Craciun cu suflet romanesc ...(inima de aur)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carlin21 spune:

Oana_B, multumesc pentru confirmare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

andries, am cateva rechizite pregatite pentru copilasi.
Spune-mi te rog cum putem face sa ne vedem saptamana asta, sa ti le dau. ai nr meu de telefon, ti l-am trimis saptamana trecuta.

multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Buna seara!
Marius am trimis in contul tau 100 lei, din care 70 sunt din partea mea, si 30 sunt din partea lui kid, fata de care aveam o datorie si ea a dorit in acest fel sa o achit. Iti voi trimite pe PM datele pentru confirmare.
Multumesc!

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu, de Luana, si de ingeras Alma
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Incerc si eu sa vad daca reusesc sa rog pe cineva din tara sa trimita niste banuti pentru mine in contul lui Marius frumoasa initiativa.
Marius cand se va depune te contactez pe privat pentru a-ti da numele deponentului. Sper ca esti ok ca am citit ca ziceai ca ai probleme. Daca te putem ajuta cu ceva....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Tocmai am trimis si eu niste banuti in contul paypal. Astept confirmarea de primire

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Buna dimineata,

Am facut munca de documentare si am aflat ca in 2010 in R. Moldova functioneaza 51 de institutii subordonate Ministerului Educatiei (fata de 63 cate functionau in 2003). O parte dintre acestea sunt case de copii, majoritatea sunct scoli internat pentru copii aflati in dificultate.

Initial va propusesem scoala internat speciala pentru copii cu deficiente locomotorii din Hincesti, unde am inteles ca ar fi peste 300 de copii inscrisi, dar din pacate nu am reusit sa trimit pe cineva sa ajunga acolo si sa am o confirmare din partea lor ca ne primesc.

In schimb, cumnatul meu a reusit sa mearga la la scoala internat speciala pentru copii cu deficiente din Ialoveni (Ialoveni e un oras micut la cca 20 km de Chisinau) unde am intrebat daca putem inmana cadourile personal copiilor si directoarea a raspuns afirmativ (numai ca trebuie sa ii anuntam din timp sa stie ca venim).

Aici sunt 79 de copii, majoritatea invalizi, o parte din ei sunt cu handicap mintal. Nici unul nu e fara probleme.

Varstele lor sunt intre clasa a IIa si clasa a IXa, nu stiu cati baieti si cate fete. Sunt copii care nu prea ies din scoala, unii dintre ei nu sunt usor de ingrijit, unii sunt pur si simplu abandonati de parinti acolo. Toti invata, fiecare dupa puterile lui, o parte au nevoie de interventii medicale care sa le corecteze problemele, statul rezolva in masura posibilitatilor.

Daca sunteti de acord sa alegem acest internat ca destinatie a noastra, pentru 79 de copii putem sa organizam o punguta cu dulciuri, 2-3 fructe si un cadou. Cum am mai propus, cadoul individual ar putea sa fie din capitolul rechizite scolare sau carti. Ce parere aveti? Pot sa cer o lista cu varstele copiilor, daca le confirm ca mergem acolo.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Am trimis si eu paypal adineauri!Astept confirmarea de primire.

Andries

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

andries, cum am discutat si eri, mie mi se pare ok aceasta propunere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Andries,si mie mi se pare o idee buna,iti va trebui oricum multa tarie cand vei merge acolo,eu cel putin sigur as incepe sa plang.Cate probleme pot exista in lumea asta.

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Dreams come true; without that possibility, nature would not incite us to have them"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Am trimis si eu 50 lei

Mergi la inceput