Nov-dec2010,Bv Eliza! Bv Gabriela! Bv Heidy!(163)
Raspunsuri - Pagina 14
amelia_ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sugubina hOLA Am primit mesaj de la Heidy "Bebe Tudor Andrei s-a nascut azi la 18.45 natural cu epidurala, 3750gr, 52cm, apgar 10, Dr Romila Marius CMU Regina Maria" FELICITARI DRAGA HEIDY si bine ai venit pe lume Tudor in zi sfanta! sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna |
Felicitari Heidy! Bun venit pe lume bebe Tudor!
37+
Joy21 spune:
Mie mi-au dat antibiotic in perfuzie, dar am si stat cu membranele rupte ceva ore (de la 2.30 noaptea pana la 12.30 ziua, deci aprox. 10 ore).
Vasari spune:
Joy, multumesc de raspuns! Tot citind pe net am reusit sa ma alarmez din ce in ce mai tare, nu pentru ca e atat de periculos, ci pentru ca dr meu pare sa actioneze total diferit fata de ce am gasit peste tot. Acum mi-a dat tratament cu antibiotic, dar am citit ca strep se regenereaza extrem de repede, asa ca e inutil sa iau acum antibiotic, si e f important sa fie dat in timpul travaliului si apoi sa fie testat copilul. El a zis ca daca iese bine rezultatul analizei nu mai e nevoie de perfuzie inainte de nastere. De neonato din Filantropia nici nu mai stiu ce sa cred... nu am auzit cele mai bune lucruri, asa ca ma simt cumva abandonata. Astept cu nerabdare consultatia de joi sa ma lamuresc exact cum stau lucrurile.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s39
Vasari spune:
Felicitari, Heidy! Refacere rapida si mult laptic! Bun venit ursuletului Tudor Andrei.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s39
anca_27 spune:
Ce dor imi e de si avalansa de de toate cand se nasc una intr-una bebei la odisee. Sa va traiasca ursuletii!
Eli e bine, au vizitat-o azi toti medicii, au discutat cu fiecare in parte, conditiile sunt de vis spune, sigur va da ea mai multe detalii.
Dimineata, dupa 8, vine si galusca ei, va tin la curent.
Sa fiu in ton cu trend-ul de pe odisee,
Hai, Eli!
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vasari Joy, multumesc de raspuns! Tot citind pe net am reusit sa ma alarmez din ce in ce mai tare, nu pentru ca e atat de periculos, ci pentru ca dr meu pare sa actioneze total diferit fata de ce am gasit peste tot. Acum mi-a dat tratament cu antibiotic, dar am citit ca strep se regenereaza extrem de repede, asa ca e inutil sa iau acum antibiotic, si e f important sa fie dat in timpul travaliului si apoi sa fie testat copilul. El a zis ca daca iese bine rezultatul analizei nu mai e nevoie de perfuzie inainte de nastere. De neonato din Filantropia nici nu mai stiu ce sa cred... nu am auzit cele mai bune lucruri, asa ca ma simt cumva abandonata. Astept cu nerabdare consultatia de joi sa ma lamuresc exact cum stau lucrurile. _ dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s39 |
Vasari, ideea e ca se da tratament numai daca faci testul inainte de s36, pt ca streptococul poate fisura membranele si mai bine il tratezi. Dar tu ai 39 saptamani, ce tratament sa faci? Si de ce? Esti la termen, nu mai e timp. E cam straniu...
Pe aici sunt f calmi cu streptococul, analiza se face dupa s36 iar tratament, daca iese pozitiv, numai in travalii lungi gen 12 ore. Era asa senina moasa in leg cu acest subiect...
Eva & Luca (08.09.2008) acum 36+ cu Noah
Aneud spune:
Felicitari Heidy!!!
Eva - ma bucur ca ai scris, eram disperata sa le spun de centimetrul tau dar nu se face...
Ana_vio - sa-ti revi grabnic iubita!!!
Lore1983- greturi mai ceva ca in trimestrul 1!!!
Noi avem poza pentru verdictul sa-taiem-sau-nu maine la pranz. Am niste emotii dar abia astept! Si baby shower-ul vineri. Nu stiu la ce sa ma astept. Stie cineva?
35+ cu FIV - Miss LHB
douradoudou spune:
HAI ELIZA
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
crisis81 spune:
Bun venit noilor ursuleti! Refacere rapida mamicilor!
HAI ELIZA!!!
Am primit pe PM si am vazut si aici mesaje ca nu toata lumea a apucat sa puna banutii pt colacei. Asa ca o sa facem comanda vineri si le va pune la posta luni. Nici nu pot astepta mai mult pentru ca unele fete si le doresc foarte repede si o sa dureze ceva si pana ajung.
Eventual vom mai face o alta comanda mai tarziu.
Ioana_Mami si eu am un nervos acasa si nu pot sa cred cat de tare si mult poate urla.
Am uitat ce si cui vroiam sa mai scriu
Sunt nedormita, am fetitza bolnava si baiatul urlator... ma duc la nani.
Cris mami de Teodora si Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie