Nov-dec2010,Bv Eliza! Bv Gabriela! Bv Heidy!(163)
Raspunsuri - Pagina 8
syl spune:
O sa avem o nastere in direct. Heidy transmite din sala de nasteri. Bravo Heidy
Syl, mami de Ati si acum in 36 sapt si 2 zile Thomas Bogdan
ukume24 spune:
HAI HEIDY!! MULT CURAJ!!!!
sA ITI DEA dUMNEZEU PUTERE SQA SUPORTI CONTRACTIILE SI SA NASTI USOR. NOI ITI TINEM PUMNII SI NE GANDIM LA TINE.
Fetelor si eu vreau sa nasc!!Azi dam de baut ca schimbam semnatura. Intram in saptamana 39. As vrea sa nasc de 1 decembrie . Hmmm... ma gandesc la niste plimbari lungi poate provocam ceva.
La multi ani pentru toate Andreele si Andreii nostri!!
38+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
AMR 3 saptamani teoretic..practic cat vrea Domnul
Joy21 spune:
Hai Heidy, nastere usoara!
Miruna, Suntem bine, n-am disparut. Si eu intrebat de tine pe forum acum cateva zile La noi e socrela in vizita pana duminica , ca sa stiti de ce nu prea am timp de scris. Si Eva e si ea ok, n-a nascut.
Va pup pe toate.
BuburuzaL spune:
Bine v-am regasit dragelor! A trecut ceva de cand n-am mai poposit pe la voi, sper ca ma reprimiti in grupul vostru!
Felicitari si din partea mea mamicilor de ursuleti, si celor care sunt pe ultima suta de metri, cum e Heidy! Sa aveti nasteri usoare si copii frumosi si sanatosi care sa va aduca numlai bucurii!!!
La multi ani tutror Andreelor si Andreilor si tot binele din lume!
Suntem si noi pe ultima suta de metri...Deseara avem echo si vedem ce mai aflam...daca s-a mai modificat ceva de saptamana trecuta...Numai bine va doresc si promit sa fiu mai fidela...
------------------------------------
Cea mai fericita 36+
Doamne, numai TU poti face minuni!!!
vmadelain spune:
HAI HEIDY!! NASTERE USOARA!!!!
Sa ne tii updated Heidy!!!
Bina v-am gasit Burtici si Mamici!!!
Sper ca nu m-ati uitat... Am fost si noi in perioada de acomodare, am facut 2 saptamani de cand suntem acasa!
Vreau sa felicit proaspetele mamici, sa urez La multi ani celor ale caror puiuti au aniversat o luna! Sincer, imi pare rau ca nu am reusit sa mai intru si sa fac galerie fetelor, dar m-am gandit tare mult la voi si sper ca experienta nasterilor sa va fericeasca cel putin cum a facut-o pe mine, evident dupa infruntarea durerilor si neplacerilor!
Evelina este binisor, a ajuns de la 2150g, cand am iesit din spital la 2650g si suntem ft multumiti! Asteptam ok-ul de la spital cand deschid fiola sa mergem la vaccinul pt TBC.
Am avut niste saptamani dificile, la iesirea din spital dr neonatolog a bagat frica in noi si ne-a zis ca ar putea sa aiba o malformatie la inima, ca are un tal-valg ft pronuntat la picioruse, mai ales la stang si ca va trebui sa-i punem ghetute, ne-a dat trimitere sa facem echo la inima, echo de sold, echo transfontanelara...
Bineinteles, ca eu vad un bebe tare energic si vioi, mancacios, prin urmare, sanatos, dar nu am putut avea liniste si am fost la echo de inima-totul ok, am fost la ortoped. La ortoped ni s-a confirmat ca are intr-adevar acel tal-valg la picioruse si am inceput kinetoterapie-masaj si bietei mele micute a trebuit sa-i punem atele cu bandaje elastice. Acum ne este ft dificil sa-i facem baita, de abia ne acomodasem si noi sa-i facem baie... Speram sa fie pt 3 saptamani-o luna, sau 6 saptamani maxim partea de tinut atelele de corectie si apoi sa ramanem doar cu masajul;
Ne ducem de 2 ori pe saptamana la kineto, iar dupa aceste 3 sapt-o luna o sa invatam noi manevrele de masaj-corectie si o sa continuam noi!
In ciuda acestor probleme, la care se alatura bineinteles colicii,Evelina noastra este ft energica, zambeste-involuntar, dar te topeste, creste bine, am fost la controale saptamanale pediatrice si dr este ft multumita de ea! Se dezvolta bine!
Fetelor, aveati dreptate, ce feeling extraordinar este sa fii MAMA!!! Chiar daca sunt temeri pt puiul tau la fiecare pas, atunci cand manuta ei ti-atinge fata, sanul, mana ta, dispar toate, si ramai cea mai implinita femeie! Ma simt o tigroaica si o floare fragila de emotii in acelasi timp!!! Dzeu e mare ca ne-a dat asemenea privilegii de sentimente!
Mai citesc din urma si mai revin! O sa va povestesc si nasterea!
Va pup cu drag si mi-a fost dor de voi!
Madalina Mami implinita de Evelina Ioana
sashenka_h spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anymona Sashenka, imi aduc aminte ca am citit intr-un post de al tau mai demult ca Iustin a avut hipospadias. Si Robert are un pic. Dr zice ca uretra e cam cu 1-2 milimetrii mai jos decat ar trebui. Dc nu te superi, o sa-ti trimit un pm cu cateva intrebari ref la interventie, dr care l-a operat etc. Imi rasp cand ai timp. Nu e urgent avand in ved ca se inervine abia dupa 6 luni La multi ani si petrecere frumoasa astazi!!! In leg cu lapticul ai incercat galactogil sau galafor? Pe mine, la Clara, m-a ajutat mult galactogilul. Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010) |
merci mult de urari
cu lapticul crede-ma ca am baut si galactogil, galafor iau 6 pastile pe zi si beau si cel putin 2 l de ceai de chimen, anason si fenicul pe zi si tot degeaba parca.. acum cateva zile dimineata ma trezeam cu sanii pietroi....ii dadeam sa suga se satura si mai mulgeam inca 80 ml....acum abia se satura el....adik tre sa-i dau si completare si mi se pare ca a luat si putin in greutate.
despre hipospadias iti raspund pe pm
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
sashenka_h spune:
citat din mesajul lui heidy salutare. Noi suntem in sala de nastere, avem contractii si le suportam bine. 39+ Tudor Andrei |
tinem pumnii....CURAJ!!!
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
sashenka_h spune:
citat din mesajul lui anymona Sashenka, imi aduc aminte ca am citit intr-un post de al tau mai demult ca Iustin a avut hipospadias. Si Robert are un pic. Dr zice ca uretra e cam cu 1-2 milimetrii mai jos decat ar trebui. Dc nu te superi, o sa-ti trimit un pm cu cateva intrebari ref la interventie, dr care l-a operat etc. Imi rasp cand ai timp. Nu e urgent avand in ved ca se inervine abia dupa 6 luni La multi ani si petrecere frumoasa astazi!!! In leg cu lapticul ai incercat galactogil sau galafor? Pe mine, la Clara, m-a ajutat mult galactogilul. Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010) |
NU AM PRIMIT NICI UN PM DE LA TINE!
Lore1983 spune:
tuturor!
Heidy, curaj si sa ai o nastere usoara!
Vmadelain, bine ai revenit cu vesti si multa sanatate fetitei tale!
La multi ani tuturor sarbatoritilor Andrei si Andreea!
Pe bebele nostru il va chema Vlad Andrei !
36+ viitoare mami de