Nov-dec2010,Bv Eliza! Bv Gabriela! Bv Heidy!(163)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Anya, al meu nu plange la schimbat, nu se sperie usor, dar cred ca e datorita lui ta-su care l-a aruncat ,smotocit, dantuit, zbenguit din prima zi.L-a invatat "barbat".cica.De fapt al meu plange numaai cand nu mai poate de burtica.Nici de foame nu urla, e bebe de criza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Cris eu am inceput de ieri sa ii dau Bonnisan si nu s-a linistit ,sper sa ramana asa , incearca si tu , nu are ce rau sa ii faca.
Eu maine pun banii de colacel...bine ca se faca comanda vineri!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Mami

Cris eu am inceput de ieri sa ii dau Bonnisan si nu s-a linistit ,sper sa ramana asa , incearca si tu , nu are ce rau sa ii faca.
Eu maine pun banii de colacel...bine ca se faca comanda vineri!!!

Fercita de printesa Raisa Maria (29.10.2010)

Bonisan, Infacol si Gripe Baby Water servim noi prin intercalare ca sa avem ore de somn consecutive. Problema e ca atunci cand e treaz urla.... da urla frate cat il tin plamanii.... nu poate si el sa stea calm.... sta foarte prost cu nervii.

Cris mami de Teodora si Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

salut fete

felicitari fetelor care au nascut ...sa aveti bebei sanatosi si cuminti

Noi suntem in perioada de adaptare si ne luptam in continuare cu iritatia de la fundulet care nu vrea sa cedeze cu nimic ieri am dat comanda de o crema preparata in farmacie...sa speram ca o sa treaca cu asta desi pana acum nu am vazut semne bune.

Asteptam sa scapam si de buric care se tine scai de noi si vroiam sa va intreb voi cum va adormiti bebei pentru ca bebelina mea adoarme doar la mine pe piept si apoi o mut la ea in patut. Cateodata se trezeste si tre sa o iau de la capat ...mi-e teama sa nu se obisnuiasca cu mine in pat

Fericita mamica de scorpiuta Alexia
Doamne ai grija si de noi

Si eu la fel o adorm...si dc e obosita nu se trezeste ...dc e maraita se trezeste la o ora si o luam de la inceput...
Mie pediatra ca treaba cu obisnuitul incepe de la 4-5 luni si acum sa tin fetita in brate cat vrea ea , caci ii este grea adaptarea in mediul nostru...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simona-maris

Sun,si bebe Stefan adoarme la san, mutat in patut, trezit, repetat operatiunea...Daca e "surmenat ", adoarme si in patut la el, dar rar
Geniusamb, eu l-am cantarit de 2 ori pana acum, si mi-a luat 1 200 intr-o luna. A zis pediatra ca e ca fat-frumos, creste intr-o luna cat altii in 3, si mi-a recomandat sa nu imi cumpar cantar,ca bebe arata bine. Eu zic ca daca doarme fericit, nu plange exagerat, si daca schimbi destule scutece pe zi, care sunt pline, inseamna ca papa destul.
Voiam sa iti spun ceva. Noi doua ne-am intalnit la maternitate, in sala de pre-travaliu. Eram pe pat. mi se monitorizau contractiile, iar tu mi-ai zis ca ti s-au rupt membranele si te pregatesti de ceza. Iti amintesti?

scutece pline de ce?Pe pipi sau kk...?Ca fata mea face pipi la greu ...dar kk o data pe zi DAR atunic condsiderabil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

hello, hello barlog
Am venit de la eco cu forte proaspete... Mi'am revenit cand am vazut bebica in brtica, dar m'a cam speriat greutatea ei de eco(cu toate ca stiu ca e relativa), oricum 3,644 kg la 37 sapt mi se pare mult... Si doctora a zis... Acum eu am acelasi col scurt, sters, permite indexul, dar nu pare sa dea vre'un semn de iesire... Si eu nu stiu... Parca nu mai am rabdare... Vreau sa ma streseze si pe mine fimea, sa gangureasca si la mine cineva...

pupici pe burtici :*:*:* 36+ (eco 37+)
AMR 15 zile sau mai bine zis cat vrea titiroaica noastra mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

V-o prezint pe Antonia Stefania, mandrete de fata de Eliza!
Mai multe va arata ea cand se reintorc acasa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_vio87

hello, hello barlog
Am venit de la eco cu forte proaspete... Mi'am revenit cand am vazut bebica in brtica, dar m'a cam speriat greutatea ei de eco(cu toate ca stiu ca e relativa), oricum 3,644 kg la 37 sapt mi se pare mult... Si doctora a zis... Acum eu am acelasi col scurt, sters, permite indexul, dar nu pare sa dea vre'un semn de iesire... Si eu nu stiu... Parca nu mai am rabdare... Vreau sa ma streseze si pe mine fimea, sa gangureasca si la mine cineva...

RELAXXXXX...noi la eco aveam la 37 de sapt , 3520 gr si am nascut la 39 o "pisica" de 3020!!!
Nu te lua dupa eco!

Mergi la inceput

Ms Ioana... si doc a zis sa ma relaxez... Eu ma gandeam ca eu sunt mare, tasu e mare... si mi'e cam frica ca o sa iasa si ea mare... Si fie, acum pe langa dorinta asta care m'a cuprins, sa'mi tin puiul in brate, mai am si o frica de durerile nasterii... Cu toate ca acum vreo 2 saptamani eram foarte zen si relaxata... acum m'a luat agitatia...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

V-o prezint pe Antonia Stefania, mandrete de fata de Eliza!
Mai multe va arata ea cand se reintorc acasa.

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale

ooo... Avem primul ursulet de Decembrie, care e ursuleata defapt...
Ce frumos!!!

Mergi la inceput