Nov-dec2010,Bv Eliza! Bv Gabriela! Bv Heidy!(163)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Shasenka, te rog frumos spune-mi daca anestezia ta a fost ok (am citit acum un mesaj mai vechi in care spuneai ca ai luat anestezie Braun Perifix 451 ). Totusi scrie pe prospect ca este pentru interventii chirurgicale.....
multumesc

Andreea, mamica de Anastasia si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

buna burtici,noi suntem inca in burtica. 38 sapt .nici un semn inca dar am vb cu ea sa vina sapt viitoare.....as vrea sa fie sapt viitoare...miercuri ajung la gine sa imi spuna dak o sa fie in curand sau o sa stea pana la termen...tot ce sper e sa fie bine cand o fi, sa fim sanatoase amandoua
FELICITARI tuturor care au nascut....am ajuns si eu la mom in care abia astept sa o tin in brate...
la toate

37 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Andreea din cate am inteles, poti sa faci ceza si cu asta simpla. diferenta intre ele e ca la epi doar nu simti durere, dar in resti simti absolut tot ce iti face, iar la rahi nu simti nimic. vb cu medicu si intreaba dc e buna sau nu.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria

AMR 31 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

vroiam sa va intrb ceva...voi ati cumparat saltea pt patut? cumnata mea care are copil mi-a Zis k nu ar tb sa doarma pe saltea, ea asa stia, si dak ati luat care e cea mai buna?

37 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Felicitari Gabriela!!Felicitari Cristale!!

heidy nu cred ca mai e mult pana la marea intalnire cu bebe. Eu scot motzatele ca sa fiu sigura ca nu ratez momentul asa ca:
HAI HEIDY!!

Bravegirl nu ne arati niste poze mai recente cu Patrik?
danaint felicitari pt bebe grasunel, a luat foarte bine in greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Drag Barlog,
Acum 5 minute , cu o luna in urma , se nastea papusa mea ...
Asa ca dau la toate mamicile o sampanie fara alcool si la toate gravidutele ce le pofteste inimioara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Si acus sa ma descarc...
Am doua probleme cu forumul asta .
1. Cu mamicile care au slabit intr-o luna tot ce au pus in 9 luni...Cum ati reusit maica...?!?Cum sa intri in hainele dinainte???Eu inca am niste mega solduri!!!!
2.Cu gravidutele care nu dorm!!!Puneti mana si dormiti, fortat , asa cum va este greu cu burta mare... ca urmeaza nopti si zile tareeee greleeeee....
Oare doar fata mea urla dintre toti ursuletii...avem si cate 3-4 ore de urlat non stop...
Azi am fost cu ea la pediatru ...credeam ca sunt eu incapabila sa o cresc...Dar fata e sanatoasa tun ..a luat intr-o luna 1050 grame si a crescut 5 cm...pediatra a zis ca asa e ea "nervoasa"
Va pup cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Ioana multe luni inainte. sa va bucurati de ea si sa fiti sanatosi toti.
lasa copilu in pace. cica cei care au prog intensiv de urlat, isi preg vocea pt cantat.
sotu la fel urla cand era mic, si acu are super voce

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria

AMR 31 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

BUNA BURTICI SI MAMICI!!!

FELICITARI GABRIELA!!! BEBELUS SANATOS SI MANCACIOS ITI DORESC!!!

Deci Ioana..la multe luni si ani inainte!!
eu ma numar printre cele care au slabit..nu stiu cum..dar imi vin toate hainele..chiar le-am facut proba..am 2 perechi de jeansi care chiar imi sunt largi....n-am facut deloc sport ci doar am pazit bebelusa noaptea......si m-am stresat, zic eu degeaba...

a mea nu plange decat cand ii este foame..dar si cand plange cred ca ma stiu vecinii...joi mergem si noi la pediatru..abia asteptam..

Ne luptam cu constipatia..nu stiu ce sa-i mai fac,...

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Heidy s-ar putea sa nu fie lichid. Si eu mai patesc asa, dar e secretie.

Syl, mami de Ati si acum in 37 Thomas Bogdan

Mergi la inceput