Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (44)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Voi cu ce apa preparati Lp? Eu folosesc apa plata, dar dupa ce fierbe ramane o pojghita alba pe ibric. Nu-mi place deloc.

dar de ce fierbi apa plata?! nu se fierbe, doar se incalzeste...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Nu o fierbeam pana acum, dar m-a disperat cu kk verde si m-am gandit sa ii fierb apa, poate e ceva in apa care il face sa faca verde. Bine, o fierb de 2 zile si azi tb sa faca kk, sa vedem culoarea..
La mine e simplu, ca mananca la 5 ore si atunci stiu exact cand tb sa fierb apa si am timp sa o si racesc.
Dar astept sa vad culoarea la scaun, si daca nu e nici o schimbare nu o mai fierb. Am vrut sa ii iau apa de Humana, dar e 6 sau 8 lei si imi tb un litru pe zi!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

ca vorbeati de jucarii...m-ati zapacit cu girafa aia... dar ma abtin sa-i iau, ca are destule jucarii de rontait...bine, ramase si de la Eric sau primite recent...

fotoliul ala ma tenteaza in schimb...sau ceva de genu, sa stea in fundulet si sa se joace cu jucariile atasate masutei...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

A mancat la 10, apoi de la 11 la 12 a mai tras un pui de somn si bineinteles ca s-a trezit cu foamea in glanda. Deci a mai mancat 90 g dupa 2 ore!!!
Asta e, scoatem tzitzi la 2 ore daca asa vrea don'soara. Sa vedem cum va fi la diversificare.

Iata ce am experimentat adineaori. Nu va speriati ca inca mai sunt in pj's

RODYKA - ISA e o scumpete cu cercei. Si ce bine seamana surioarele

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

BTZ exact la asta m-am uitat si eu azi pe un site cu jucarii! Si mie imi place mult.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

pai Paula, ramane pojghita alba dc o fierbi, se evapora apa si raman mineralele. si apa plata e tot cu minerale, dc te uiti pe eticheta, doar ca are conc. mai mica si nu are CO2.
apa plata nu se fierbe! nu se gateste cu apa plata! din acelasi motiv, raman minerale in concentratie mare= nasol pt rinichi!

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Tudor Andrei de coteasca

Aida Alexandra de alina2005

Denisa Maria de anca_vlad

_

La multe lunite si din partea noastra

La multi ani tuturor ce poarta numele Sf.Andrei

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

MICHELLE, frumos experiment!! se pare ca-i place Biancai

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Fetele care si-au facut izolatii la apartamente pe exterior,am o intrebare.Muncitorii lucrau in zilele de sarbatoare?Puneau o plasa in jurul schelelor pentru a nu ajunge praful peste tot?
Ca eu sunt disperata deja .S-au gasit cativa vecini tocmai acum sa izoleze,au adus niste golani(ca altfel nu le pot spune) si e jale.
De dim de la 8 pana seara lucreaza numai cu bormasina in pereti de mi-au zgaltait creierii,fac mizerie peste tot si praf,ca azi dimineata cand am strans hainele lui Paul de pe sarma erau negre ,manele la maxim de se aude tocmai in celalalt cartier si discutii all day long numai despre introducerea organelor genitale in alte organe.
M-AM SATURAT DE EI,SUNT NISTE TARANOI DOBITOCI.Am zis ca am o zi linistita da ciu-ciu.Si culmea e ca s-au mutat exact pe palierul meu.Super tare.
Oare pot face o reclamatie la administratie sau in alta parte pentru comportamentul lor si conditiile de lucru?Mi se pare culmea ca nu au plasa,eu asa am vazut peste tot.
Chiar am o mie de nervi.Saracu Paul se chinuie sa doarma insa se sperie mereu

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

la noi nu lucrau in zilele de sarbatoare in rest idem....am avut si eu o mie de nervi cu ei

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Multumim fetelor de urari!!! Va trimit un cald si un mare buchet de . Noi astazi petrecem de 2 ori. Va invitam la o felie de tortulet si un paharel de visinata naturala din damigeana (am inlocuit sampania, ne-am plictisit de ea si are prea multe chimicale).
Uram si noi numai de bine tuturor Andreelor, Andreilor, Aida Alexandra, dar si Denisa Maria, multa sanatate, fericire si petrecere frumoasa.
Noi suntem bine, papam suculet de morcovel, e atat de bun incat incepem sa plangem cand nu mai primim. Pana acum i-am dat cu lingurita si am obs ca e bataie de cap, ba ca se murdareste, ba ca nu mananca cum trebuie, asa ca de maine ii dam in biberon suculetul, o sa fie si mai curat si o sa manance mai bine.
Stam pe afara mereu, ne ingheata nasucul si apoi adormim in brate la cine ne plimba: tataia, tati, mamaia, strabunica... se gasesc destui.
Multi pupici si multumim inca o data!!!

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

Mergi la inceput