Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 6
carla_2008 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui bumblebee
Un ceiuc? De musetel parca dadeau fetele pt constpatie, babycalm? Debridat, Lass baby(sper sa nu gresesc). Nu stiu ce ar mai fi, ca doar ai incercat atatea... pe burtica! Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 4 |
de TOATE i-am dat!!!!!!!!!!!nu stiu ce sa mai fac,acum ii dau chamomila si biotics,sa vedem
alinuta si Victoasu'
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
bamboletta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka am ajuns acasa cu o bucata de delfinasa plangacioasa, saracuta, mai mare i-a fost spaima cand i-a pus cerceii . si sa va mai spun ceva, dupa ce i-a pus la o ureche, mi-a luat-o dr din brate si a inceput s-o suceasca pe toata partile, s-o miste tare si s-o zgaltaie, mi-a zis sa fac asa cand plange tare ca sa poate respira, altfel se ineaca de plans. bine, a mea nu plange de obicei, dar e bine de stiut! si a mai trecut o vreme pana i l-a pus pe al doilea, ca incepea plansul de cum o vedea sau ii auzea vocea la dr . si Maria a lacrimat pe langa ea, dar tati n-a vrut sa intre... dar apoi i-a trecut, a papat acasa din bibe (ca am zis sa n-o apas eu cumva pe ureche cum o tin la san, asa ca am scos de la amiaza laptic din congelator -120+90 ml- si a papat tot!!!). pai a mea mananca, nu gluma, dar nu stiu eu!! de-aia sta 20-30 min la supt, si nu 10-15 ca mai inainte sa va arat poze cu cercelusii medicinali, adica de aici _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
delfinasa cu cercei ce frumoasa e si ce bine seamana amandoua
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
rodyka spune:
carla, eu in perioada aia mancam mai multe pere, prune... cine stie, incearca si asa...
adriana, dar soacra-ta si-a pus in gand sa bage bete-n roate. iar tre sa se puna sotul tau la mijloc... in loc sa aveti liniste si pace...
cristina, somn pufos si tie si lui Vladut. pupa Isa baietelul frumos
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
adrianaBuc spune:
oana, felicitari pentru dintisori!
lala, felicitari pentru dintisorul al2lea!
Cresc delfinasii!
racusor, daca nu sunt raceli grave e de bine. Isi face mai repede imunutate. Nu fi supi mami.
Ironia sortii: pana acum cateva saptamani ma rugam de Rebe sa pape tzitzi si acum alearga dupa ea, dar degeaba Uf! Mai rau e ca nici diversificarea nu pot sa o incep, pentru ca mi-a cam facut kk ciudat in ultimele zile. Deci imi ramane doar varianta LP, de la care se va constipa. Sunt curioasa daca se trezeste la noapte, ca a papat 200ml de LP - prima oara cand mananca doar LP la o masa.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
Victo spune:
bai fetili cu sacu...pute de trazneste lana aia!!!!!!!! cum naiba scot mirosul? eu nu pot baga copilu in asa ceva!
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
paula_m spune:
Victo, m-ai speriat!! Nu am stiut cum sa-l scot mai repede sa-l miros!! Al meu nu miroase deloc. L-am pus si pe sotul meu sa-l miroase, ca ma gandeam ca mi-am pierdut eu simtul mirosului...
Trimite-l inapoi daca miroase. Sau poti incerca sa-l speli.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 5
Victo spune:
vai..paula..cum naiba sa am asa ghinion..pute ingrozitor, si nu cred ca mai iese mirosul veci pururi.
ioi, si tampesc!
l=am spalat, dar ma indoiesc. maine sun la astia sa vedem cum facem.dar traim in romania si ma indoiesc ca se intampla ceva
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
adrianaBuc spune:
Am vazut si eu delfinasii Doamne ce dragalasi sunt toti!
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
paula_m spune:
Victo, stai linistita, sunt sigura ca ti-l vor schimba. Nu cred ca isi permit sa nu o faca.
Noapte buna si linistita pt toata lumea
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 5