Nov-dec2010,Bv Eliza! Bv Gabriela! Bv Heidy!(163)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

*..........................................
*.........................................................
*....................................................
*....................................................
*...........................

pupici pe burtici :*:*:* 36+ (eco 37+)
AMR 16 zile sau mai bine zis cat vrea titiroaica noastra mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Ana mai esti? nici tu nu ai somn??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Hai Eliza!

Ukume, nu stiu daca mai era cineva, dar eram eu... iarasi n-am prea dormit.

Crisis , sanatate multa micutei! De ce plangea printul?

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

Citat:
citat din mesajul lui anymona

Sashenka, imi aduc aminte ca am citit intr-un post de al tau mai demult ca Iustin a avut hipospadias.
Si Robert are un pic. Dr zice ca uretra e cam cu 1-2 milimetrii mai jos decat ar trebui.
Dc nu te superi, o sa-ti trimit un pm cu cateva intrebari ref la interventie, dr care l-a operat etc. Imi rasp cand ai timp. Nu e urgent avand in ved ca se inervine abia dupa 6 luni

La multi ani si petrecere frumoasa astazi!!!

In leg cu lapticul ai incercat galactogil sau galafor? Pe mine, la Clara, m-a ajutat mult galactogilul.

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

NU AM PRIMIT NICI UN PM DE LA TINE!

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

ti-am dat acum pm. N-am mai apucat ieri.
Merci mult.

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

neata!!!

HAI ELIZA!!!

Cris sanatate multa Teodorei. maine oricum functioneaza bancile, asa k ma voi duce de dimineata sa depun banutii. am crezut k vrei sa dai comanda dvrm si numai apuc si eu.

Vasari dc esti deja la termen, de ce sa mai faci tratam cu antibiotic? unei prietene i-a pus in perfuzie la nastere, dupa i s=a facut analiza si bebelinei si a mai tinunt-o in spital cateva zile in plus sa ii faca antibiotic si bb. dar totu a fost ok. asta s-a intamplat la municipal. bafta multa si te asteptam cu vesti

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria

AMR 29 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna dimineata!
Nu cred ca e vorba de Eliza, ci de Eli... Eu nu o stiu, dar vad ca e trecuta pe lista noastra la prietene. Eu ii urez nastere usoara si bb sanatos!

Eva si Bebelu, de fapt problema mare nu e ca am streptococul, ci ca dr meu spune ca poate nu e nevoie sa fac perfuzia cu antibiotic daca "trece", iar asta clar nu e bine. In cel mai rau caz nu ar trebui sa o fac in cazurile spuse de tine, Eva, desi nu le-am gasit pe nicio parte mentionate, dar poate imi spune altceva cand il vad? Streptococul asta tine de imunitate si repopuleaza extrem de repede. Perfuziile din timpul nasterii reduc incidenta infectarii bebelusului de la 200 la 4000.

Joy, ti-am trimis un pm.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

neata!

felicitari Heidy!!

noi de cateva zile ne trezim la 4 dimineata pt papa si nu mai adormim neam. ce sa ma fac?! sunt praf , imi pica ochii n gura

plus ca mi se pare ca nu papa destul ca adoarme la san MEREU!! mor de ciuda!

ieri am primit slingul, azi s a uscat, l am pus pe bebe in el vreo juma de ora a dormit apoi s a trezit urland. cred ca a visat ceva..

pup , ma duc sa pun si eu banutii in cont pt colacel

Ana, mami fericita de Matei (1.11.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

buna dimineata. Multumesc fetelor de incurajari,v-am simtit aproape. Bebe e bine. Nu avem inca laptic dar il punem regulat la san ca sa stimulam.#8626;Apropo de streptococ si eu am avut. Ce mi-a explicat dr: dc ai membranele fisurate este un pericol pt bebe pt ca poate ajunge infectia la el si ai 2 solutii-declansare travaliu sau cezariana si tratarea in ambele cazuri innainte,in timpul si dupa cu antibiotic. In cazul in care se declanseaza travaliul si nu ti se rup membranele innainte de a primi antibiotic, nu e nici un pericol pt bebe. Tratamentul pt streptococ, chiar dc se face din timp, nu este eficient si trebuie facut si la nastere. Noi am stat 24h cu membranele rupte din care 12h cu tratament plus doze de antibiotic primite in timpul travaliului la 4h. Si pt ca bebe a fost expus, i se vor face un set de analize. #8626;M-am intins... Va pup pe toate, sanatate celor racite,felicitari gabriela... In sfarsit experimentez si eu sentimentul minunat de a fi mamica.

39+ Tudor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Geniusamb imi pare rau k bb nu doarme si esti obosita.
zi-mi si mie cum depui azi banutii, k e 1dec si toate sunt inchise

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria

AMR 29 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Vasari, de Eliza e vorba, id-ul ei de forum e Eliza_cri.
Din pacate, nu stiu nimic, a plecat sotul ei azi-dimineata, inainte de 8, pe nesimtitie, ca un spiridus... astept si eu cu sufletul la gura.
Hai, Eli!

Mergi la inceput