Nov-dec2010,Bv Eliza! Bv Gabriela! Bv Heidy!(163)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Syl, mult curaj, imi dau seama cat de greu iti este!
Gandeste-te ca de Craciun vei fi cu ambii copilasi in brate, cu cadouri multe sub bradut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Syl,Lore,sanatate multa la copilasi!
Eu sunt asa de bleaga,moale,lesinata...Nu pricep de ce
Fetele, am pus poze noi cu bebe ,dragute ,zic eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Bebelu, am uitat ca azi e zi nelucratoare, am realizat asta cand am ajuns in fata bancii Ramane pe maine. Doar ca nu stiu exact cati banuti trebuie.. 30 lei?

Ratusca, pe de o parte ma bucur acum ca Matei doarme de 3 ore dar ma gandesc cu teama ca e odihnit si cred ca avem spectacol in noaptea asta pana la 4, nu de la 4 incolo..

Syl, multa sanatate tie si fetitei! Felicitari pt stabilirea datei nasterii, iti tin pumnii si cu siguranta totul va fi foarte bine. Eu am fost placut impresionata de medic pana la urma.

Intrebare: Singura modalitate de a sti dc bebe papa destul e vazand cum ia in greutate saptamanal? Mi as dori o varianta mai sigura decat asta..

Cat de somn imi este

Ana, mami fericita de Matei (1.11.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

A, si azi implinim 1 LUNA!!! Dam de baut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniusamb

A, si azi implinim 1 LUNA!!! Dam de baut!

multe luni inainte sa cresteti mari si voinici si sa fiti sanatosi

din cate am inteles de la fete, vine cam 36ron cu tot cu transport.
chiar ma gandeam ce banca e deschisa tocmai azi. k mama mi-a zis ieri k nu e niciuna deschisa azi. si de aia eram curioasa.

voi mai stiti dc erau mai multe culori???
k vreau si pt 2 baietei, iar roz nu prea merge la ei

Simona super pozele, bb e adorabil. are niste ochisori asa dulci ce sa mai..el e un dulce si un scump

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria

AMR 29 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Felicitari Gabriela, Eliza si Heidy! Sa aveti ursuleti sanatosi !
Syl, Lorin imi pare tare rau de ce vi se intampla. Enterocolitele astea sunt tare pacatoase!
Eu am luat raceala de la fiimea si am gatul si nasul in pioneze. Sper ca asta sa nu il opreasca pe dr vineri sa ma opereze. As cam vrea sa nasc, sa nu mai stau cu stresul ca poate se intampla ceva .
va doresc o seara linistita

Andreea, mamica de Anastasia si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Felicitari Heidy! Felicitari Eliza! Sa va bucurati de ursuletzi vostrii, sa aveti lapte si ei sa fie cumitzei si papaciosi!

Geniusa, daca copilul ia in greutate este cel mai bun semn ca papa bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Buna seara! Pup burticile, mamicile si ursuletii

Felicitari Heidy si Eliza_cri pt ursuleti, sa fie sanatosi, mancaciosi si necolicosi, iar voi sa va refaceti repede si sa aveti laptic din belsug

syl, lorrin sanatate copilasilor!
geniusamb ai putea sa-l cantaresti inainte si dupa ce i-ai dat sa manance, dar eu una n-as recomanda..ei nu mananca aceeasi cantitate la fiecare masa..eu mi-as fi iesit din minti daca l-as fi cantarit mereu pt ca uneori mananca 70ml, alteori 30 si uite asa ma crizam. Pediatrul mi-a recomandat sa-l cantaresc o data pe saptamana. Trebuie sa urmaresc sa ia in jur de 200 de gr pe saptamana.

Fetelor, bebelusii vostri cum sunt? Al meu e tare sperios, plange mereu la schimbat, iar dupa baita cand trebuie sa-i fac toate operatiunile e showIn rest e cuminte, chiar si colicile le suporta cu stoicism. Dar daca il dezbrac e teroare, de masaj nici nu poate fi vorba. La baita ii place, macar atat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

salut fete

felicitari fetelor care au nascut ...sa aveti bebei sanatosi si cuminti

Noi suntem in perioada de adaptare si ne luptam in continuare cu iritatia de la fundulet care nu vrea sa cedeze cu nimic ieri am dat comanda de o crema preparata in farmacie...sa speram ca o sa treaca cu asta desi pana acum nu am vazut semne bune.

Asteptam sa scapam si de buric care se tine scai de noi si vroiam sa va intreb voi cum va adormiti bebei pentru ca bebelina mea adoarme doar la mine pe piept si apoi o mut la ea in patut. Cateodata se trezeste si tre sa o iau de la capat ...mi-e teama sa nu se obisnuiasca cu mine in pat

Fericita mamica de scorpiuta Alexia
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Sun,si bebe Stefan adoarme la san, mutat in patut, trezit, repetat operatiunea...Daca e "surmenat ", adoarme si in patut la el, dar rar
Geniusamb, eu l-am cantarit de 2 ori pana acum, si mi-a luat 1 200 intr-o luna. A zis pediatra ca e ca fat-frumos, creste intr-o luna cat altii in 3, si mi-a recomandat sa nu imi cumpar cantar,ca bebe arata bine. Eu zic ca daca doarme fericit, nu plange exagerat, si daca schimbi destule scutece pe zi, care sunt pline, inseamna ca papa destul.
Voiam sa iti spun ceva. Noi doua ne-am intalnit la maternitate, in sala de pre-travaliu. Eram pe pat. mi se monitorizau contractiile, iar tu mi-ai zis ca ti s-au rupt membranele si te pregatesti de ceza. Iti amintesti?

Mergi la inceput