Craciun cu suflet romanesc ...(inima de aur)
Raspunsuri - Pagina 9
desprecopii spune:
as vrea si eu sa adaug ceva,
Am inceput acest topic cu speranta ca putem face ceva pentru niste copii cu suflet romanesc ... initial mi-a fost teama ca nu avem puterea sa facem ceva, insa vreau sa va spun ca nicaieiri pe netul romanesc nu exista mai multa sensibilitate si dorinta de a face un bine ca pe DC!!
Am discutat cu Andries si am hotarat ca ea sa fie coordonatorul acestei campanii care se va materializa in jur de 14-15 ianuarie. Chiar daca am inceput actiunea cu ideea de Craciun ... spiritul sau va trece si cumpana anilor si va atinge chiar ziua cand a fost nascut marele nostru poet national...
Si da, stropul vostru de suflet va trece granita la copiii de pest Prut.
Asadar, cu forte proaspete, haideti sa facem ceva frumos, pentru ca se poate.
Multumesc frumos lui Andries pentru initiativa sa si va multumesc voua anticipat pentru acel strop de lumina pe care il puneti in aceasta actiune ... sper din suflet sa fiti multi, si sa vedem plin de inimi albastre la profil !!!
Multumesc mult lui Marius si Oana B pentru ca ne tin informati de fondul care se strange. Pe parcurs, Andries ne va informa cum se concretizeaza actiunea Inima de Aur.
va multumesc,
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
nushulica spune:
marius vreau sa te intreb daca eu pot transfera online din contul meu deschis la raiffeisen in contul tau de la ing?sau e musai sa merg la banca?
Mami si 2 printi iubiti:
DAVID(24 sept 2008) si
STEFAN(24 sept 2010)HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
strumphitza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nushulica marius vreau sa te intreb daca eu pot transfera online din contul meu deschis la raiffeisen in contul tau de la ing?sau e musai sa merg la banca? Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI |
desi nu sunt Marius
pot sa iti spun ca eu am transferat prin online banking dintr-un cont de Unicredit in contul lui Marius de ING si a mers perfect 

_
Mind the Bump!
25+
Sophia Nicole
silvi_2005 spune:
Marius am reusit si eu sa trimit ceva banuti ieri, prin soacra mea
, tare ma bucur ca am reusit. Te contactez pe privat ca sa iti comunic datele sa poti confirma primirea.
Superba actiune
ma bucur ca am reusit sa particip 
marius spune:
| citat din mesajul lui nushulica marius vreau sa te intreb daca eu pot transfera online din contul meu deschis la raiffeisen in contul tau de la ing?sau e musai sa merg la banca? Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI |
Se poate face online foarte usor. Nu este necesar sa mergi la banca
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
marius spune:
In pagina de confirmari daca vedeti initialele si credeti ca va apartin va rog sa-mi spuneti PM, Ok?
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
nushulica spune:
strumphitza si marius multumesc frumos pt raspunsuri! am transferat acum online din raiffeisen 35lei(ca atat mai aveam in cont din marea indemnizatie)
sper ca acesti banuti sa aduca zambetul pe chipul unui copilas
Mami si 2 printi iubiti:
DAVID(24 sept 2008) si
STEFAN(24 sept 2010)HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
crispro spune:
Am trimis si eu in contul ING. Imi doresc sa putem aduce un zambet acelor copilasi, sa lea dea Dumnezeu sanatate si bucurie, si o viata cat mai buna. Felicitari pt acest demers!
Marius, iti trimit datele mele pe PM.
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
Poze
Alecsia spune:
Am trimis si eu prin Online Banking. Tranzactia se va procesa in banca abia luni. Marius, vei primi pe PM date despre tranzactie.
Felicitari pentru actiune, gestul este minunat! 
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui desprecopii as vrea si eu sa adaug ceva, Am inceput acest topic cu speranta ca putem face ceva pentru niste copii cu suflet romanesc ... initial mi-a fost teama ca nu avem puterea sa facem ceva, insa vreau sa va spun ca nicaieiri pe netul romanesc nu exista mai multa sensibilitate si dorinta de a face un bine ca pe DC!! Am discutat cu Andries si am hotarat ca ea sa fie coordonatorul acestei campanii care se va materializa in jur de 14-15 ianuarie. Chiar daca am inceput actiunea cu ideea de Craciun ... spiritul sau va trece si cumpana anilor si va atinge chiar ziua cand a fost nascut marele nostru poet national... Si da, stropul vostru de suflet va trece granita la copiii de pest Prut. Asadar, cu forte proaspete, haideti sa facem ceva frumos, pentru ca se poate. Multumesc frumos lui Andries pentru initiativa sa si va multumesc voua anticipat pentru acel strop de lumina pe care il puneti in aceasta actiune ... sper din suflet sa fiti multi, si sa vedem plin de inimi albastre la profil !!! Multumesc mult lui Marius si Oana B pentru ca ne tin informati de fondul care se strange. Pe parcurs, Andries ne va informa cum se concretizeaza actiunea Inima de Aur. va multumesc, ![]() ************** Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook |
e bine intr-un fel ca am amanat putin, poate se strang si mai multi bani pana atunci!