Nov-dec2010,Bv Eliza! Bv Gabriela! Bv Heidy!(163)
Raspunsuri - Pagina 10
bebelu86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana_Mami Poate sa posteze cineva contul lui Crisis iar... Nu am timp sa caut in urmaaaa...va rogggggggggggggggg Fercita de printesa Raisa Maria (29.10.2010) |
RO 72 INGB 0000 9999 0059 8105
CRISTINA DOBRE.
Nastere usoara Heidy!!!!
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria
AMR 30 zile pana la marea intalnire
amelia_ilie spune:
Sunt asa de suparata!!!
Tocmai m-am uitat la vacile astea de politicieni. Deci cele 3 variante in care ma incadrez ar putea fi:
1. concediu 6 luni cu aceeasi indemnizatie
2. concediu 2 ani cu maxim 1000 sau 1500 lei.
Am inceput sa plang cand i-am auzit.
Dupa ce m-am chinuit un an jumate sa fac copilul asta, acum astia isi bat joc la greu!!! Tare-s suparata!
37+
Aneud spune:
Cand spuneti "aceeasi indemnizatie pentru 6 luni" e vorba de salariu 100%?
Noi nu avem nici 1 saptamana asa...
Acum ca se apropie intalnirea sunt din ce in ce mai in lacrimi ca nu voi avea decat 2-3 saptamani acasa cu ea.
Sper sa va update-uiasca Eva in curand.
35+ cu FIV - Miss LHB
amelia_ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Aneud Cand spuneti "aceeasi indemnizatie pentru 6 luni" e vorba de salariu 100%? Noi nu avem nici 1 saptamana asa... Acum ca se apropie intalnirea sunt din ce in ce mai in lacrimi ca nu voi avea decat 2-3 saptamani acasa cu ea. Sper sa va update-uiasca Eva in curand. 35+ cu FIV - Miss LHB |
Nu cred ca e vorba de salariu 100%, ci cei maxim 85%. Daca nu pastreaza reducerea de 15% din astia 85%.
37+
ukume24 spune:
Amelia nu te mai supara draguta ca nu face bine la bebe. Astea inca sunt speculatii si din cate am inteles UDMR-ul nu este de acord deci nu au nici sustinerea coalitiei. Asa ca eu cred ca vor revizui variantele. N-are rost sa ne facem suflet rau caci nu prea putem face nik oricum. Eu sincer nu cred ca se va micsora mai mult de 1 an in cel mai rau caz, in nici un caz 6 luni.
misticgirl spune:
LA MULTI ANI TUTUROR ANDREELOR SI ANDREILOR!!!
LA MULTI ANI cu ocazia aniversarii unei luni de viata pentru Ana Maria (bebe de ratusca) si Maysaa (bebe de doura)
Astazi si al meu bebe, Patrick, implineste o luna . Dam de baut limonada, ceai, laptic si va ofer prajitura cu mere si cornulete cu gem si cu nuci.
Haide, HEIDY, nastere usoara si bb sanatos .
Astazi bebe Patrick a primit cadou de la mami,tati si Nicholas un carucior 3 in 1. Bineinteles ca noi suntem extrem de incantati, l-am asteptat ceva timp. A fost o aventura sa-l avem, pt ca nu gaseam culoarea dorita in tara, asa ca am facut comanda in Polonia, la fabrica. Sper sa nu ne insele asteptarile, e ales de sotul meu si, desi nu este dintre cele mai scumpe, tot a costat ceva. Maine ies in parc, sa-l probez, daca tine vremea cu noi .
Maine este 1 decembrie, nu-mi vine sa cred! Oare se organizeaza ceva evenimente speciale in IOR (fetele din zona, stiti ceva?)? Mai vroiam sa scriu ceva, dar bineinteles ca neuronul lauz este in greva!
ralucaspm spune:
Pe 23 Nov. s-a nascut bebe al nostru, la ora 11:34. Cezariana, 3690g, 52cm. 37 sapt si 4 zile.
Suntem bine. Probleme doar cu alaptatul datorita ragadelor.
Bun venit noilor ursuleti ! Am avut timp doar sa-mi arunc un ochi pe listuta. Va pup pe toti.
Fug la bebe si sper sa revin curand.
P.S. La 9 zile trebuie sa vina parintele acasa si sa citeasca si apoi putem sa-i spunem pe nume ?
Raluca cu Ioanna , Georgios si 36+