Strumfi si prichindei de iulie-august 2011(3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Citat:
citat din mesajul lui omibaba
La ce sa ma astept ca un prim consult, ca nu stiu detalii de genul acesta.
Help!

Aici primul consult consta in recoltare de sange si urina, cantarire, eco transvaginala si control sani.
Sistemul e diferit de cel din Romania, toate analizele merg de la medic la laborator apoi inapoi la medic si medicul te instiinteaza prin scrisoare ca totul e bine sau daca sunt ceva probleme, caz in care iti trimite si reteta si instructiuni, sau, daca e ceva mai grav, telefoneaza direct pentru o intalnire tete a tete.
Oricum, controlul la sani este obligatoriu, din pacate in Romania majoritatea medicilor il considera inutil, trebuie cerut expres de catre pacienta, iar control pe masa nu se mai face toata sarcina decat daca pacienta spune ca are probleme, secretii ciudate sau mai stiu eu ce.

fericita de Victor Nicolas (15.11.2008) , acum si 4+

Nasterea cozonacelului nostru iubit

“Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinafilip

Multumesc de incurajari si pentru vorbele frumoase din partea voastra.
Pe mine nu m-a deranjat asa de tare ca nu doreste sa ma ia in evidenta ci faptul cum a pus problema. Cum a vorbit, la misto. Nu sa se bucure sau ceva...Ginecologul mi-a dat niste vitamine si ea a zis ca nu este cazul. Atitudinea ei m-a deranjat cu tot felul de insinuari si apropouri. Daca eram o pacienta aiurea mai intelegeam, dar nu mergem la ea doar din an in paste, suntem oameni educati si cu mult bun simt, si nu am deranjat-o niciodata cu prostii si nici cu lucruri grave sau complicate. Oricum m-am linistit si ma rog la Maica Sfanta sa imi dea sanatate mie si familiei mele si sa duc sarcina pana la termen.
M-a deprimat la doctorita faptul ca eu incercand de aproape 1 an sa raman insarcinata, m-am asteptat sa se bucure pentru mine si sa ma felicite nu sa ma primeasca cu asemenea chestii.
Gata, sa o lasam in colo de dr.
Fetelor am o intrebare: Voi la cine a-ti spus ca sunteti insarcinate?
Eu am spus familiei, celor mai bune prietene, dar la servici inca nu. Nu stiu ce sa fac, sa zic si celorlalti? Ar mai fi multa lume!
In legatura cu greturile, eu nu am acum cu sarcina asta deloc, chiar deloc, parca mi se pare anormal, parca nu este ceva in regula, fata de cum am fost cu Mihai, si ma gandesc ca este asa de diferit pentru ca poate este fetita.
Va pup pe toate si sa aveti parte numai de bine si burtici sanatoase. Duminica merg la ginecolog si pe luni va spun mai multe.
Doamne Ajuta!
Mamica de Mihai si 6+

eu am spus la toata lumea ... de ce nu? ma bucur si sa se bucure si lumea cu mine
la serviciu ar trebui sa faci o instiintare oficiala, sunt niste acte de completata, plus eco, apoi se face notificare la ITM de catre responsabilul de resurse umane.
greturi nu am avut deloc la dani, acum sunt in continuu cu nodul in gat. asa ca sarcinile sunt diferite, nu te gandi ca nu e normal, pur si simplu e altfel.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 7+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui omibaba

Multumesc pentru raspuns mihahegarty, ma gandeam eu ca ar fi trebuit sa-mi apara greturile pana acum (6 +), sau e prea devreme nu-mi dau seama.
Oricum doar dimineata am asa o usoara greata, dar imediat ce musc din ceva (chiar si paine goala) imi trece senzatia ciudata.
De 2 zile a inceput sa ma doara in zona salelor, mai exact in partea stanga, inclusiv coloana. Nu stiu de la ce sa fie, sper ca nu rinichii, desi nu am avut probleme de genul acesta.Parca ma inteapa cu un cutit de cateva ori si apoi ma lasa, iar dupa ceva vreme iar incepe, e asa pe episoade.

Alinafilip, sa sti ca si eu cand am anuntat medicul de familie (asistenta, ca doamna dr era in concediu)ca nu mi-a venit ciclu si am facut testul de sarcina si a iesit pozitiv a zis ca si ea ce sa faca, de ce am venit la ea. Mi se parea normal sa poata sa ma indrume spre o serie de analize, eventual confirmarea sarcinii prin analiza de sange, nu stiu. Oricum nu ma asteptam la reactia aia, iar apoi colac peste pupaza imi zice ca inca nu-mi face fisa ca s-ar putea sa fie alarma falsa si sarcinile multe nu au final pozitiv. Cand am auzit asta am zis ca e nebuna, cum sa fie asa cand eu i-am zis ca am simptome: eram plina de cosuri, faceam naveta la toaleta, sanii stateau sa-mi iasa din sutien.
Mi-a spus ca vrea confirmare de la gine. Abia azi voi merge pentru confirmare la gine. Sper sa fie bine.

La ce sa ma astept ca un prim consult, ca nu stiu detalii de genul acesta.
Help!

dupa cum spuneam, nici pe mine nu m-a luat in evidenta pana nu am venit cu confirmarea de la gineco. o fi o noua regula.
mie pana in luna a 9-a, adica cu vreo 2-3 sapt inainte de nastere NU mi-a facut consult gineco. nu a umblat deloc pe acolo. in ultimele saptamani umbla sa vada daca s-a scurtat colul, ca sa isi dea seama cam cat mai e pana la nastere.
de la primul consult mi-a facut doar eco.
analize mi-a dat de facut dc. ginecolog, o lista luuunga, dar doar din sange.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 7+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Buna !
Mie imi este taaaaare rau ! Nu vomit,dar mai bine as face-o ...Am o greata permanenta,permanenta si un gust amar in gura...orice as manca nu scap de el; si mi se face sila din te miri ce

Eu cel mai sigur o sa ma duc sa-mi fac analizele la sange+urina , marti iar la echo trebuie sa-mi fac programare intre 21-25 dec, dar cel mai sigur intre 20-22

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Alina, eu cred ca medicul tau nu e in toate mintile, eu una, as schimba-o imediat. In legatura cu cardiologul nu stiu ce sa zic. Te stii cu probleme? Cand am fost la primul control (5 sapt.) mi-a facut o ecografie transvaginala, m-a consultat si mi-a recoltat si pentru papanicolau si asta mai mult ca sigur pentru ca nu am mai fost la un control de rutina din martie anul trecut. Oricum, ma bucur ca a facut-o ca sa vad cum stau si la capitolul asta. Si eu am fost un pic stresata vis-a-vis de valvele alea, dar a fost bine. Dupa ce a terminat, n-am simtit nimic care sa ma deranjeze.
Nebunica-zapacica, eu cred ca a colectat o enteroviroza. Scaunele nu au mirosit ciudat? Oricum, asta trece in 2 zile.
Omibaba asa o durere am si eu, doar ca a mea coboara pe picior. Din ce am mai vorbit si cu altii, ar fi un nerv sciatic. Trebuie sa am grija sa nu fac miscari bruste ca pot ramane intepenita. Voi intreba si medicul la urmatorul control. Multa sanatate iti doresc!
Bun venit noilor fete!
toata gasca!

Maria (27 nov. 2007) si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihahegarty
Alina sigur ca esti binevenita la noi. Wow, dupa 9 ani de incercari eu cred ca fericirea e mai mare decat atunci cand se intampla imediat!!!!! Felicitari!!!

Cum de ai pierdut o sarcina la 19 saptamani? Ce s a intamplat?

MHegarty

Miha am pierdut sarcina din cauza incontinentei cervicale diagnosticata dupa aceea.
Era pt. prima data cand am ramas insarcinata, si a fost prin fertilizare in vitro, asa ca m-am protejat mult, m-am lasat de fumat, am vrut sa fac totul ca la carte...doar ca n-a fost sa fie.
Intr-o zi am simtit o presiune in abdomenul inferior si i-am zis sotului meu sa ma duca la spital ca ceva nu-i in regula.
El ma tot intreba : te doare ceva? Nu ma durea nimic dar simteam o senzatie ciudata de apasare,de greutate.
In 15 min am fost la spital si dr rezidenta care era de garda m-a urcat pe masa de control si dupa ce s-a uitat si-a pus mainile in cap.
A zis ca ma interneaza de urgenta pt ca punga amniotica bombeaza in vagin.Se descisese colul complet.
mi-a facut si o eco si baiatul meu era bine dar la 2 zile dupa ce m-a internat, pe 5 septembrie la 7 dimineata de la un stranut mi s-a rupt apa si copilul n-a avut nici o sansa.
De-asta va spuneam ca mi-e frica sa fac acele analize.
Scuze pt mesajul prea lung si prea trist....

Va poop pe toate si fiti optimiste, si eu sunt

Alina 6+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Alina, imi pare rau ca atrebuit sa treci prin asa ceva1 Eu numai citind povestea ta m-am ingrozit nu vreu sa stiu ce a fost in sufletul tau si cat de dureros trebuie sa fie sa treci prin asa ceva!
Imi pare rau, dar ma bucur ca ai avut taria sa treci peste si sa mai incerci. Bafta multa, sa duci sarcina la capat fara nici o problema si sa ai un bebe sanatos

Traieste, Iubeste, Daruieste...
9+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabis77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihahegarty

Gabi77 bun venit printre noi!! Imi place la nebunie numele de Casiana!! Super!!!! Pupici si sarcina la termen!!

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 7+ cu Chloe Tara.
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

multumesc la fel , si noua ne-a placut Casiana . e si nume de Sfant . o zi frumoasa , va pup

Mamica de Casiana Maria ( 04.08.2009) 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabis77 spune:

Alina o sarcina usoara , cu un bebe sanatos si frumos !!!

pt toate fetele care au greturi si li rau , v-as trimite un sac mare de stare de bine din partea mea dar din pacate nu se poate . Eu stiu , ati incercat cu lamaie , sau paine prajita ? habar nu am cum e sa iti fie rau , nu am avut deloc nici cu Casiana . Sa va simtiti bine.
Va pup cu drag

Suntem fericiti !! Avem o Casiana Maria ( 04.08.2009) si sunt 7+
Sanatate tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Fetele eu pe langa starile de rau am si o stare mai ciudata...asa Imi vine sa plang cam din orice. Ma uit la poze cu astia mici :plang; m-am uitat iar la filmul Mama: am plans; m-a uitat la niste filmulete pe you tube cu copilasi la care a venit Mos Craciun: am plans; pe 14 are Filip prima serbare si mereu cand ma gandesc:plang; ascult colinde:plang; mai imi vine cine stie ce bazaconie in cap: plang...nu mai zic de cazurile de la umanitare,plangeam si inainte cand le citeam, acum...nici nu imi mai vine sa mai ma uit.

Voi sunteti asa plangacioase?

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput