Nov-dec2010,Bv Eliza! Bv Gabriela! Bv Heidy!(163)
Raspunsuri - Pagina 3
misticgirl spune:
http://www.realitatea.net/botis_777563.html Offff, asta e, probabil ca vom sta cu puiutii nostri doar un an . Este atat de frustrant sa pierzi clipe minunate, unice din viata copilasului tau doar pt ca niste idioti nu mai au de unde fura si pt ca nu-ti permiti sa stai acasa, fara bani . Evolutia copilului de la un an la doi ani este spectaculoasa, evolueaza in fiecare luna, e o perioada minunata. Ramane speranta ca nu se injumatati perioada concediului de crestere copil, desi slabe sanse!
Vasari spune:
Madanic, ce mai faci, cum v-ati acomodat?
De lichid stiu ca se reface, dar oare nu e si o cantitate pana la care nu e periculos?
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s39
bebelu86 spune:
fetele scuzati-ma. acu mi-am dat seama. am gresit. bb Gabrielei are 2850g nu 1850. am incurcat tastele
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria
AMR 31 zile pana la marea intalnire
heidy spune:
Am pierdut f f f putin lichid... Nu cred ca ramane bebe fara. Stiu ca atunci cand se rupe apa curge serios.. si nici atunci nu e in pericol imediat bebe.
Am facut testul cu stat culcat in pat si ridicat. A curs un picut cand eram culcata, am mai stat .. m-am ridicat si nimic, acum ca am inceput sa ma plimb prin casa .. nu mai curge nimic.. nimic.. O fi o secretie si nu lichid ....Sunt confuza
Il astept pe sot sa ajunga acasa si il sun pe doctor sa vedem ce imi zice.
39+ Tudor Andrei
Madanic spune:
Felicitari tuturor burticilor care au nascut intre timp. Abia azi am mai ajuns sa intru pe forum. A nins la inceputul saptamanii si s-a blocat tot orasul. Asa ca am avut-o si pe Isabella cu mine acasa. Calculatorul a fost doar al ei.
Noi colici nu avem, avem gaze dar le scoate prompt pe partea cealalta . Ceaiuri de lactatie nu mai iau de data asta, am luat la Isabella si cred ca asta i-a cauzat colicii. Am citit de curand un articol cum ca fenugreek (asta era ce luam eu) da colici la bebe. Isabella a avut colici urati o luna de zile.
De slabit, cura eu nu tin nici daca ma fac purcica. O sa ma apuc de sport dupa ce il vad pe doctor la 4 saptamani. Abia astept.
Madanic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vasari Madanic, ce mai faci, cum v-ati acomodat? De lichid stiu ca se reface, dar oare nu e si o cantitate pana la care nu e periculos? _ dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s39 |
Suntem bine, desi trebuie sa recunosc ca e destul de greu sa alergi dupa un copil de doi ani cu un bebe agatat de sanul tau .
Legat de lichid, din cate stiu eu singurele cazuri in care ramai cu lichid foarte putin sunt cele in care placenta este disfunctionala sau bebe are dificultati in a elimina lichidul pe care l-a ingerat.
La mine in travaliu, doc a decis sa-mi rupa membranele ca sa accelereze dilatatia. Le-a rupt, deci nu a fost vorba de fisurare, si timp de 24 de ore am avut contractii si am tot eliminat lichid. Daca nu sar fi refacut insemna ca eram cat Titanicul, ca sa tin atata apa.
Acum la Eduard, tot asa s-au rupt membranele si mi-a luat 1 ora sa ajung la spital timp in care a curs lichid ca si cum faci pipi in continuu. Bebe nu a ramas pe uscat, de fapt mediul nici nu s-a agitat cand i-am zis de membrane rupte.
Madanic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui heidy Am pierdut f f f putin lichid... Nu cred ca ramane bebe fara. Stiu ca atunci cand se rupe apa curge serios.. si nici atunci nu e in pericol imediat bebe. Am facut testul cu stat culcat in pat si ridicat. A curs un picut cand eram culcata, am mai stat .. m-am ridicat si nimic, acum ca am inceput sa ma plimb prin casa .. nu mai curge nimic.. nimic.. O fi o secretie si nu lichid ....Sunt confuza Il astept pe sot sa ajunga acasa si il sun pe doctor sa vedem ce imi zice. 39+ Tudor Andrei |
Testul se face cand esti culcata pentru ca atunci cand esti ridicata capul lui bebe apasa pe col si poate opri scurgerea. Cand esti la orizontala bebe nu mai face presiune si prin fisura pierzi lichid.
Eu zic sa vorbesti cu doctorul, ei au metode sa determine daca e lichid amniotic sau altceva. In caz de fisurare, nu-i grav insa medicul trebuie sa stie pentru ca exista pericol de infectie la bebe.
Iti tin pumnii, esti la final.
ana_o spune:
Of... n-am scris de sambata si iar am pierdut aniversari si vesti.
In primul rand, vreau sa-i transmit condoleante Olgai!
Felicitari Ramonika&Gabriella! Bun venit, ursuleti!
Dosita! Sa ai parte in viata de tot ce-ti doresti!
Ana,
mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor!
bebelu86 spune:
am vb iar cu Gabriela. era ff fericita k are un bb superb si sanatos. are ceva dureri, desi e p calmante. dar e bine.
va pe toate si va multumeste pt urari
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria
AMR 31 zile pana la marea intalnire
Siuta spune:
Shasenka, te rog frumos spune-mi daca anestezia ta a fost ok (am citit acum un mesaj mai vechi in care spuneai ca ai luat anestezie Braun Perifix 451 ). Totusi scrie pe prospect ca este pentru interventii chirurgicale.....
multumesc
Andreea, mamica de Anastasia si bb2