Nov-dec2010,Bv Eliza! Bv Gabriela! Bv Heidy!(163)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Buna Burtici si Mamici,

FELICITARI HEIDY PT BEBE ANDREI VOINIC SI SANATOS! RECUPERARE FRUMOASA SI MULTA SANATATE!

FELICITARI ELIZA! BUN VENIT ANTONIA STEFANIA!

Syl Imi pare rau ca Ati e bolnavioara, iar tu treci prin aceeasi boala! Sa dea Domnul sa va inzdraveniti cat mai repede!
Legat de monitorizare, cu siguranta sunt de acord cu fetele, pt liniste si precautie as face-o! Curaj si suntem alaturi de tine!

Crisulet, Ukume Mai aveti putin, si bebelinele vor fi in bratele voastre! Poate una din voi va deshide nasterile lunii decembrie! Inca putin!

Vreau sa va cer si eu o parere! Intr-o ora trebuie sa plecam la ortoped, si e tare capricioasa vremea de afara si RECE! Nu am iesit cu fetita pe vreme ca asta...Dati-mi va rog un sfat cum sa o imbrac...nu as vrea sa exagerez cu prea gros, dar mi-e teama sa nu-i fie frig...ea e mai micuta si e sensibila la frig!
Please Help! Multumim de pe acum!

Va las ca s-a trezit Evelina! Pupici pt toate!

Madalina Mami implinita de Evelina Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

FELICITARI ELIZA!!!!
BINE AI VENIT ANTONIA STEFANIA!!!!

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria

AMR 29 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Felicitar Eli sa-ti traiasca printesa si sa va bucurati de copilasii vostrii toata viata. Si recuperare cat mai rapida si mult laptic in tzitzi.

Acum sa va spun cateva vb si despre noi. A fost cea mai groaznica experienta din viata mea. Nu aveam cum sa nasc altfel, bebe a fost cu capusorul in sus si mai avea si dubla circulara de cordon si infasurat cordonul o data in jurul corpului. Saracutul cred ca s-o fi chinuit sa se intoarca dar nu a mai reusit. Asta e acum bine ca este el bine si sanatos. Eu am avut hemoragie pe masa de operatie, de vreo 3 ori mi-a scazut tensiunea, s-au chinuit sa ma readuca la lumina ca sa zic eu asa, ca simteam ca ma scufund...Off dar a trecut...numai zic durerile de dupa. Groaznic...Ca drept urmare nu prea am nici laptic, in conditiile in care am alaptat-o pe Lorena 1 an si 1 luna....Acum ii dau si completare caci nu ii ajunge si isi suge pumnii ... of si mie mi se rupe sufletul ca nu vreau sa fie diferit de sora lui....dar dc asta e sa fie...trebuie sa ma resemnez. Ma gandesc ca, pe masura ce imi voi reveni si fizic si emotional poate se va regla productia..

Sa va povestesc si de reactia Lorenei. A fost f geloasa primele 2 zile, cand il alaptam pe bebe trebuia s-o iau si pe ea in brate, offf mititica... nu stia cum trebuie sa se comporte cu el. Insa cu multa rabdare zic eu ca am adus-o incet incet pe calea cea buna. Sper sa ne fie bine in continuare. Offf nu mai pot scrie, mai revin.
Va pup.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

As vrea sa va dau si eu datele noaste tehnice pt listuta, cine poate sa ne treaca ii multumesc

Eduard Andrei- 21.11.2010 - 3,050 kg, 51 cm - apgar 9 , 39s - cez -Dr Tutunaru, spitalul Elias - bebe de Hera25

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Ukume, dam startul la nasteri? Eu tot simt ca urmeaza sa nasc.....am atatea emotii!! Tot verific daca am tot ce imi trebuie.....uofffff)

Kitty 39+
echografic 40 sapt
MAMI si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria!!!

AMR 1 sau 2 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

Salutare burtici si mamici
Sa zicem ca ma simt mai bine... Dupa cum s'a obs pe la 3 bantuiam si am deschis putin laptopul, am facut o galerie mica dar nu am mai stat la birou ca am picioare varza. Probabil pt ca beau mult ceai pt ca sunt racita retin lichidd mai rau, dar oricum sunt praf... pur si simplu picioarele mele arata ca un picior de elefant, umflate pana la explozie si fara glezne cu toate ca m'am patucinizat siam stat si c ele mai ridicate... fie...
acum mi'e frica ca trebuie sa plec la doc si mi'e sa nu fie vreo problema de preclamsie, cu toate ca tensiunea o am buna (11/6), nu am dureri de cap si sumarul de urina a iesit bun, dar cine stie... sper sa fie bine...
Ma dispera vremea asta urata... Nu ajuta deloc raceala mea

pupici pe burtici :*:*:* 36+ (eco 37+)
AMR 16 zile sau mai bine zis cat vrea titiroaica noastra mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

Ukume, dam startul la nasteri? Eu tot simt ca urmeaza sa nasc.....

Kitty 39+
echografic 40 sapt

bey...ce se intampla aici ? nu ma lasati de caruta !
eu sunt inaintea voastra...si nu mai am strop de rabdare

FELICITARI ELIZA ! bine ai venit pe lume bb Antonia Stefania !

Multa sanatate Syl si tie si lui Ati...si Miruna a stat in vara in spital cu perfuzii, tot cu bunica, ca pe mine nu m-au primit la infectioase gravida...stiu ce simti, dar o sa treaca cu bine

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

Fetelor , astazi facem 39 saptamani! Nu am stare deloc, vreau doar in oras!!!! Toata noaptea m-a durut burta ca de ciclu de am crezut ca ma urc pe pereti!

Kitty 38+
echografic 39 sapt

Si eu am dureri tot asa, am fost plecati azi de la ora 9, am trecut pe la farmacie , apoi la Praktiker, Hornbach, Carrefour (cele din Berceni), va dati seama ce a insemnat pentru mine. Noroc ca n-am mers foarte mult (doar cateva ore ), ca iar m-au luat durerile de burtica. Si greata. Si somnul.
De cateva zile ma doare burtica noaptea de abia reusesc sa adorm cu chiu cu vai...

37+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

A nascut Eliiiiiiii!
Pe la 10 si ceva, o mandrete de fata
de 3060g si 50cm!

M-a sunat ea acum, dupa voce e foarte bine, happy, cea mica a plans imediat, zicea Eli ca nici n-a scos-o bine si urla, e o fomista, Rh negativ, deci nu mai e nevoie de vaccin.
I-a facut rahianestezie, dupa cat de bine era la tel cred ca pe seara o transfera de la terapie intensiva, cea mica, citez, `e la gradinita` acum.

Bun venit, Antonia Stefania, in zi de sarbatoare, frumos sa cresti, parintii sa-i implinesti!

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale

Felicitari Eli! Bun venit pe lume Antonia Stefania!

37+

Mergi la inceput

Syl, sanatate multa si tie si lui Ati! Sa va faceti bine amandoua !

37+

Mergi la inceput