Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (123)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui ziki

nu l-am facut, tocmai asta e buba :((
doctorita mea de pe vremea aia nu mi l-a pus pe lista, nici medicul de familie nu a vazut, si m-am dus de maimulte ori cu rezultate de la analize la ei.
acum, ca am schimbat gineco, mi-a dat de facut cmv, pt ca imi lipsea de la analize si.. am igg- pozitiv, dar Igm - mic.
din ce citesc de zor pe net, inteleg ca e bine sa fie mic si ca daca era ceva rau cu bb ar fi trebuit sa se vada si la dezvolatarea cardiaca si la cea cerebrala
nu stiu. nu am numarul doamnei. pana pe 13 o sa stau cu un mega-morcov

sanziana deflaviasi cu felix -> 28s
felix

parerea mea este sa iei cumva legatura cu un doctor ceva, sa nu astepti pana pe 13. Pana atunci poti sa iei si tratament dc e ceva etc.Sau macar mergi si repeta analiza.

36+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

Am revenit supa o parte din drumurile pe care le am de facut azi; acum astept sa ma sune soacra mea sa ma duc la medicul de familie ; tare sunt curioasa ce discutii mai avem azi...
Codruta am vazut mai demult ca si pe fetita ta o va chema tot Maria Sofia (fara liniuta) si chiar am spus uite inca o Sofiuta; numele pe care l-am ales noi are o poveste in sensul ca mie mi-a placut tare mult Sofia si inca inainte de a ramane insarcinata am spus ca daca va fi fetita o va chema Sofia, iar Maria este numele care ii place nasei mele (noi suntem foarte apropiati de nasi nostri) iar noi ne-am casatorit de Sfanta Maria pe 15 august asa ca trebuia sa fie Maria-Sofia cu liniuta sau fara .
Am vazut ca a deschis Zumzu cel mai dureros capitol pentru mine acela cu datul banilor in spital; am si eu o intrebare ca nu stiu pe cine sa intreb cati bani se dau in spital la doctor, anestezist si asa mai departe?

31 + Maria-Sofia
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:

nu l-am facut, tocmai asta e buba :((
doctorita mea de pe vremea aia nu mi l-a pus pe lista, nici medicul de familie nu a vazut, si m-am dus de maimulte ori cu rezultate de la analize la ei.
acum, ca am schimbat gineco, mi-a dat de facut cmv, pt ca imi lipsea de la analize si.. am igg- pozitiv, dar Igm - mic.
din ce citesc de zor pe net, inteleg ca e bine sa fie mic si ca daca era ceva rau cu bb ar fi trebuit sa se vada si la dezvolatarea cardiaca si la cea cerebrala
nu stiu. nu am numarul doamnei. pana pe 13 o sa stau cu un mega-morcov

felix

Pai daca igg e pozitiv, inseamna ca ai avut infectia in trecut. Nu ai niste limite pt a vedea daca igm e negativ sau nu? La mine cand am facut CMV-ul igm era<8 si limita pt negativ era <15. Deci era ok. Eu nu cred ca sa fie ceva grav.

Laura

33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

fetelor eu am fost la piata si acum ma bag sa fac o pizza si un pui pe sticla o sa mai trag cu ochiul din cand in cand pe la voi

_
23 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

ziki, stai , fato, linistita!
Daca IGM e mic e bine! Ai acolo niste valori care-ti arata. Asa am avut si eu si mi-a spus ca e bine. nu te stresa degeaba!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

fetelor si pt mine e un cosmar datul banilor...asta e dezavantajul la stat

cand am facut micile interventii si investigatii..in loc sa ma concentrez pe cum ma simt, ma stresanm cum bag banii, sa iau halatul cu buzunare, etc...un adevarat cosmar...

fluturas 29EMANUEL MIHAI+ MARIA CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

asa ma gandesc si eu, acum, dupa ce mi-au trecut bazdacii...

pe foaie nu scrie la concluzii nimic de asta,
IgG este doar "pozitiv" si trebuia sa fie "negativ"
IgM.. aici e buba - ca eu nu pricep : scrie ca sunt trei variante (non-reactiv, grey zone, si reactiv)
al meu e non-reactiv. o fi de bine sau de rau?
valorile de non -reactiv trebuie sa fie sub 0.85, eu am 0.25

grrr... m-am suparat de a dat bb tumbe, mi se misca burta ca la tangaj, pe vas

multumesc frumos dragelor pentru raspunsuri si incurajari!!
pe masura ce scriati si mai citeam si alte articole, imi revenea inima la loc

felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

brr, gata m-am potolit!
monica, ai dreptate, asa e ok
am gasit fix aceleasi rezultate ca ale mele la o fata pe Miresici, si de fapt e ok, igM-ul trebuie sa fie mic, ca sa insemne ca nu esti purtator...
phew! v-am pus pe jar, am balnganit copilu' aiurea, si mi-a mai crescut si mie tensiunea aia de 9cu 4

multumecs inca o data, mi-ati fost de mare ajutor sa ma potolesc!

felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:

fetelor, mi-a picat fata!!!
infectia cu CMV se transmite transplacentar, in 90% din cazuri infectia copilului ii aduce sechele grave, deficiente mintale, auditive si vizuale

cred ca trebuie sa respir... sa mai citesc si alte pareri...
dar deja simt ca mi-a fugit pamantul de sub picioare!

Ti-a interpretat cineva rezultatele astea?a VZUT VREUN DR?
TREBUIE REPETAT!pOATE FI O EROARE..O GRESEALA
nU TE PANICA DAGUTA..sUNA-TI GINECOLOGUL
asa am patit Eu cu sindromul down..cand am vazut pe hartiew sanse 1 la 440,,am crezut ca e ceva f grav..deja plangeam cand am intrat la dr si EL mi-a zis ca e ok..sa stau linistita

TUNDE 28 sapt +Mami de ursulet MARIO 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

ma bucur ca te.ai linistit !!!

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza34+ mihai

Mergi la inceput