , dar m-am mai linistit putin. ma bucur mult ca sunteti alaturi de mine , sa nu va fie frica , la voi o sa fie bine sigur , atata am tot citit pe net despre avortul spontan . anomalie cromozomiala , asta ar fi fost . Sper ca urmatoarea sarcina sa fie bine.
Lissa ai o fetita scumpa frumoasa si desteapta !!!! 3 min si 52 sec Casiana nici nu a miscat cand am privit filmuletul .

Va pup pe toate si sa stiti ca nu va parasesc , o sa citesc mereu si o sa va mai scriu . Aveti grija de voi si sa fiti optimiste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Gabi, eu iti doresc din tot sufletul sa-ti revi repede repejor si sa fie totul bine, sunt sigura ca fetita ta iti va lucra la psihic sa te faca sa te simti mai bine cat mai curand

Traieste, Iubeste, Daruieste...
10+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabis77 spune:

De la noi pt toti strumfii scumpi si dragi .
Si mie mi dor de strumful meu....of off

http://picasaweb.google.com/112344506258597279031/CasianaMaria#5548278938581610594

va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

vai ce draguta e Casiana,o dulcica de fetita. Gabi,multumim,multumim ca ne mai scrii,multumim pentru gandurile bune

Va multumesc de aprecieri,adevarul e ca sunt moarta dupa ea,mor de dragul ei,acum ...din cauza hormonilor si mai mult o iubesc.

Si eu zic ca trebuie sa ramanem pozitive, sa ne rugam la DD sa trecem cu bine peste trim 1. De fapt,asta inseamna sa fi mama,sa te ingrijorezi non stop,dar e atat de frumos
va pup si o zi buna sa aveti!

Mama de Ana si 9+

Mergi la inceput