Nov-dec2010,Bv Eliza! Bv Gabriela! Bv Heidy!(163)
Raspunsuri - Pagina 16
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Aneud Eva - ma bucur ca ai scris, eram disperata sa le spun de centimetrul tau dar nu se face... |
Eva & Luca (08.09.2008) acum 36+ cu Noah
danaint spune:
Buna dimineata!
E asa urat afara, dar pentru mine e o zi minunata! Am fost la eco de fontanela, si totul este ok in creierul lui bebe!!! Eram asa speriata!! Am stat toata saptamana cu inima mica mica... si lichidul putin spre zero putea sa il afecteze, si bilirubina aia (icter) imensa care a avut-o putea si ea sa afecteze, si retardul de crestere, si, si, si... Dar totul este perfect! Am facut cu ocazia asta si eco de sold, si acolo totul este ok, dar mai tb sa o reluam la 4 luni jumatate sa ne asiguram ca s-a dezvoltat normal. Si aici eram in grupa de risc, dat fiind lipsa de lichid amniotic. Mi s-a luat o piatra de pe inima!! Si mi-a placut mult de dr Stamate de la Medlife, s-a purtat tare frumos cu bebe, care a stat saracutul resemnat si calm la cele 2 ecografii
crisuletzul spune:
Fetelor , astazi facem 39 saptamani! Nu am stare deloc, vreau doar in oras!!!! Toata noaptea m-a durut burta ca de ciclu de am crezut ca ma urc pe pereti!
Kitty 38+
echografic 39 sapt
MAMI si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria!!!
AMR 1 sau 2 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....
crisuletzul spune:
Apropo, legat de greturi, m-am obisnuit cu ele!!! Fac parte din viata mea cam de 2 saptamani:).... Cica e un fenomen normal!!!
Va pup , eu am pofta acum sa mananc tot felul de ciudatenii!
Kitty 38+
echografic 39 sapt
crisuletzul spune:
Gata, am schimbat semnatura!!!
Kitty 39+
echografic 40 sapt
Ramonika spune:
Fetelor, intrati la subiectul referitor la taierea perioadei de acordare a indemnizatiei aici si aici. Nu lasati ca politicienii sa isi bata joc de noi si de copilasii nostri. Va rog sa nu ramaneti indiferente! Impreuna sigur putem schimba ceva! Haideti sa le aratam ca se poate! Numai de noi depinde!
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
lorin7774 spune:
buna dimineata si de la noi
nu am nimic nou de zis...asteptam...39 si 5 zile...
Crisuletzu, "mancarici" si pofte am avut si eu saptamana trecuta si tot asa ma gandeam ca nasc; n-a fost sa fie
dar greturi nu am, deloc. Noaptea simt si eu cate una alta, dar nu suficient de tare incat sa ma gandesc ca nasc.
o zi frumoasa fetelor....
ma duc ca ma asteapta aspiratorul si rufele la calcat
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
39+
beatrice75 spune:
FELICITARI HEIDY !!! bun venit pe lume bb Tudor
HAI ELIZA!
DANA, NE BUCURAM DE VESTILE BUNE!
crisuletzul spune:
Lorin vad ca si tu esti la faza de "zile" si tot fetita! Separe ca fetitele noastre vor sa fie punctuale!
Ieri mi-am facut si eu o parte din bagaj! Asa..... Preventiv- educativ :)
Kitty 39+
echografic 40 sapt
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisuletzul Fetelor , astazi facem 39 saptamani! Nu am stare deloc, vreau doar in oras!!!! Toata noaptea m-a durut burta ca de ciclu de am crezut ca ma urc pe pereti! Kitty 38+ echografic 39 sapt MAMI si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria!!! AMR 1 sau 2 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper.... |
Mai e putin, Kittyyyyy! Si vine Evaaaaa! In curand, vaiii nu pot crede ca am ajuns si in decembrie! E luna noastra, uite ca ai nostri copilasi au tinut promisiunea si vin in luna cadourilor! :)))))
Uite daca vrei sa imi mai vezi burtoiul, e poza de ieri,
36 saptamani + 4 zile
Eva & Luca (08.09.2008) acum 36+ cu Noah