Fuguta, usturoiul
Bine ca mi-am amintit si eu intr-un an la timp. Asadar, eu mi-am pus usturoi la geamuri si usi. www.desprecopii.com/info.asp?id=544" target="_blank">Aici puteti citi de ce.
Aveti si voi timp.![]()
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Raspunsuri
Marina spune:
Lasa usturoiul! Sa-ti traiasca ficiorul si sa fie sanatos si fericit si sa va bucurati de el!
Androix spune:
Eu l-am mancat! Usturoiul adica ![]()
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii! ![]()
ariadna33 spune:
Sa va traiasca baiatul, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
valentinag spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Androix Eu l-am mancat! Usturoiul adica |
Mai bine,chiar daca ajunge prin nu stiu ce vraja spiritu langa noi,cand e aproape,ii dam un damf in fata si fuge mancand pamantul!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
analessya13 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui valentinag
Mai bine,chiar daca ajunge prin nu stiu ce vraja spiritu langa noi,cand e aproape,ii dam un damf in fata si fuge mancand pamantul! "La vita e bella" www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania De mancare Dulciuri Din gradina mea |
Faina asta. Eu mi-am pus o capatana de usturoi la usa afara, dupa o floare. Asta la insistentele mamei, mai ales ca eu am patron pe Sf. Andrei.
La multi ani tuturor!
Maadi spune:
Si noi am pus o capatana mare de usturoi la usa.
Calin a si pictat-o, a facut o fata incruntata, sa fuga
spiritele si mai repede.
Diseara ne ocupam de grau.
O zi minunata va doresc,
Maadi si Calin (19.07.2003)
Gabi_K spune:
Are ceva usturoiul, e sigur.
Exul era cu obiceiurile astea de prin popor culese. Singurul an cand a pus usturoi, a fost in 1995. Si a fost ok. Nici soacra n-a mai venit pe la noi, si peste un an am si divortat deja
Deci chiar mi-a purtat noroc si a alungat spiritele rele![]()
![]()
![]()
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat
mistral spune:
Noi am uitat de usturoi,dar am scapat de data asta.Nu ne-a vizitat nici un spirit rau![]()
Mami de Bia si Andreea