Nov-dec2010,Bv Eliza! Bv Gabriela! Bv Heidy!(163)
Raspunsuri - Pagina 17
crisuletzul spune:
Chiar Eva!!!! Ursuletii nostri nu au fost grabiti! Chiar sunt si punctuali :)
Emotii emotii emotii!!!!
Kitty 39+
echografic 40 sapt
MAMI si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria!!!
AMR 1 sau 2 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....
EvaF spune:
ELIZA!
Eva & Luca (08.09.2008) acum 36+ cu Noah
ratusca83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui geniusamb neata! felicitari Heidy!! noi de cateva zile ne trezim la 4 dimineata pt papa si nu mai adormim neam. ce sa ma fac?! sunt praf , imi pica ochii n gura plus ca mi se pare ca nu papa destul ca adoarme la san MEREU!! mor de ciuda! ieri am primit slingul, azi s a uscat, l am pus pe bebe in el vreo juma de ora a dormit apoi s a trezit urland. cred ca a visat ceva.. pup , ma duc sa pun si eu banutii in cont pt colacel Ana, mami fericita de Matei (1.11.2010) |
he he..bine ai venit in clubul celor care nu dorm de la 4..a mea ratusca are program de la 4 nu mai inchide un ochi...si a mea adoarme in timp ce ii dau sa pape ..si eu nu-i dau san ci LP...asa ca..o mai ciupesc de piciorus, o mai pun in pat ca sa se trezeasca...pupici
ukume24 spune:
am intrat in luna decembrie.....nu imi vine sa cred!!! am asteptat asa mult luna asta si mi se parea atat de indepartata!! abia astept sa imi tin puiutul in brate!!
syl spune:
Buna ziua si de la noi.
Azi sunt f trista. Ati a facut enterocolita, eu cred ca la fel si pe Ati au internat-o si e pe perfuzii . Am plans in 2 ropote pana acum, si acum ma bufneste plansul dar tati ma cearta si n-am putere sa ma cert cu el. Nu vrea sa ma duca la Ati, nu tiu cum sa-l conving ca in pat stau si acolo ca s-o schimb pe Buni sa vina ea sa se odihneasca ca sa poata dormi la noapte amandoua la spital.
Asa ghinion nu ma asteptam sa am. Am vomat in jet si pe gura...sipe fund, ceva de groaza. Acum sunt mai bine, am vb si cu asistenta medicului sa-i spun daca e bebe in pericol cica pt linistea mea pot merge la spital pt o monitorizare mica si un eco.
Ieri am fost la medic, am stabilit data pt 14 decembrie iar bebe are 2950 gr. Nici nu m-am putut bucura, mi-a fost asa de rau pe drum, am oprit de 3 ori si acum cu Ati in spital...o sa mor de griji si de dor. Ce sa fac? Sa ma duc la monitorizare? Credeti ca apatit bebe ceva?
Syl, mami de Ati si acum in 36 sapt si 2 zile Thomas Bogdan
Vasari spune:
Syl, multa sanatate amandorura! Ce tratament face Ati? Sau sta doar pt supraveghere/hidratare? Cred ca bb e f bine, dar nu as pierde niciun prilej sa fac o monitorizare.
Eliza, nastere usoara!!
Asteptam vesti.:)
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s39
bebelu86 spune:
Syl imi pare rau k Ati e bolnavioara.
nu stiu ce sa-ti zic, dar pt linistea ta, mergi si fa un eco, vb cu dr si vezi ce zic. sanatate multa
Crisulet, Ukume hai k mai e un pic si va tineti ursuletii in brate.
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria
AMR 29 zile pana la marea intalnire
syl spune:
Multumesc fetelor.
Ati este pe perfuzie pana deseara si abia atunci o sa-i dea supa de morcov.
Syl, mami de Ati si acum in 36 sapt si 2 zile Thomas Bogdan
anca_27 spune:
A nascut Eliiiiiiii!
Pe la 10 si ceva, o mandrete de fata
de 3060g si 50cm!
M-a sunat ea acum, dupa voce e foarte bine, happy, cea mica a plans imediat, zicea Eli ca nici n-a scos-o bine si urla, e o fomista, Rh negativ, deci nu mai e nevoie de vaccin.
I-a facut rahianestezie, dupa cat de bine era la tel cred ca pe seara o transfera de la terapie intensiva, cea mica, citez, `e la gradinita` acum.
Bun venit, Antonia Stefania, in zi de sarbatoare, frumos sa cresti, parintii sa-i implinesti!