Strumfi si prichindei de iulie-august 2011(3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Fetele eu pe langa starile de rau am si o stare mai ciudata...asa Imi vine sa plang cam din orice. Ma uit la poze cu astia mici :plang; m-am uitat iar la filmul Mama: am plans; m-a uitat la niste filmulete pe you tube cu copilasi la care a venit Mos Craciun: am plans; pe 14 are Filip prima serbare si mereu cand ma gandesc:plang; ascult colinde:plang; mai imi vine cine stie ce bazaconie in cap: plang...nu mai zic de cazurile de la umanitare,plangeam si inainte cand le citeam, acum...nici nu imi mai vine sa mai ma uit.

Voi sunteti asa plangacioase?

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

cand ma uit la peter pan si la cum sa iti dresezi dragonul. cand dani imi pupa burtica. cand ma supara florin. cand nu pot sa mananc. adik, mai toata ziua.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 9+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Buna burtici! Vreau si eu sa ma plang de doctorita mea de familie pe care m-am suparat f tare. Cand am fost la ea cu hartia de la spital cum ca sunt insarcinata si vroiam sa ii cer trimitere pt analizele care ar trebui sa le fac in primul trimesru de sarcina( pt ca aici asa functioneaza , ca sa nu le platesc) ea m-a felicitat ce-i drept dupa care , vazand pe hartia de la spital ca am avut probleme , m-a intrebat unde merg la doctor ? si i-am spus ca am programare la consultoriu peste 3 saptamani ( consultoriu este de stat , deci tot ca sa nu platesc) a inceput sa rada si mi-a spus ca la stat gasesti medici ... asa cum ii gasesti te trateaza cu superficialitate si indiferenta si ca imi recomanda ea un doctor bun la care sa merg de urgenta ca peste 3 saptamani e mult!! ATAT , nu trimitere de analize , nu nimic altcela!
Speriata , m-a duc in aceeasi seara la medicul recomandat cu gandul ca macar o sa ma linistesc , o sa imi spuna cum stau lucrurile.Medicul vestit era un morocanos de mos, care nu avea nici macar un ecograf in cabinetul lui si care mi-a luat 100 de euro doat pt un control clasic in care atat m-a apasat pe burta si la col , ca adoua zi am sangerat mai mult ca in oricare zi! a zis ca am avut amenintare de avort, dar a trecut dupa parerea lui.. si ca tre sa fac oricum o echo pt certitudine... lucruri care i le spunea asistentei care a stat langa el in tot acest timp , de parca ea era insarcinata nu eu!!! Asa ca am plecat mai nedumerita decat ma dusesem pt ca la spital nu imi spusessera nimic de desprindere si avort...... asa ca stau cumintica pana pe 13 sa vedem daca la stat e chiar asa rau cum a zis doctorita mea
asta e cu medicii .. au si ei cunostintele lor .. vor sa mai faca vre-un ciubuc..si isi bat joc de noi..

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurysa spune:

Salut dragele mele.
Ma numesc Laura, am 30 de ani si vreau sa ma alatur voua.
Sunt la prima sarcina si am ceva emotii. Sincera sa fiu sunt ingrozita de nastere, (de mica am fost o fricoasa).
Am citit o gramada de povesti scrise de proaspete mamici despre nasterea bebelusilor lor, majoritatea au descris toata aventura cu o nota de umor. Am plans, am ras si m-am bucurat pentru fiecare in parte (le multumesc tuturor celor care si-au scris povestea), cumva aceste povesti ma incurajeaza, fiindca dincolo de toata durerea si frica acum a mai ramas doar bucurie si implinire.
Asadar: UM: 20/10/2010, DNP 27/07/2011
La primul control sunt programata in 8 decembrie.
Va pup pe toate si va doresc multa sanatate voua si mugurasilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Stari de rau am avut saptamana trecuta si eu dar pt ca luam progesteron oral. De cand am inceput sa il iau vaginal starile de rau s-au diminuat in schimb am pofta de mancare si ma trezesc noaptea sa merg la baie si tre sa mananc ceva ca altfel nu pot adormi .. apropo de mersu la baie .. e un chin ... nici nu se umple bazinul bine ca iar trag apa!!!
Cat despre starile emotionale ...de cand ma stiu am fost o plangacioasa , dar acum intrec orice masura .. daca ma gandesc la mama si la "acasa" incep din senin! si acum sunt optimista si bine-dispusa si in secunda urmatoare imi vine sa plang nici nu stiu de ce ! Saracul sotul meu cum ma suporta el oare

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

hahaha Roberta asa si eu sunt o plangacioasa,acum si mai si...sotul e disperat. Plang de bucurie,plang de suparare,plang cand ma uit la Ana...plang o gramada

Larysa,bine ai venit,scrie te rog rapid 10 mesaje sa scapi de moderare,sarcina usoara si la termen.

mai am si eu 12 zile pana la control.de abia astept,am emotii pe cand o sa ii aud inimioara.

Anusca mea,e mai bine. de miercuri incoace nu a mai avut nimic,i-a revenit glasul,deci vorbeste non stop...mai nou ne pune la colt daca nu facem ceva ce nu ii convine,este super incapatnata(are cu cine semana...),dar mi-e un drag de ea de mor.

o seara buna sa aveti!

Mama de Ana si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabis77 spune:

Noapte buna tuturor , eu pot intra mai mult seara cand adoarme Casiana , ca altfel vrea ea sa tasteze si eu nu mai am loc . Maine sa aveti o zi frumoasa si sa va simtiti bine toate .
Am pus cateva poze pe un album in Picasa cu Casiana , daca vreti sa o vedeti pun linkul , nu stiu inca cum se pune la semnatura albumul .trebuie sa mai invat .
somn usor si pupici de la noi
eu as vrea sa ninga , oare cand va ninge ca in povesti ??Deocamdata il asteptam pe Mos Nicolae , sa ne aduca sanatate multa tuturor , si un bebe sanatos la anul
http://picasaweb.google.com/112344506258597279031/CasianaMaria#
Azi maine vine

Suntem fericiti !! Avem o Casiana Maria ( 04.08.2009) si sunt 7+
Sanatate tuturor

Mergi la inceput

Am uitat sa zic , da si eu sunt mai sensibila acum , ai dreptate Lissa , o privesc pe Casiana mai ales cand doarme si imi vine sa plang , ce miracol putem sa aducem pe lume si cat de mult putem sa ii iubim , mai mult decat viata noastra . Doamne sa ne ajuti sa ne strangem la piept la anul toate fetele, bebelusii cel mult asteptati si doriti !!!Ei sunt implinirea si fericirea noastra .
Asa e acum suntem si mai sensibile , dar e un sentiment frumos si sincer va pup cu drag

Sanatate tuturor

Mergi la inceput

ce frumoasa e Casiana,are niste ochi

Mama de Ana si 8+

Mergi la inceput

am facut o adresa de email comana pentru poze,siteuri si altele
va rog activati-va PMul pentru parola

adresa este:strumfi2011@gmail.com

Mama de Ana si 8+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

ce frumoasa e Casiana,are niste ochi

Mama de Ana si 8+

Multumim . abia astept sa o vad si eu pe Ana si pe alti micuti scumpi , o zi frumoasa tuturor !!

Sanatate tuturor

Mergi la inceput