Nov-dec2010,Bv Eliza! Bv Gabriela! Bv Heidy!(163)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Buna dimi pranz si de la noi,

Felicitari GABRIELA! Sa iti traiasca!

Joann si eu am mers recent pe la compras si tot pt Pufice imi vine sa iau..Si pt mine ma tiu sa imi iau ghetute desi imi trebe ca vine iarna..Asa cre ca e de acu.
Nu pui si tu o poza?

Sper sa nu adopte nenorocitii astia cu concediu de 12 luni..Ca ce ma fac eu cu gemeni la 1 an si trei luni!??

Fetele care ati nascut de 3s o luna-mai aveti sangerari? Ca nu stiu cat e normal si cum..La mine sunt rozalii acum, putin, si doar cand suge vreo Pufica sau ma mulg.

marizta normal ca bb tre sa aibe saltea..cum sa nu doarma pe saltea?? Nu te mai lua dupa toti.

Ioana_Mami LA MULTI ANI Pentru papusa Raisa la o luna! La cat mai multe.
Nu cumva o avea colici saracuta daca urla 3-4h? Normal nu cred ca este.
Cu slabitul nici eu nu inteleg-am mai putin cu 8-9 decat inainte de sarcina, si ma rog sa continue asa.Imi era asa teama ca voi ramane cu ele..Da undeva in capu meu ma gandeam ca 10kile le las la spital. 5.2 au avut Puficele doar impreuna..mai adaugam si placenta, lichid. Apoi in cele 6zile de spitalizare m-am dezumflat si s-a dus din retentia de apa. Probabil imi prieste alaptatu. Cura nu tiu, chiar manc si purcelizme (dulciurile-buala mea). Oh de as ajunge la 65-60 macar.

Heidy tinem pumnii! Curaj azi il vezi pe Tudor!

Vmadelain si noi am facut pt Ilinca eco la cord si ne-a trimis pediatra la ortoped pt pb la talpi. Eco a zis ca cel mai probabil se vor inchide acele valve la inima pe masura ce creste si sa revenim la 2luni si ortopedu sa revenim dupa 1luna ca orcum pana atunci nu se sprijina pe picere.

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

fetelor cand trebuie facuta plata pt colacei?????

+32 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

La multi ani Andreelor si Andreilor!!

Heidy, bafta si scot si eu motatele!

Si eu sper sa se mai taraganeze cu legea asta, mie concediul mi se termina pe 12 ianuarie, abia apoi inteleg ca pot sa depun pt concediul de 2 ani, nu?

Madalina, si noi avem probleme la piciorute, dar noua ne-a zis ca e suficient doar masaj. Unde te duci la kineto? Eu ma gandeam sa gasesc pe cineva sa vina acasa, ca sa nu duc copilul in cine stie ce mediu cu microbi... Pana acum i-am facut noi masaj (2 saptamani de masaj), ne-a aratat ortopeda miscarile, 3 la numar, care sa le facem. Cica s-a imbunatatit situatia. Noi ii facem in fiecare zi, de 2 ori - o data ii fac eu, o data tati, cam juma de ora de fiecare data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

ana_vio, crisis am o intrebare, se pot pune bani in cont de la orice banca sau numai de la ING? e prima oara cand ar tb sa trimit si habar nu am

ms in avans

Lore, fericita mamica de printese Sarah Marie & Amber Yanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Sugubina, mie pe la 3 saptamani juma mi s-au oprit de tot. Insa din a treia zi din spital aveam doar cateva picaturi pe zi, roz-rosiatice, doar cand ma mulgeam sau dadeam san (mai mult cand dadeam san).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Lore nu conteaza de la ce banca pui banutii. Poti sa ii pui de la orice banca.

Mada ne bucuram ca ai revenit cu vesti. Multi si Doamne ajuta sa se face bine bebelina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Sugubina si la mine e la fel...acuma sunt rozalii si doar cand alaptez sau ma mulg. Si ieri am implinit 3 sapt. Azi vad ca nici dupa alaptat nu o mai curs.

www.floar3d3colt.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

La multi ani celor cu numele de Andreea/Andrei!!

CURAJ HEIDY!!

In legatura cu CIC..eu incerc sa-mi iau doar cele 42 zile obligatorii de concediu postnatal. Asta ar insemna ca undeva pe 20 dec as putea sa-mi depun dosarul pt CIC. Oricum eu am concediu pana la sfarsitul lui decembrie pt ca am intrat in prenatal din saptamana 30 de sarcina..10 zile nu-i bai. Incerc..speranta moare ultima

sugubina si eu mai am ceva scurgeri, tot asa cand alaptez. Noi am nascut in aceeasi zi

Plata in contul lui Cris se poate face de la orice banca.

Cris da un semn cand poti. Te rog sa confirmi ca ai primit banutii pt colacei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

fetelor cand trebuie facuta plata pt colacei?????

+32 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Joi se face comanda. Pana atunci poti sa faci plata in contul lui Crisis81.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Poate sa posteze cineva contul lui Crisis iar...
Nu am timp sa caut in urmaaaa...va rogggggggggggggggg

Mergi la inceput