Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (44)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

fetelor, am o probl cu mateo.se chinuie extrem de mult sa faca kk.si maraie urla,face parturi 1000,se incoarda,nu doarme.ma termina!!!!!carla e ok.ce sa fac?3 siropuri ii dau,masaj,ceai,stat pe burtica,leganat in graco.noaptea urla din 2 in 2 ore

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

La noi si-a facut efectul INFACOL f bine,avea multe gazute in burtica si plingea.

Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Poze cu noul saculet caldut. . Eladea multumesc de link
Adriana, imi pare rau ca iar ai pb cu soacra. Din pacate, singurul care ar putea sa te ajute cu aceasta pb este sotul tau, zic eu...
Am trecut si eu datele in tabelul cu masuratorile.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Poze cu noul saculet caldut. . Eladea multumesc de link
Adriana, imi pare rau ca iar ai pb cu soacra. Din pacate, singurul care ar putea sa te ajute cu aceasta pb este sotul tau, zic eu...
Am trecut si eu datele in tabelul cu masuratorile.

poze luna 5

vreau si io saculet!

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

www.dea-copii.ro/articol-copii/sac-pentru-carucior-captuit-cu-lana--i405" target="_blank">Uite Larisa, daca nu mai ai link-ul. De aici l-am comandat.

poze luna 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

crispro, ce-mi place cat esti tu de punctuala cu papa, eu fac ce fac si nu reusesc sa ma tin de un program.

Apropo de mancare si kg, pe mine m-ati bagat in boala in ultima vreme cu link-urile cu retete Ieri am facut pastele cu bechamel, reteta ooanei , si in plus m-am apucat de (re)citit tot felul de siteuri/bloguri culinare, o mai veche pasiune a mea dar pe care o abandonasem din lipsa de timp in ultima vreme. Prin urmare am mai executat ieri placinta dobrogeana iar pentru ca sotul din exces de zel mi-a luat doua pachete cu foi de placinte, maine ma "sacrific" si fac placinta cu iaurt

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna seara mamici

Adriana asta este urat tare, va santajeaza ca stie ca nu vreti si asa poate obtine bani de la voi!!!
Spune-i sa stea in gazda daca vrea sa plece in lume dupa serviciu, gasiti-i voi o gazda , aizi sa va ceara bani in momente din astea... Of, unii parinti nu stiu deloc sa fie parinti!!!!
Imi pare rau pentru tine, sper ca sotul tau vede cat muncesti si de acasa si isi da seama ca nu se poate sa va vina pe cap cineva, sau daca nu ai incotro sfaul meu este sa ii ceri bani pe lumina, apa, caldura , si sa ii spui ca trebuie sa o treci la intretinere si sa isi plateasca singura evident. Eu in locul tau as schimba foaia, as suna-o prieteneste sa ma ajute si i-as cere bani imprumut sa platesc ratele la casa ca sunt in pom....
La noi sotul nu vrea sa vina parintii lui mai mult de o sapt pe an, au fost acum, doar au plecat si m-am ocupat mai mult eu de ei cum eu lucrez de acasa.. sunt oameni tare de treaba in sensul ca se gandesc la toti nepotii si in fiecare sarbatoare trensfera in contul tuturor nepotilor sume foarte consistente pentru cand vor fi mari sa aiba bani de avans la o casa. I-am facut si lui Letizia cont si au si transferat o suma foarte frumoasa imediat, si sunt pensionari dar au strans mereu pentru nepoti ca sa poata sa isi faca educatia in sistemul privat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Ce fain ii Raul in saculet! Scump de numa!

Ilinca, ce pofta imi faci... io azi am mancat de dimi cereale, la amiaza sarmale cu paine gramada, si acum seara- ciuciu... adica niste castane, iaurturi, para... dar nimic consistent...

Iar a papat putin - 130 ml... iar inainte 110ml... cam 500-600 ml pe zi... dar nu il pot forta... ma gandesc la Roxana ce trage cu Teo, si ma bucur ca al meu mananca atat. Daca nu ia bine in greutate, bagam cereale...

Merg si io la nani, copilul doarme. L-am tinut de mana intr-o veselie, apoi i-am bagat animalutul in mana, asa il strange, crede ca e tot degetul meu...

Noapte linistita!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

al meu adoarme mereu singur...ii pun si o paturica ca sa ii tina suzeta...e asa de nostim..si paturica o infasor peste suzeta...ca altfel da din maini si picioare, scapa suzetaa si maraie dupa ea...asa da din maini si picioare dar suzeta e la locul ei. de cele mai multe ori adoarme in max 5 min. avem si noi seri cu tinut de mana insa. s-a mutat cu ora de somn la 21.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Larisa, tre sa ii faci o poza lui Nectarie cu suzeta si paturica peste, ca mereu cand da din maini si al meu da peste ea (de asta il si tin de mana), si mereu ma gandesc la tine.. Io incerc sa ii trag un pic din sacul de dormit peste suzeta (partea unde is capsele, pe umar), dar nu reusesc, ca se foieste, si nu sta....

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

am ajuns acasa cu o bucata de delfinasa plangacioasa, saracuta, mai mare i-a fost spaima cand i-a pus cerceii . si sa va mai spun ceva, dupa ce i-a pus la o ureche, mi-a luat-o dr din brate si a inceput s-o suceasca pe toata partile, s-o miste tare si s-o zgaltaie, mi-a zis sa fac asa cand plange tare ca sa poate respira, altfel se ineaca de plans. bine, a mea nu plange de obicei, dar e bine de stiut! si a mai trecut o vreme pana i l-a pus pe al doilea, ca incepea plansul de cum o vedea sau ii auzea vocea la dr . si Maria a lacrimat pe langa ea, dar tati n-a vrut sa intre...

dar apoi i-a trecut, a papat acasa din bibe (ca am zis sa n-o apas eu cumva pe ureche cum o tin la san, asa ca am scos de la amiaza laptic din congelator -120+90 ml- si a papat tot!!!). pai a mea mananca, nu gluma, dar nu stiu eu!! de-aia sta 20-30 min la supt, si nu 10-15 ca mai inainte

sa va arat poze cu cercelusii medicinali, adica de aici

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput