Nov-dec2010,Bv Eliza! Bv Gabriela! Bv Heidy!(163)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Madalina, sanatate multa micutei!

Vasari, hai ca nu mai e mult! Acusica ne zici si tu sa pregatim motatele!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Elfica, bebelusii sufera de cald cel mai des. Bine ar fi sa pastrezi o temperatura sanatoasa pentru toata lumea. Legat de febra, e important sa afli cauza...

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Madalina, o sa ii treaca repede-repede . Am citit ca se corecteaza problema asta si netratata, dar cu tratament nu o sa fie nicio problema

Elfica, mie in spital mi-au spus sa imi iau temperatura, si daca am febra sa nu dau lapte copilului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Lore1983 pt arsuri ia bicarbonat de sodiu - juma de lingurita asa dizolvat in nitica apa. Face minuni ! (incercat de mine la spital).

LA MULTI ANI ursuletilor care fac o luna!!!

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

hellooooo...

LA MULTI ANI CELOR CE POARTA NUMELE DE ANDREI SU ANDREEA!!

Felicitari Ramonika!!Felicitari Diana!!!Felicitari Ralucaspm!!Felicitari fluturasha23!!
Felicitari Inacat!Felicitari DIMITRA_R!! Felicitari onniex!! Felicitari Gabriela!!!

HAIDE HEIDY

La multe luni si ani inainte bebeluselor si bebelusilor ce s-au nascut pe data de 30...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

VMadelein, pai nu e cazul de nimic la mine, nu am contractii, nu am pierdut dop, am col dilatat 1 cm, atat. Nu imi da nimeni nimic tratament, ar fi culmea, am 36 saptamani. Trebuie sa stau cuminte si atat. Moasa spune ca mai poate sta si 2 saptamani si vine azi-maine. Daca vine acum nu e drama mare, are in jur de 3300, daca mai sta e insa clar mai bine pt el. Eram curioasa cat ar putea rezista cu col deschis, de aceea va intreb poate a mai avut vreuna din voi colul deschis la 36 saptamani si cat a mai rezistat bebe?

Vasari, nu stiu mai mult decat am zis, la nasteri rapide nu se pune bol ca nu prezinta niciun pericol Streptococul pt copil, nu prezinta pericol de infectie. Cred ca stie Joy mai multe, legate de bolul deantibiotic.

Eva & Luca (08.09.2008) acum 36+ cu Noah

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Joy, tu ai apucat sa faci antibioticul in timpul travaliului?

_

Imi pare rau ca te-ai proopsit si tu cu crocobaur. Da, mi-au pus antibiotic in perfuzie in travaliu si l-au testat si pe bebe dupa nastere sa fie siguri (exudat, culturi din meconiu, analize sange). Au fost f precauti.

Va fi bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Lorin, stateam foarte bine, chiar si dupa ce am aflat de retardul mare de crestere. Trecusem si de teama... acum, ca am aflat de streptococul B, iar stau rau. Joi ma intalnesc cu dr, abia am vorbit cu el la telefon, dar face-to-face voi intelege mai bine. In momentul asta as accepta si cezariana.
Tu acum ai inceput sa ai emotii? ;)) Mai verific odata bagajul si gata, nici nu ma mai gandesc.

Madalina, pupici Evelinei, sa treaca repede perioada asta si refacere rapida.

_

nici nu mai stiu ce simt...emotii, frica, nerabdare, un cokteil ciudat de sentimente...

ma tot gandesc daca mi se va intampla ceva pana vineri ?, sau voi merge la spital ca o floare

mie streptococul ala nu mi se pare asa mare problema; ai trecut peste altele, daramite un amarat de steptococ

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

hOLA

Am primit mesaj de la Heidy
"Bebe Tudor Andrei s-a nascut azi la 18.45 natural cu epidurala, 3750gr, 52cm, apgar 10, Dr Romila Marius CMU Regina Maria"

FELICITARI DRAGA HEIDY si bine ai venit pe lume Tudor in zi sfanta!

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

FELICITARI HEIDY !!! bun venit pe lume bb Tudor !

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
39+

Mergi la inceput