Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (123)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

na vezi?ai agitat buba dejaba
Am postat cu graba f aiurea caci ma speriasesi si p mine

TUNDE 28 sapt +Mami de ursulet MARIO 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Ce fac burticile vorbarete?
Ce ma bucur pentru voi ca mai aveti putin si va tineti buburuzicile in brate, eu ma rog de bilutza mea stea la caldurica pana in februarie. M-am interesat si eu de ce anume imi trebuie in spital pentru bebe si mi s-a raspuns ffffff simplu si frumos'pampersi, atat ....oricum il face sarmalutza si ti-l da la alaptat'...... se pare ca noi inca nu ne-am modernizat sa nu mai zic ca anestezie rahi- epidulara nici macar nu se practica la noi, asa ca.... cu tot curajul inainte.

La multi ani la toti/toate sarbatoriti/ele , iar pentru grasunele mele , sa stati cumintele nu chefuiti prea mult

Dolores, Tunde fetele curajoase

Ziki nu cred ca sunt probleme si eu am un stres cu CMV-ul, mie la prima analiza mi-a iesit IgM negativ(0,82), IgG negativ(0,00) si la a doua IgM nonreactiv(0,058), IgG nonreactiv(5,00)

Sa ma laud si eu putin la voi , m-am cantarit si am 84 kg, de la 88 kg, nutritionista mea o sa fie tare mandra de mine

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 27+ cu gargaritza mica MARIA RAYSA
bbnoi

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misssexy spune:

Buna fetelor .Revenii si eu printre voi,cam tarziu .In primul rand vreau sa le urez celor care poarta numele de ANDREI/ANDREEA . Fetelor,de vreo cateva zile am un cosmar cumplit .Visez ca nasc inainte de termen,dar parca bebelusa mea nu e un copil,e un schelet,numai oase,nu se vede piele de loc. .Sa fie oare un avertisment? Si inainte de a afla ca sunt insarcinata,visam tot felul de copii,si banuiam ca sunt insarcinata. Sunt putin speriata,pt ca ori sunt eu nebuna ,ori mi-se pare ,ca am burtica cam mica pt aproape 31 sapt.La doctorita abea sapt viitoare am programare.Voi ce credeti?

ALINA 30+ cu ALESSIA

Mergi la inceput

ALINUSH;stai linistita..am zis la fete ca la noi nici macar camasa de a ta nu poti purta dupa ce nasti..la bebe numai pampers..si atit..asa-i in provincie

Numai 4kg..bravo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Citat:
citat din mesajul lui missmj

luciact ai avut un an prost dpdv financiar,daaaaaar a fost un an exceptional dpdv emotional,s-a intamplat o minune in viata ta, ai ramas insarcinata,o sa iti aduci aminte toata viata ta de anul acesta.Esti trista acum,si cu unchiul tau bolnav,dar incearca sa privesti partea buna a lucrurilor,nu te stresa,mai e putin si vine bebele.Te imbratisez tare si sper sa treaca tristetea.

carmen
33+ cu Andrei

missmj, acum am ajuns de la dr de familie, n am apucat sa citesc decat de aseara
m am dus pt afta aia, ca ma dispera .....mda,cik glicerina boraxata in care sa pun 3/4 capsule de stamicina si sa ma dau acolo, sotului tau i a trecut?????

altfel, bebik mea grabita ca tasu, e cu capsorul ff jos, asa era si acu 2 sapt cand am fost la control , cik pana de craciun...revelion nasc, si eu am termen 31.01.2010 , cik sa stau in pat mai mult

in fine, doar Dzeu stie, citesc ce ati facut azi si revin
poop pe toate

31+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

na vezi?ai agitat buba dejaba
Am postat cu graba f aiurea caci ma speriasesi si p mine

o doamne, n-am vrut sa va sperii pe niciuna.
chiar asa, la noi e reactie in lant!

imi cer scuze. am reactionat suuuper-rau cand am vazut. si acum sunt pe calea spre potolire.
pup mamica ingrijorata si fetele cu sfaturi bune!!!

sanziana deflaviasi cu felix -> 28s
felix

Mergi la inceput

Miss sexy;nu dormi -nu visezi..asa spune vorba..cosmaruri cred ca are toate lumea inainte de nastere..mai ales in ultimele 2 luni..
Stai linistita..si roaga-te la DD,
am o colega de salon aici are 8 luni si o burtica mica mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

missexy stai linistita, cred ca toate avem cosmaruri, eu una incerc sa uit cand ma trezesc , ca apoi ma apuca niste ganduri de emo

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 27+ cu gargaritza mica MARIA RAYSA
bbnoi

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput

Ziki;cred ca incetu-ncetu o luam razna
cum se apropie finalul
Vezi ca ne ambalam de la orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

tunde - asa e, mai am putin. La prima sarcina am nascut la 39 sapt., deci vreo 2-3 sapt. si scot cozonacelu' .

Si eu am burta micuta. Eu compar cu prima sarcina, unde o aveam mai mare. Insa la ultima eco dr. m-a linistit ca e totul bine, bb in norma cu greutatea. Sanatos sa fie!

mamma bis - o fetita si 37s de
la mare sau pe drumuri de munte ...

Mergi la inceput