Strumfi si prichindei de iulie-august 2011(3)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

Va multumesc de aprecieri,adevarul e ca sunt moarta dupa ea,mor de dragul ei,acum ...din cauza hormonilor si mai mult o iubesc.

Mama de Ana si 9+

Acum inteleg eu de ce o iubesc asa mult pe fetita mea Teona si o pup , si o chinui si o rasfat toata ziua...din cauza hormonilor de sarcina .

Si acum sa ma prezint.
Ma numesc Irina si de aprox 1 luna am aflat ca sunt insarcinata pentru a doua oara. Am decis azi sa ma alatur voua aici pe forum, recunosc ca doar v-am citit pana acum din simplul motiv ca am o sarcina cu risc si am asteptat sa vad cum evolueaza.
So far so good asa ca...va salut cu drag si ma alatur voua in aceasta minunata odisee.
Sarcina e cu risc deoarece la momentul conceptiei, nestiind ca sunt insarcinata( eram 100% sigura ca nu sunt pentru ca luasem pastila de a doua zi, nu din dorinta de a nu mai face copii ci pur si simplu pentru ca atunci nu era momentul din cauza unor probleme stomatologice) am facut o serie de radiografii dentare, o interventie chirurgicala sub anestezie la o masea si tratament cu antibiotice, augmentin si cu Ketonal.
Am fost la mai multi medici pentru a cere pareri cat mai multe, raspunsul lor fiind ca daca s-a produs ceva rau la embrion din cauza celor enumerate de mine, organismul va respinge sarcina si de asta ma asteptam la un avort spontan. Termenul dat de medici a fost 10 sapt..adica daca trec de cele 10 sapt cu bine...inseamna ca bebe nu a fost afectat in niciun fel de radaiatii sau antibiotice.
Din aceasta cauza am fost foarte stresata si suparata, pentru ca desi medicii m-au incurajat, exista totusi posibilitatea ca bebe sa se nasca cu vreo malformatie.
Am stat mult pe ganduri, m-am gandit si la avort dar am decis sa merg in continuare cu sarcina si sa-mi asum acest risc.
Deocamdata sarcina decurge bine, am fost si la eco, la 6 sapt si 2 zile am auzit inima care batea cu 141 bpm, ce sentiment minunat cand am auzit bataile.
Am facut si analizele de trim 1 de sarcina, calcemia nue e asa buna..dar rezolvam.
Eu ma simt tare rau, foarte diferit de prima sarcina, greturi, stari de lesin, stiti voi despre ce vb si pe deasupra dureri de burta cu intepaturi, astea ma cam sperie. Insa nu am avut sangerari, lucru foarte bun pana acum.
Aoleuu e m-am lungit...v-am plictisit.
gravidutele

Printesa mea Teona

Mami fericita de printesa Teona si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Va dau si datele pt listuta:

UM 03.10.2010
DPN 10.07.2011
Fetita mea se numeste Teona Andrada DN 09.03.2009

Printesa mea Teona

Mami fericita de printesa Teona si 9+