Craciun cu suflet romanesc ...(inima de aur)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Dana, Sabina am primit multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

eu am trimis joi si normal dura 2 zile lucratoare, deci vineri si luni.. ma-ntreb de ce nu au intrat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

sunteti extraordinari !!!

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

no, astazi sunt deja ingrijorata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui ardeiash

no, astazi sunt deja ingrijorata...

s-auzim numai de bine! si

-------------------------------------------
Very-dependenta de scrapbooking - http://veryscrap.exprimetoi.net/forum.htm

De ce?

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

pt ca nu au intrat inca ... se vede treaba ca tre sa fac asta mai des acum stiam cate zile tre sa astept

Mergi la inceput

:( maine am o saptamana.. oare e vremea sa merg la banca ? nu ca ar fi o suma mare.... insa ar fi pacat sa nu fie intrebuintata de copilasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Felicitari pentru initiativa!
Am depus si eu azi 30 ron, am vazut la celalalt topic ca a confirmat Marius.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

am depus sie eu 20 ron in acum
bafta multa organizatorilor sa iasa ok

ariciu a crescut in curand face un anisor,intre timp asteptam sa si cel mai important
ary poze si ary povestea unui aricy

am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Buna seara!

In primul rand vreau sa va spun ca este extraordinar felul in care va implicati in aceasta initiativa. Fiecare gest, indiferent cat de modest pare la prima vedere, inseamna foarte mult pentru acesti copii.
De exemplu 3 sau 4 lei inseamna aproximativ 100 g de bomboane sau o ciocolata, daca mai adaugam 20 - 25 de lei deja avem si o carte, cu inca 5 sau 10 lei putem sa le luam si un obiect de igiena personala (un sampon, o periuta de dinti). Putin cu putin se aduna cat pentru o surpriza placuta si mai ales memorabila pentru niste copii care nu au parte de prea multe oportunitati in viata.

Intrucat am primit de la desprecopii ok -ul sa mergem la aceasta scoala, voi vorbi cu dna directoare pentru a afla mai multe detalii despre ei. M-am bucurat sa aud de la ea ca elevii isi doresc exact ceea ce si noi ne-am gandit sa le oferim: carti si rechizite. Nu sunt niste copii rasfatati, nici pe departe. Haideti sa le facem o surpriza frumoasa, nu va temeti ca nu ar fi o suma mare, fiecare donatie poate fi o carte pentru un copil care se va bucura de ea mult mai mult decat ne inchipuim noi.

Andries

Mergi la inceput