Nov-dec2010,Bv Eliza! Bv Gabriela! Bv Heidy!(163)
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
simona-maris spune:
Anya, al meu nu plange la schimbat, nu se sperie usor, dar cred ca e datorita lui ta-su care l-a aruncat ,smotocit, dantuit, zbenguit din prima zi.L-a invatat "barbat".cica.De fapt al meu plange numaai cand nu mai poate de burtica
.Nici de foame nu urla, e bebe de criza
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Ioana_Mami spune:
Cris eu am inceput de ieri sa ii dau Bonnisan si nu s-a linistit ,sper sa ramana asa , incearca si tu , nu are ce rau sa ii faca.
Eu maine pun banii de colacel...bine ca se faca comanda vineri!!!
crisis81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana_Mami Cris eu am inceput de ieri sa ii dau Bonnisan si nu s-a linistit ,sper sa ramana asa , incearca si tu , nu are ce rau sa ii faca. Eu maine pun banii de colacel...bine ca se faca comanda vineri!!! Fercita ![]() ![]() |
Bonisan, Infacol si Gripe Baby Water servim noi prin intercalare ca sa avem ore de somn consecutive. Problema e ca atunci cand e treaz urla.... da urla frate cat il tin plamanii.... nu poate si el sa stea calm.... sta foarte prost cu nervii.
Cris
![](mamica.gif)
![](baietel.gif)
![](foto.gif)
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
Ioana_Mami spune:
citat din mesajul lui sunset_zuzi salut fete ![]() ![]() felicitari fetelor care au nascut ...sa aveti bebei sanatosi si cuminti ![]() ![]() Noi suntem in perioada de adaptare ![]() ![]() ![]() Asteptam sa scapam si de buric care se tine scai de noi ![]() ![]() ![]() ![]() Fericita mamica de scorpiuta Alexia ![]() Doamne ai grija si de noi |
Si eu la fel o adorm...si dc e obosita nu se trezeste ...dc e maraita se trezeste la o ora si o luam de la inceput...
Mie pediatra ca treaba cu obisnuitul incepe de la 4-5 luni si acum sa tin fetita in brate cat vrea ea , caci ii este grea adaptarea in mediul nostru...
Ioana_Mami spune:
citat din mesajul lui simona-maris Sun,si bebe Stefan adoarme la san, mutat in patut, trezit ![]() ![]() Geniusamb, eu l-am cantarit de 2 ori pana acum, si mi-a luat 1 200 intr-o luna ![]() ![]() Voiam sa iti spun ceva. Noi doua ne-am intalnit la maternitate, in sala de pre-travaliu. Eram pe pat. mi se monitorizau contractiile, iar tu mi-ai zis ca ti s-au rupt membranele si te pregatesti de ceza. Iti amintesti? ![]() |
scutece pline de ce?Pe pipi sau kk...?Ca fata mea face pipi la greu ...dar kk o data pe zi DAR atunic condsiderabil
![](icon_smile_big.gif)
ana_vio87 spune:
hello, hello barlog
Am venit de la eco cu forte proaspete... Mi'am revenit cand am vazut bebica in brtica, dar m'a cam speriat greutatea ei de eco(cu toate ca stiu ca e relativa), oricum 3,644 kg la 37 sapt mi se pare mult... Si doctora a zis... Acum eu am acelasi col scurt, sters, permite indexul
, dar nu pare sa dea vre'un semn de iesire
... Si eu nu stiu... Parca nu mai am rabdare... Vreau sa ma streseze si pe mine fimea
, sa gangureasca si la mine cineva...
pupici pe burtici :*:*:*
36+ (eco 37+)
AMR 15 zile sau mai bine zis cat vrea titiroaica noastra mica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anca_27/anca_27.jpg)
anca_27 spune:
V-o prezint pe Antonia Stefania, mandrete de fata de Eliza!
Mai multe va arata ea cand se reintorc acasa.
Ioana_Mami spune:
citat din mesajul lui ana_vio87 hello, hello barlog ![]() Am venit de la eco cu forte proaspete ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pupici pe burtici :*:*:* ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AMR 15 zile sau mai bine zis cat vrea titiroaica noastra mica ![]() |
RELAXXXXX...noi la eco aveam la 37 de sapt , 3520 gr si am nascut la 39 o "pisica" de 3020!!!
Nu te lua dupa eco!
ana_vio87 spune:
Ms Ioana... si doc a zis sa ma relaxez... Eu ma gandeam ca eu sunt mare
, tasu e mare
... si mi'e cam frica ca o sa iasa si ea mare
... Si fie, acum pe langa dorinta asta care m'a cuprins, sa'mi tin puiul in brate, mai am si o frica de durerile nasterii
... Cu toate ca acum vreo 2 saptamani eram foarte zen
si relaxata... acum m'a luat agitatia...
36+ (eco 37+)
ana_vio87 spune:
citat din mesajul lui anca_27 V-o prezint pe Antonia Stefania, mandrete de fata de Eliza! ![]() Mai multe va arata ea cand se reintorc acasa. ![]() Mami de Sara (8 dec 2008) ============ www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici .......................................... Produse la Bazar ............... La Taclale |
ooo...
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](coreografie.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
Ce frumos!!!
![](craciun2.gif)
![](al9leacer.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](teiubesc.gif)
![](majoreta.gif)
![](olala.gif)