Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (44)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

fetelor multumim din suflet pentru urari!!

am fost plecati toata ziua la sora mea si la verisorul cel mic de 3 luni...si ati scris o groaza..trebuie sa recuperez. am vazut ca vorbiti de scaune de masa..am achizitionat si noi dela baby expo cu 320 ron varianta pe albastru cu galben cum e mai jos in link
http://www.julie.ro/product/155/2758/Scaun-Masa-Reglabil-Baby-Ono.html

mie mi se pare ca face de toate ca alea peste 5 mil. oricum mi s- aparut scump si asa. e bine ca deocamdata sta in el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

PAULA cum ai facut comanda? pe site sau ai vb pe mess? si eu vreau sa comand

MICHELLE poti lasa fata sa manance la cerere si usor usor isi va face program. pediatra asa ne-a recomandat. a zis ca exista riscul sa refuze sa mai manance daca il fortez in vreun fel. si acum andrei are 6 mese pe zi (4-4.30, 7, 10, 13, 17, 20.30) ceva de genul asta. eu sunt multumita.

ma duc sa citesc din urma si revin.

am vazut poze noi LETI, EVA, LARISA

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Racusor help cum se administreaza Chamomile 9?

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

sper ca nu e prea tarziu

se dau acte 5 pastilute, cu jumate de ora inainte sau dupa masa, dizolvate in putina apa. ori le pui intr-o lingurita, le lasi putin, si apoi i le dai in gurita, ori intr-un bibe cu 5 ml de apa...dar pregatit din timp, adica cu vreo ora inainte, ca se dizolva greu.

eu i le dau direct in gurita.

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Denisa citire de la Racusor : chamomilla 9 CH pana la de 4 ori pe zi, cate 5 bulinute, ori i le dai cu lingurita cu putina apa direct in gurita, ori pui putina apa (5ml) intr-un biberon, le dizolvi si ii dai sa bea ...cu jumate de ora inainte de masa sau 1 ora dupa masa

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)

poze Antonia

www.youtube.com/watch?v=oHMvMVhQlUk" target="_blank">Antonia cu biberonul

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Denisa citire de la Racusor : chamomilla 9 CH pana la de 4 ori pe zi, cate 5 bulinute, ori i le dai cu lingurita cu putina apa direct in gurita, ori pui putina apa (5ml) intr-un biberon, le dizolvi si ii dai sa bea ...cu jumate de ora inainte de masa sau 1 ora dupa masa

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)

poze Antonia

www.youtube.com/watch?v=oHMvMVhQlUk" target="_blank">Antonia cu biberonul

merci

e indicat pt gingii,dureri colici etc?nu?

de colici nu stiu nimic, dar pentru dureri da, pentru calmare. noi luam pentru dintisori, ca va ziceam ca ne chinuie de vreo 2 luni, dar nu ies si dupa vaccin, si dupa decalotare...

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Bune, fete!

LML sarbatoritilor de azi, ca acusi ii felicitam pe cei de maine.

Fetelor, am salvat atatea link-uri de la voi in Favorite ca am o lista mama, mama. Musai sa fac mai multe 'foldarase', pe categorii

Carmen, sa-l stapaniti sanatosi, scaunul.

Rodi, sa-i poarte sanatoasa. Ai doua frumuseti.

Adriana, offf, credeam ca-i scapat de cotoroanta.

Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010

Foto 4+

Mergi la inceput

Citat:

fetelor, am o probl cu mateo.se chinuie extrem de mult sa faca kk.si maraie urla,face parturi 1000,se incoarda,nu doarme.ma termina!!!!!carla e ok.ce sa fac?3 siropuri ii dau,masaj,ceai,stat pe burtica,leganat in graco.noaptea urla din 2 in 2 ore

ce siropuri ii dai? noua ne-a recomandat lass baby, cand se chinuia sa faca kk. ai incercat? apoi debridat ca nu mai facea deloc

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Citat:

Racusor help cum se administreaza Chamomile 9?

sper ca nu e prea tarziu

se dau acte 5 pastilute, cu jumate de ora inainte sau dupa masa, dizolvate in putina apa. ori le pui intr-o lingurita, le lasi putin, si apoi i le dai in gurita, ori intr-un bibe cu 5 ml de apa...dar pregatit din timp, adica cu vreo ora inainte, ca se dizolva greu.

eu i le dau direct in gurita.

9 iunie 2010

Noua ne-a zis 3 gr de doua ori pezi. Eu ii pun 4gr.

Foto 4+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

io am 61.5 kg..nu mai scad deloc..dar si mananc prostii. aseara am avut invitati si am mancat patiserie seara si suc iar dupa ce au plecat am mancat peste cu mujdei si mamaliguta ca mai ramasese si na...azi de dimi iar patiserie la cafea...oricum mare mirare ca nu ma ingras. din cauza alaptatului evident...

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

eu m-am ingrasat jumate de kil eram bucuroasa ca ajunsesem la 54.5, apoi am bagat cioco la greu, fornetii, paine si iar am 55 (si chiar mai mult)

dar nu inteleg, ca eu inainte de sarcina nu ma atingeam de astea, numai cioco gustam cate 2 feliute si atat

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Citat:

fetelor, am o probl cu mateo.se chinuie extrem de mult sa faca kk.si maraie urla,face parturi 1000,se incoarda,nu doarme.ma termina!!!!!carla e ok.ce sa fac?3 siropuri ii dau,masaj,ceai,stat pe burtica,leganat in graco.noaptea urla din 2 in 2 ore

ce siropuri ii dai? noua ne-a recomandat lass baby, cand se chinuia sa faca kk. ai incercat? apoi debridat ca nu mai facea deloc

9 iunie 2010

Si noi avem aceeasi problema cu scaunul, desi suntem exclusiv pe lm. De joia trecuta suntem pe debridat. Pana ieri a facut foarte apos o data pe zi. Azi nika... Pediatra mi-a spus sa ma gandesc daca vreau sa incepem mai devreme de 6 luni cu diversificarea pt a regla scaunul... Nu stiu ce sa fac... Pana la debridat, ne-a ajutat doar supozitorul. Sa vedem maine ce se intampla...

Foto 4+

Mergi la inceput