Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (123)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

hello tuturor

Doloress ma bucur k ne mai scri din cand in cand. ne rugam ptvoi sa fie totu bine,buburuzu sa stea cat mai mult la mami in burtica si sa ai putere sa treceti cu bine peste toate

Irina vezi k listuta cu tot cetrebuiept spital e deja pusa pe prima pagina la linkuri utile.

Mirela bafta multa la eco

Ocsanica dar de ce abia acu trebuie sa faci injectii in burtica??? sa treaca supararea

Catalina felciitari pt ursuleata grasuna

Simo nu se sarbatoresc decat cei cu numele de ANdrei, ANdreea, Andra. Adrian, Adriana se sarbatoresc in august pe 26.

ma duc sa pap si revin cu cititu si rasp

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria

AMR 31 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ca mi-am amintit ... citind din urma am vazut ceva probleme legate de albumele foto, ce s-a intamplat? Cine ma pune si pe mine la curent, ca-s curioasa?

mamma bis - o fetita si 37s de
la mare sau pe drumuri de munte ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ziki

nu l-am facut, tocmai asta e buba :((
doctorita mea de pe vremea aia nu mi l-a pus pe lista, nici medicul de familie nu a vazut, si m-am dus de maimulte ori cu rezultate de la analize la ei.
acum, ca am schimbat gineco, mi-a dat de facut cmv, pt ca imi lipsea de la analize si.. am igg- pozitiv, dar Igm - mic.
din ce citesc de zor pe net, inteleg ca e bine sa fie mic si ca daca era ceva rau cu bb ar fi trebuit sa se vada si la dezvolatarea cardiaca si la cea cerebrala
nu stiu. nu am numarul doamnei. pana pe 13 o sa stau cu un mega-morcov

sanziana deflaviasi cu felix -> 28s
felix

Bun, hai sa-ti explic cum e cu megalovirus asta , in primul rand nu te impacienta.
Daca a iesit IGG pozitiv inseamna ca ai avut infectia si ca ai anticorpi (ceea ce este bine)iar daca a iesit IGM inseamna ca anticorpii pe care ii ai de megalovisus sunt inca acolo.
Asadar nu exista nici un risc pentru ca in acest moment din ce ai zis tu nu exista o infectie activa cu megalovirus.

Si mie mi-a iesit tot asa, igg pozitiv si igm fff mic, si nu am nimic.
Te pup si nu te mai speria din orice,

Codruta cu de 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce fac burticile ? Nu am putut sa adorm azi-noapte,abia dimineata la 5 am adormit.Am dormit pana la 13...offfff a inceput greul.
doloress ce bine imi pare sa aud vesti bune de la tine,toate burticile au fost cu gandul la tine si asteptam vesti.
ocsanica imi pare rau sa aud ca faci injectii in burtica.
catalina felicitari pt vestile bune de la eco,bebelina grasulina
ambramburica mai ai atat de putin

carmen
33+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

adik ai slabit?bravoooo...zi-ne si noua cum..ca si eu sunt cat o balenuta

Angie +31

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misssexy spune:

Tunde ,Alinush ,mersi de incurajari.....Ca si voi,nici eu nu prea dorm noaptea sa stiti .Greturile au inceput iarasi sa-si faca de cap cu o intensitate mult mai mare .Abea daca adorm cateva ore pe noapte... Iar ziua nici nu poate fii vorba sa ma odihnesc putin.Stau in aceeasi casa cu propietara,adica ea la et/1 ,eu la 2 ,si mai este si avocata baba.Toata ziua ai suna telefonul ca ma scoate din sarite.I-mi vine sai tai firul.Si azi noapte la 3 ai suna telefonul.Cred ca o cauta moartea .

ALINA 30+ cu ALESSIA

Mergi la inceput

carmen - merci . Daa, mai e putin ... sincer, abia astept. In ultimul timp am fost numai racita, cu remediile traditional-naturiste nu faceam nimic, ma simteam aiurea rau. Si imi dadea asa o stare de oboseala continua, plus finalul de sarcina, abia asteptam sa se termine. Acum sunt o idee mai bine, dar tot am ajuns la antibiotic pt. otita. Poate de aia mi-a trecut mai repede.

angie - mie imi era adresat mesajul cu slabitul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

am uitat sa urez tuturor sarbatoritilor. E ziua de nume a buburuzului meu, am ras cu sotul ,ma certa de dim ca nu i-am facut primul tort.

carmen
33+ cu Andrei

Mergi la inceput

alina - hahhahaaaa ... cu telefonul.

carmen - la anu' sigur o sa-ti aduci aminte de Sf. Andrei si va veni si tortuletul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

fetelor cat ati platit pt secretii si culturi de col??
am sunat la clinica si mi a zis aia o suma de am picat in cur
plus ca o eco e 540 lei ca e sarcina gemelara
astia sunt nebuni
de unde atatia bani???

o sa fac eco tot la spital cu trimitere
mi se pare exagerat de mult ca pret
doamne fereste
iar secretiile and stuff oi gasii eu unde sa le fac

+32 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput