Craciun cu suflet romanesc ...(inima de aur)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui ardeiash

Citat:
Titular:
Pernes Marius
CNP:
1671203054691
Banca
ING Bank suc. Oradea
IBAN
RO55INGB0000999902242464

sorry ca nu am timp sa citesc tot topicul. acest cont este in euro? pot transfera direct in el euro?

merci si scuze daca nu am fost pe faza

s-auzim numai de bine! si

-------------------------------------------
Very-dependenta de scrapbooking - http://veryscrap.exprimetoi.net/forum.htm

Nu. Pentru euro

Pernes Marius
CNP:
1671203054691
Banca
ING Bank suc. Oradea
IBAN
RO39INGB0000999901435130
Cod SWIFT: INGBROBUXXX

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

multumesc mult mariuus, va tin la curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

stabilim un deadline pana la care putem trimite bani? andries, tu cred ca esti cea mai indicata persoana care sa faca asta, tu stii cand poti sa pleci acolo si sa faci pe Mosu'.
si cred ca mergem pe casa de copii, alte propuneri nu vad. asta ca sa vorbesti din timp acolo.

in plus, e cazul sa-ti trimitem ceva rechizite usoare, cu care sa poti trece la vama? asta ca sa iti usuram munca, sa nu umbli prea mult pe acolo dupa cumparaturi... eu as putea trimite ceva.

multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Am rugat pe cineva sa se duca acolo si sa afle cati copii sunt, care sunt varstele si cand putem sa ne ducem (eu as vrea vineri 7 ian sau joi 6 ian). Sper ca luni seara sa am un raspuns, cel tarziu marti.

Bani ar putea fi stransi pana in 31 dec, ca sa poata fi transferati in 3 ian.
Cumparaturi alimentare (dulciuri, fructe) trebuie facute local.
Cumparaturi cadouri (in functie de varsta copiilor) trebuie facute in functie de capacitatea de transport, fie aici, fie acolo.

Cu aceasta ocazie, daca puteti si va face placere, cine vine cu mine in Moldova? Cazare gasim, ne descurcam.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Luminita, rechizite usoare sigur ca sunt folositoare, sigur sunt si copii de varsta scolara.

Daca este posibil sa gasim firme care sa doneze materiale de gen: creioane colorate, carioci, papetarie, gume, ascutitori, lipici, hartii colorate, etc. va rog frumos sa le contactati. In general se poate cumpara pe firma cam orice exista intr-o librarie.

Daca sunt firme care au punct de lucru in Rep. Moldova si vor sa contribuie dar le trebuie facturi, se poate lua factura pentru dulciuri de la Bucuria sau de la Metro. Oricum, pentru produsele alimentare trebuie bon ca sa ai garantia ca sunt ok pentru consumul acestora de catre copii (nu voi lua dulciuri din piata).

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

bun, pai atunci avem deadline 31 dec (poate vine Mosu' darnic si mai donez o data) si trimit si rechizite, te anunt cand le cumpar, iti las nr meu de tel pe PM sa vedem cu facem cu delivery.

intre timp, eu intreb in stanga si-n dreapta de firme care pot sponsoriza/dona, cat de putin... am primit deja primul refuz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Am trimis si eu cativa banuti pe paypal. Felicitari pentru initiativa!

Cami si Luca-Ionut (25.09.2006)

A easy way to make some money

Viata e plina de fumusete. Observ-o. Observa albinele, copiii, fetele zambitoare. Miroase ploaia si simte vantul. Traieste-ti viata la intregul ei potential, si lupta pentru visele tale. – Ashlay Smith

"When God was giving out talent, He gave all of it to Michael Jackson." Babyface

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

marius ai pm de la mine

felicitari de campanie!
frumos titlu, mi-a atras atentia

Alinuk mama de Andu mik si Teo voinik

lacrimi de Craciun

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carlin21 spune:

Oana, am trimis si eu ceva banuti, te rog daca poti sa verifici, e prima data cand fac un astfel de transfer, am mai cumparat doar carti cu paypal.
La mine apare confirmat, sper ca e ok.

Felicitari pt initiativa, si mult succes!
Cele mai alese ganduri celor care o sa duca la indeplinirea misiunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Carlin, Cami am primit, multumim

Mergi la inceput