Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 4
bumblebee spune:
Noi de obicei il impodobim in ajunul Craciunului, sau 3-4 zile inainte, ca ii luam in ghiveci si nu tin mult... Colindele incep sa le ascult cam cu 2 saptamani inainte. Am avut ani cand incepeam de pe 1 decembrie sa ascult colindele si pana de Craciun aveam creierul pe bigudiuri
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
larissa_79 spune:
bey...deci m-ati innebunit...am comandat si eu pentru nectarie setul cadou sophie cu girafa si doua inele de dentitie. rezolvat una bucata copil cu cadoul de mos nicolae. racusoru' daca nu le plac la astia mici girafele iti trimitem toate girafele acasa cu plata ramburs
acum...ziceti-mi si mie de unde i-au eu ceas de copii...ca ale vrea si as vrea sa ii i-au de mos nicolae unul dragut. fetele cu copilasi ca ale a-ti vazut pe undeva...tot online evident!
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#
adrianaBuc spune:
buna seara mamici
Sa va spun cu ce ma lupt eu iar? CU SOACRA-MEA
Nu mai pot! M-a sunat nesimtita sambata sa verifice daca se poate muta totusi la noi! Si de atunci viata a devenit iar un calvar. Prin urmare, eu sunt fara laptic de ieri, abia daca mai reusesc sa ii dau Rebecai 2 mese pe zi. Acum vrea bani ca sa nu mai munceasca in Bucuresti (deci sa nu mai vina la noi). In loc sa imi iau bona sau sa imi duc cainele la pensiune, eu imi platesc socrii sa stea departe de familia mea!
Citesc din urma (2 capitole) si revin!
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
bumblebee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaBuc buna seara mamici Sa va spun cu ce ma lupt eu iar? CU SOACRA-MEA Nu mai pot! M-a sunat nesimtita sambata sa verifice daca se poate muta totusi la noi! Si de atunci viata a devenit iar un calvar. Prin urmare, eu sunt fara laptic de ieri, abia daca mai reusesc sa ii dau Rebecai 2 mese pe zi. Acum vrea bani ca sa nu mai munceasca in Bucuresti (deci sa nu mai vina la noi). In loc sa imi iau bona sau sa imi duc cainele la pensiune, eu imi platesc socrii sa stea departe de familia mea! Citesc din urma (2 capitole) si revin! Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori |
Valeu, dar voi nici daca va mutati la capatul pamantului nu scapati de ea Imi pare rau ca soacra e atat de egoista... ca sa nu apelez la alte adjective mai putin blande...
Tin pumnii sa nu va calce pragul decat in vizita...
Luna 4
carla_2008 spune:
fetelor, am o probl cu mateo.se chinuie extrem de mult sa faca kk.si maraie urla,face parturi 1000,se incoarda,nu doarme.ma termina!!!!!carla e ok.ce sa fac?3 siropuri ii dau,masaj,ceai,stat pe burtica,leganat in graco.noaptea urla din 2 in 2 ore
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
bumblebee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carla_2008 fetelor, am o probl cu mateo.se chinuie extrem de mult sa faca kk.si maraie urla,face parturi 1000,se incoarda,nu doarme.ma termina!!!!!carla e ok.ce sa fac?3 siropuri ii dau,masaj,ceai,stat pe burtica,leganat in graco.noaptea urla din 2 in 2 ore Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
Un ceiuc? De musetel parca dadeau fetele pt constpatie, babycalm? Debridat, Lass baby(sper sa nu gresesc). Nu stiu ce ar mai fi, ca doar ai incercat atatea... pe burtica!
Luna 4
bumblebee spune:
Adtiana, dar daca discuti cu sotul si iti da mana libera sa-i spui socrelei parerea ta sincera? Poate pricepe ca NU inseamna NU. Zic si eu
Luna 4
giorgia23 spune:
Deci bun nu sunt singura grabida cu bradul...eu am sa/l fac pe 6 ca asa l/am facut de cativa ani
Denisa dar cand face kk face tare?....poate sunt colicii de vina si de asta se chinuie ca il doare burtica...off sper sa se regleze
Eu la ora asta pap rasol din ciolan afumat
Adriana si eu care credeam ca ati scapat de ea
crispro spune:
Giorgia, tu poti manca orice, oricand... ca te sufla vantul...
Adriana, exact ce iti lipsea... pe cand ar trebui sa iti fie mai usor, sa fie Rebeca mai cuminte, sa iti poti face si tu lucrul... apare socrela...
Denisa, la noi merge bine Bonisanul - cel putin pt dureri. Of, ce nasol...
mai am 7 minute pana ii dau papa, acum il are sotul in primire... Abia astept sa pape si la somn, ca asa is de obo... iar...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
larissa_79 spune:
io am 61.5 kg..nu mai scad deloc..dar si mananc prostii. aseara am avut invitati si am mancat patiserie seara si suc iar dupa ce au plecat am mancat peste cu mujdei si mamaliguta ca mai ramasese si na...azi de dimi iar patiserie la cafea...oricum mare mirare ca nu ma ingras. din cauza alaptatului evident...
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#