Nov-dec2010,Bv Eliza! Bv Gabriela! Bv Heidy!(163)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

ANTONIA STEFANIA BINE AI VENIT PE LUME!!
Felicitari Eliza si refacere rapida!!

Eu sunt un pic deprimata.... din cauza vremii. In Cluj a plouat toata ziua, a fost groaznic. Am vrut sa mergem la artificii dar nu a fost chip cu vremea asta.
Crisuletzu eu zic sa o lasam pe Lorin saracuta inaintea noastra caci nu cred ca mai are rabdare. Sau sa anstem toate odata numai sa vina momentul ca eu nu mai am rabdare!!!Mi-ar fi placut sa nasc azi... de 1 decembrie dar nu am sanse asa ca sper sa se intample cat de curand!

Syl multa sanatate pentru Ati... la fel si pt Miruna. imi pare rau fetelor ca treceti prin asemenea momente. Numai de asta nu aveati nevoie acum.

va pup pe toate si ma retrag sa hibernez inbarlog caci ce altceva putem face pe asemenea vreme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Ioana, de pipi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Felicitari Heidy! Felicitari Eliza!

Syl, Lorin, imi pare rau sa aud ca aveti astfel de probleme cu fetitele. Multa sanatate puiutilor!

noi avem mari probleme la Clara cu constipatia. Am fost la o gramada de dr, am incercat si cu medicamente si din alimentatie....si nimic...ufff. ...sper sa nu ajungem la irigografie sau colonoscopie pana la urma ca ar fi cumplit. Deja sunt trei ani de cand ne luptam cu treaba asta si simt ca ma lasa nervii. De cateva zile, in fiecare dim ma trezesc la 7 inainte sa se scoale ea ca sa-i pregatesc fiertura de tarate, fructele si siropurile pe care a zis ultimul dr consultat sa le ia pe burtica goala dimineata. Cu astea tb sa alerg dupa ea prin casa sa le ia in timp ce o pregatesc pt gradi. Si, de multe ori, pe 6.30 abia reusesc si io sa atipesc un pic dupa o noapte de alaptat din jumate in jumate de ora. Nu mai pooooooot......

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Danaint, felicitari pt vestile bune de la dr si pt greutate!!!
Am ajuns si noi la 2700 g. Cand trecem de 3000 g renunt la cantaritul zilnic si trec la cel saptamanal

Mergi la inceput

Noroc ca pot sa ma dau pe net cu tel noaptea cand papa bb ca altfel as adormi in fund cu el la san, as cadea intr-o parte, si m-as trezi in urletele lui (stiu pt ca mi s-a intamplat)

maine o sa depun si eu banii pt colacel. O sa-i depun de acasa prin home banking si sper sa intre rpd in cont. Am vrut de ieri sa fac tranzactia, dar nu am loc la calculator de 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Buna dimineata burtici si mamici !

Anymona sanatate multa Clarei! Sa se rezolve constipatia aia urata!

Am reusit si eu sa dorm azi-noapte, dupa o zi incarcata de umblaturi si treburi prin casa. Asa-i de bine sa dormi noaptea...

Azi ar trebui sa mrg si eu la doctora mea, nici nu stiu ce sa fac, ca afara e oglinda si pana in statie e drum lung rau... Sper sa se dezghete afara ca sa pot merge, ca mi-e dor de bebelina .

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onniex spune:

Fetele,

Eu sunt un pic in urma - de la cine aflu si eu detalii ref. la colacel?
As dori si eu sa cumpar....

Astept detalii.

Va pup pe toate, fete curajoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Neata!

Azi Matei s a trezit IAR la 4 FIX dar dupa ce a papat l am mai pacalit sa doarma o ora jumate pe burta mea de fapt nu stiu cine a pacalit pe cine

Onniex, colaceii ii comanda Cris, sunt livrati la Ana_vio care ii va imparti la fete (in Bucuresti le luam de la ea, in afara Buc, prin posta). Linkul cu contul unde trebuiesc virati banutii catre Cris (pana maine, cand se face comanda l am gasit aici, intr un quote: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=158756&whichpage=15).

Azi punem si noi banii (36 de lei am inteles de la fete). Abia astept sa l testam

Ref la greutate, ma rezum la a-l cantari o data pe saptamana ca altfel dezvolt o fixatie grava cu cantarirea dupa fiecare masa sau zilnic.. pe toate fetele care au raspuns la intrebarea mea!

Simona_maris, imi amintesc perfect!! Dar stii ca noi am vb si la iesirea mea din spital (eu venisem sa vad cum ii schimba asistentele ca nu stiam cum se face si nu au vrut sa mi arate ca era Constantineasca acolo ) si tu asteptai sa iti aduca bebicul pe primul scaun dinspre intrare Mie imi parea cunoscuta figura ta dar in haosul pe care il aveam in cap (si in noaptea nasterii si in ziua externarii) n am reusit sa pun indiciile cap la cap Voi sunteti bine?

REvin dupa cafea

Ana, mami fericita de Matei (1.11.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DANA26 spune:

Neatzaa burtici si mamici de ingerasi!

de Antoniu -David 03/04/2003 35+ Sonia-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Neata si de la noi!

Sa avem o zi frumoasa, in ciuda vremii de afara!!!

Syl, Lorin, Anymona- imi pare rau sa aud ca fetitele voastre au probleme de sanatate! Sper sa gasiti indrumare sa se rezolve cat mai repede, si sa raspunda bine la tratamente!

Danaint-Felicitari pt ca ati depasit 3 kg!
Anymona- Si eu o cantaresc pe bebelina mea la 2 zile. Acum avem 2650g, si ca si tine, de abia astept sa ajunga si Evelina mea la 3 kg!Dupa o voi cantari tot o data pe saptamana

Voiam sa mai scriu cate ceva, dar a facut micuta ochi si cere de papa! Nu plange de colici, scasneste doar si plange ft putin, nu plange sa fie schimbata, insa URLA de foame de ma aude toata scara, si dupa baie, la schimbat. Ma iau de mana cu Anya!

Pupici pt burtici si mamici!

Madalina Mami implinita de Evelina Ioana

Mergi la inceput