Nov-dec2010,Bv Eliza! Bv Gabriela! Bv Heidy!(163)
Raspunsuri - Pagina 19
syl spune:
Fetelor sunt tot acasa, am decis ca e mai riscant sa plec la drum in conditiile iin care am in masinna niste contractii de zile mari. Ieri pana am ajuns acasa de la medic am oprit de 3 ori, o data sotul a oprit in mijlocul benzii 2 deci imaginati-va claxoane. Bebe e mai puturos astazi dar il simt miscotind dar o fi mai obosit dupa o noapte atat de agitata pt mine. Am stat treaza pentru Ati toata noaptea.
Oricum daca ma apuca ceva, ma urc in masina si fug. Raman singurica acum acasa, tati pleaca la spital sa-i mai duca una alta lui Ati si apoi are treaba cu targul imobiliar. Vai de mine.
Syl, mami de Ati si acum in 36 sapt si 2 zile Thomas Bogdan
bebelu86 spune:
SYl incearca sa te odihnesti un pic. nu poti macar sa suni medicu sa vb cu el? ai grija de tine si de bb. sanatate multa multa
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria
AMR 29 zile pana la marea intalnire
crisuletzul spune:
Lorin , tu ai 39 sapt si 4 zile parca...... Acum intru inpanica pt tine!!!!!!
Ufffff.....inceputul e greu! Una din noi sa dea startul sj pe urma garantat vom naste pe banda rulanta!!!! Iuiuuuuuuiuiuuiuu
Kitty 39+
echografic 40 sapt
MAMI si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria!!!
AMR 1 sau 2 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....
bebelu86 spune:
de 2h jumate nu a mai intrat nimeni pe aici ???
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria
syl spune:
Bebelu sunt si eu pe aici. Nu scriu ca n-am ce, sunt supi, singura acasa fara bulina mea Ati
bebelu86 spune:
te cred k esti suparici. hai k in curand o sa vina aksa si o sa fie langa tine
cum te mai simti?
syl spune:
eu bine, acum chiar mi-e foame si nu-mi place frigiderul meu cum arata, as manca gratar ceva poate ma ridic mai tarziu sa fac dar nu promit.
Dar nu-mi vine sa bag in gura cand stiu ca bulina mea nu vrea sa pape acolo, se roaga Buni de ea in zadar. Nu-i place soteul de morcov.
lorin7774 spune:
Syl, se pare ca ne-am luat dupa voi..
Miruna a vomitat si a avut 4-5 scaune lichide in ultimele 2 ore...stau cu gura pe ea sa bea lichide sa nu ne deshidratam, i-am facut un pilaf poate o conving sa bage ceva in gura, desi cred ca ramane pentru maine, ca azi slabe sparante sa manance ceva...un plic de smecta in ceai...sper sa nu fie de natura infectioasa.. offfffffff..
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
39+
syl spune:
Amelia
Lorrin a mea a baut toata noaptea lichide, ceai menta cu smecta, apa pe care le voma apoi la 1 ora in jet si i-am dat lapte fara lactoza pe care nu l-a vomat chiar asa rau. Nu cred ca o sa manance, a mea nu vrea sa pape nici dupa 3 perfuzii. Dar in perfuziile alea este si hranita dar oricum....
Nu ne lasa sa-i dam orez, eu i-am trimis, mi se pare ciudat. Cica numai soteul lor de morcov.