Strumfi si prichindei de iulie-august 2011(3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

no lasa ca daca m-am plans ca n-am simptome...m-am facut auzita si am luat wcul in brate

dublu test se face prima data

Mama de Ana si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariaruxi

Buna dimineata fetelor!
Bun venit Laura! In legatura cu nasterea, nu-ti face griji pentru ca o sa iti dea Doamne, Doamne putere de nici n-o sa stii cand s-a intamplat. Asa am patit si eu, dar mi-am facut epidurala si nu am simtit nimic.
Gabis77, ador craciunita ta, are niste ochi superbi
Claudia, nu am cuvinte, m-au trecut fiori pe sira spinarii cand am citit ce ti s-a intamplat. Imi pare foarte, foarte rau!
Mihahegarty o sa iti scriu ordinea numelor in functie de cel care imi place cel mai mult. Primul e Tara, apoi Chloe si la sfarsit Imogen.
Azi dimineata m-am uitat la stiri si am vazut ca ne-au facut-o prea iubitii nostri parlamentari, au votat legea cu scaderea indemnizatiei. Sincer, nu stiu ce vom face pentru ca eu una, n-am curaj sa las un copil de un an pe mana nimanui, fie cresa, fie bona. Groaznic!
Astazi trebuia sa merg la control, dar dl doctor nu va fi la cabinet, iar eu eram atata de nerabdatoare...
La noi e cald (12 grade) dar ploua, ma simt ca si vremea de afara cu toate vestile astea proaste
Va pup pe toate si sa aveti o zi mai buna decat a mea!

Maria (27 nov. 2007) si 8+

Mariaruxi multumesc mult pentru sugestie. Si mie imi place Tara cel mai mult, dar apoi e Imogen si apoi e Chloe. Stateam si ma gandeam ca atunci cand zic Chloe parca totul suna prea in roz....

In legatura cu legea aia, chiar daca nu ma afecteaza direct, ma afecteaza pentru ca stiu ca bebeii vor suferi cel mai mult. Eu atat stiu, ca de la statul englez voi primi pe luna timp de 9 luni DOAR aprox 500 lire. Eu am cheltuieli pe luna (inclusiv banca la care am rate la casa) de 1300 lire (doar banci). Nu mai pun mancare si altele. Deci, eu zic ca tu esti norocoasa ca poti sta un an acasa. Eu de exemplu, dupa 4 luni TREBUIE sa ma intorc la servici, altfel banca vine si ne ia casa. Sotul castiga cu mult mai putin ca mine, poate are dupa taxe si alte deductii 1500 luna, deci va inchipuiti ca din 1500 doar banca o putem achita. Si macarea? Si pampersii? Trebuie sa ma intorc mort copt la munca, altfel ramanem si fara casa si fara tot. Aici serviciile sociale iti iau si copilul daca vad ca nu ai cu ce sa l cresti. Va trebui sa angajez bona ca sa pot sa ma duc la servici. De bine de rau, am un salariu bunisor si o sa mi permit o bona, DAR va trebui sa platesc cu faptul ca n o sa fiu cu bebe. Si efectiv, ma doare sufletul, dar nu am ce face!!!

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 7+ cu Imogen Tara.
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabis77

buna fetelor. Din pacate si eu am pierdut sarcina . avort spontan cu eliminarea sacului embrional aseara . . nu pot sa imi explic de ce ???????? Asa a vrut Domnul poate . E greu , ma supar mult dar asa cum a zis Claudia noi care mai avem un copilas , parca ne mai alina suferinta putin de tot. dar tare mult mi-as fi dorit un fratior sau o surioara pt Casi. dar nu mai e.............
e undeva sus , e ingeras .chiar daca au fost doar 7 sapt imi este tare greu , si chiar nu mai stiu ce sa scriu. plang cand scriu acum dar am vrut sa va zic , sa aveti grija de voi , si sa fiu ultima din grupul nostru care trece prin asa ceva . sa aveti o sarcina usoara fara probleme si in iulie august sa va strangeti in brate bebelusul, ce rau imi pare ca eu nu mai pot .offffffff cat imi pare de rau
dar sper ca Domnul ne va ajuta si tot o sa mai avem un bebe in viitor. va pup cu drag . o sa mai intru aici la voi sa vad ce mai faceti , m-am atasat de voi si nu v-as parasi .
joi merg la medic ,e plecat din oras pana joi, sangerez doar putin de tot , nu ma doare nimic , eu sper sa nu imi faca chiuretaj , nu as vrea sa mai trec si prin asa ceva . acum voi vedea .ce va fi va fi.
Numai golul din suflet va trece greu , va pup

Suntem fericiti !! Avem o Casiana Maria ( 04.08.2009) si sunt 7+
Sanatate tuturor

Gabi imi pare tare rau, dar si sa ti tii copilul in brate in Septembrie!! Sunt sigura ca vei veni la odisee foarte curand si nu uita ca noi suntem aici si te iubim!!!

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 7+ cu Imogen Tara.
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

Mergi la inceput

si la noi la fel,3 luni se sta acasa cu salariu platit. Eu am preferat sa stau acasa,ne descurcam cum ne descrucam,mi-am gasit ceva de lucru de acasa...nu ma plang

aveti cont pe Facebook?

Mama de Ana si 9+

Mergi la inceput

sa nu radeti

Mama de Ana si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

gabis, imi pare foarte rau pentru ce s-a intamplat!! Nici nu vreau sa ma gandesc ce este in sufletul tau, dar noi toate suntem alaturi de tine!
Lissa fetita ta este superba,este o dulcica si o frumoasa

Traieste, Iubeste, Daruieste...
10+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinafilip spune:

Buna dimineata fetelor.
Gabis77 imi pare nespus de rau pentru ce ti s-a intamplat, nu am cuvinte, stau si ma pun in locul tau si...
Sunt si eu asa de speriata si abia astept sa merg la control din nou sa vedem daca sarcina este in evolutie sau nu. Am incredere in Dumnezeu si ma rog sa fie totul bine.
Pana acum nu mi-a fost greata, dar sa vedeti ca de o saptamana nu mai pot. Ma scol noaptea de greata ce imi este si imi vine sa mananc intruna.
Ce analize v-ati facut in primul trimestru de sarcina? Imi scrieti si mie va rog? Care sunt foarte importante. Deocamdata medicul meu nu mi-a recomandat nici o analiza pana nu se confirma ca sarcina este in evolutie.
Va pup pe toate si aveti grija de voi.
Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

gabi imi pare tare rau

Acum dupa ce am vazut ca o gramada de fete de aici au pierdut sarcina, am o frica de nu mai pot...Mereu cand ma trezesc sa ma duc la baie am in cap numai faptul ca o sa vad pete de sange...si ca totul o sa se termine rau
M-am tzacanit

Eu nu mai zic ca nu mi-e rau cand nu imi este ca nici nu termin bine ce zis ca ma si apuca greata.
Abia astept sa-mi treaca starile astea. Sper ca la Craciun sa-mi fie bine sa ma bucur si eu de niste carnaciori

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

lissa imi place tare mult de Anuta ta. E o scumpa.

miha imi place Imogen...daca e specific pe acolo, si voua va place,de ce nu

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

no lasa ca daca m-am plans ca n-am simptome...m-am facut auzita si am luat wcul in brate

dublu test se face prima data

Mama de Ana si 9+

, asa si eu de vreo trezi zile am stari de greata si seara (fara varsaturi), dar sunt acolo........totusi parca e mai bine sa simt oaresce' greturi, asta-mi confirma ca bebe e acolo si ca hormonii isi fac treaba pentru mentinerea sarcinii

.....viata este acolo unde te regasesti.......

9+ Doamne ai grija de noi

in asteptarea craciunului

Mergi la inceput