Strumfi si prichindei de iulie-august 2011(3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabis77

Noapte buna tuturor , eu pot intra mai mult seara cand adoarme Casiana , ca altfel vrea ea sa tasteze si eu nu mai am loc . Maine sa aveti o zi frumoasa si sa va simtiti bine toate .
Am pus cateva poze pe un album in Picasa cu Casiana , daca vreti sa o vedeti pun linkul , nu stiu inca cum se pune la semnatura albumul .trebuie sa mai invat .
somn usor si pupici de la noi
eu as vrea sa ninga , oare cand va ninge ca in povesti ??Deocamdata il asteptam pe Mos Nicolae , sa ne aduca sanatate multa tuturor , si un bebe sanatos la anul
http://picasaweb.google.com/112344506258597279031/CasianaMaria#
Azi maine vine

Suntem fericiti !! Avem o Casiana Maria ( 04.08.2009) si sunt 7+
Sanatate tuturor

cat e de dulce casiana , sa va traiasca, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea. Ochii aia frumosi sunt ai lu' mami sau ai lu' tati?

.....viata este acolo unde te regasesti.......

9+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

ningeeeeeeeee

Banuiesc ca toate burticile sunt ocupate cu curatenia si papa de-aia e asa liniste pe aici. Eu am terminat supita, am intins rufele si-am facut curat numai intr-o camera dar merg sa fac un nani scurt ca de ieri a inceput sa ma doara burtica.....va doresc un weekend minunat.

.....viata este acolo unde te regasesti.......

9+ Doamne ai grija de noi

in asteptarea craciunului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabis77 spune:

Multumim Pufi79, la fel si voua multa sanatate , ochii albastrii sunt de la tata , aproape tot e de la tata , e foarte fericit taticul cand zice lumea -Vai ce seamana cu Ovidiu .
la noi nu ninge , la noi ploua, ce urat .
Asa e toata dimineata am facut treaba , acum Casi doarme si eu mai citesc cate ceva , nu pot dormi . va pup

Sanatate tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabis77 spune:

daca nu ninge si la noi , ne mutam in Brasov
sa ne bulgarim putin si noi

Sanatate tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

eu aproape am terminat cu treaba
Sunt obosita; de vreo doua nopti nu reusesc sa ma odihnesc mai deloc.Azi noapte mi-a fost rau si m-a durut burtica, destul de tare.
Daca mai ieri eram plangacioasa tare, azi am fost super-super nervoasa...m-am surprins si pe mine de ce nervi am putut sa am ...cred ca si oboseala este de vina.
Sper sa ma calmez

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

salutari si de la noi.
va pun pe mailul comun ,siteul unde o puteti vedea pe Anusca si pe noi

noi avem o zi incarcata azi,mergem la d-na doctor ca se opreste Mosul pe la ea la cabinet si da cadouri copiilor,iar dupa somnul de amiaz mergem la colega mea munca care a nascut acum 3 sapt si din cauza a diferite boli,n-am ajuns inca la ea.
Eu sunt cu sucul de lamaie penste tot dupa mine...

Mama de Ana si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Pentru fetele noi:

Pt activare PMului:
mergeti in partea de sus la Contul meu,selectati Mesaje Private, in partea din dreaptea o sa aveti Options,selectati-l si activati mesaje private

Mama de Ana si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Doamne cat e de frumoasa Casiana, si are si un nume super!E un ingeras ... sincer si eu imi doresc o fetita , cu ochii albastri , desi nu ar avea de la cine sa- i mosteneasca.
Sa va traiasca si sa aveti multa sanatate si fericire in familie!!!!!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Vreau si eu zapada!!!!! nu am mai vazut de 4 ani .. aici ploua toata iarna.
Si eu am avut azi o stare nasoala ... am fost nervoasa.. am plans din nimicuri ..ma cam inteapa si pe mine burtica si cred ca ma ingrijorez prea tare si de aici starea de nervi.... in fine , maine e Duminica asa ca sa va odihniti cat mai mult si sa va relaxati..a si sa pregatiti botoseii pt mos Nicolae! ( aici nu e sarbatoarea asta , dar noi o tinem!)

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna seara la toata lumea.
dupa o saptamana de absenta in care ne-am mutat, am aranjat cat de cat casa, am reusit si noi sa ne conectam la internet.

Mai avem inca o gramada de lucruri de facut, gasit un nou doctor de familie, dentist, si sa ma inscriu la o moasa...desi cu istoricul meu mi-e ca o sa ma trimita direct la spital...care e mai departe de casa.

In principiu toate sunt destul de aproape 300-400 de metri, spitalul si centrul comercial. Moasa e insa si mai aproape e la capatul strazii si chiar imi convine.

Aici a nins aproape toata saptamana...numai o placere nu e cand tre sa mergi cu copilul in brate....

Am fost si la noua gradinitza , unde e ok...nu e cea mai selecta nici cea mai aproape gradinitza insa in timpul pe care l-am avut la dispozitie nu e chiar rau...Totusi prima zi, cand nu am avut nici carutul la dispozitie, l-am carat in brate pana acolo, am zis ca mor de oboseala.
Am avut ceva dureri de col din cauza efortului facut in zilele astea, insa vad ca acum e ok.

Cred ca suntem inca cei mai mici de pe aici(nu cred ca si la burtoi)

Va doresc o seara superba, noi cred ca la 8 ne bagam la somn, suntem franti...desi matza nu prea pare obosita

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 4+ cu
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput