Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 17
rodyka spune:
eu inca nu m-am gandit la mos Niculaie, pe mine mos Craciun ma mananca... nu stiu nici Mariei ce sa-i iau , de sot am scapat ca i-am luat masina
jucarii am saci de la Maria!! iar chestii mari nu prea mai am unde sa le pun, sunt in mare dilema
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
btz_ovi spune:
Bambo poate e aceeasi firma
Fetelor,eu nu ii voi cumpara acel fotoliu,ci v-am aratat modelul.Mi se pare cam scump (pt noi) si nici nu e cel recomandat de kineto a noastra.
Ea ne-a aratat poza cu unu diferit cat de cat,mult mai complex fata de cel de pe site,in sensul ca poate fi folosit de la 5 luni si are o tava mult mai mare cu jucarii,care se pot atasa.Si costa doar 150 lei in Carrefour.
Coteasco LA MULTI ANI.Chiar mi-ai facut pofta de visinata,o sa ii spun sotului sa ne cinstim si noi un picut diseara.
App:ce marca e carutul tau si cat ai dat pe el?Cred ca e identic cu al meu.Da-mi un PM.
Pe noi ne-au lasat muncitorii sa dormim ,cred ca sunt in pauza de masa
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
bamboletta spune:
Eu sunt zombi Antonia mi-a facut febra azi noapte am stat si am pazit-o...tuseste f des...am fost la pediatra...are si putin rosu in gat..luam eurespal,stoptusin,sinupret si nurofen in caz de febra azi nu a mai facut...am asa un stres sa nu ia si David
Si e asa frumos afara azi si nu putem iesi de maine au anuntat iar ninsoare si frig
David asa isi mai suge manutele de zici ca suge o acadea asa ce pofta are
Michelle-eu as vrea sa-mi iau un sling...tu de unde l-ai luat?
eu nu stiu cat suge David ca nu am cantar pt bb...pt kg il cantaresc pe cantarul meu si il iau in brate dar tot asa sugesi el la 2 ore...oare sa nu se mai satura cu laptele nostru?
eu lapte praf nu vreau sa-i dau il las asa pana la diversificare
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
adrianaBuc spune:
paula, apa plata nu se fierbe! O incalzesti atat cat sa faci lapticul si nu mai mult. Kk verde nu e de la apa plata, ci de la LP. Kk mai galben face de la LM.
btz, de ce nu iesi la ei putin? Mai dai incolo de ghiobani.
Pentru masa de ora 4 ii pregatesc prima doza de suc de mar. Uf!
crispro, am inceput de ieri sa iau spirulina, sa vedem daca se simte ceva. Pana acum nici un stimulent nu a functionat la mine asa ca nu imi pun mari sperante.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
baby78 spune:
LA MULTI ANI SI DIN PARTEA NOASTRA TUTUROR SARBATORITILOR ZILEI!!!
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
lalala13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee La multe lunite, la multi anni micilor sarbatoriti de azi, sanatate si crestere usoara! Tudor Andrei de coteasca Aida Alexandra de alina2005 Denisa Maria de anca_vlad Azi, de Sf. Andrei, vreau sa le urez un calduros La multi ani si Andreilor, Andreelor, va pupam dulce dulce, sa fiti sanatosi, voiosi! (sper ca n-am uitat pe nimeni): Delfinasilor: Andrei, de Florentina_C Andre, de stefania_97 Andrei, de senty_mary Andreea, de anagia Andrei, de sorina_goga Andrei , de imaya Andrei, de emushi Andrei, de cristina97 Andrei, de Coteasca Andrei, de Lalala13 Andrei, de racusor2010 Fratiorilor: Andreea de Otiliav Andres de aelita Andrei de Tanti Mamicilor: Andreea (maurice) ANDREEA84 Andreea (Dragaica) Andreea (eladea2005) Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 4 |
multumim si intoarcem si noi urarile[flo]..si apropos..si pe mine ma cheama Andreea! noi azi petrecem in familie ca suntem multi..si nasa e ANdreea si baiatul nasei de 4 luni ANdrei...suntem o cloaca de Andrei..mi-e insa ciuda ca mi-a venit cm si nu am reusit sa duc baiatul la biserica, ca deh tasu, operat de hernie nu are voie sa-l care in brate...
CarmenAlbu spune:
Buna ziua mamici
La Multi Ani de Sfantul Andrei!!!!
In loc de scaunel pt stat in fund pentru cine nu ia, perna de gravide e la fel de bina, ba mai buna ca o puteti face ca un cerc in jurul copilului!
rodyka spune:
lalala13, si tie , petrecere frumoasa!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
ilinca79 spune:
Buna ziua delfinariu,
uram si noi La multe lunite Tudor, Aida si Maria!
si felicitam toate mamicile, delfinasii, fratiorii si taticii care poarta numele de Andrei si Andreea! Sa aveti o onomastica minunata!
Rodyka ca ne-ai amintit ca-i sarbatoare, si eu aveam planuri de ordine si curatenie, dar le aman mai bine si stau pe forum
Adriana, poti sa incerci sa bei lichide in timp ce alaptezi. La mine a ajutat
noi am vrut sa iesim putin afara, desi e cam frig si mohorat, dar pana m-am tot invartit eu, mi-am cautat haina si ghetele de iarna, Victor a adormit, si mi-a fost mila sa-l trezesc. Asa ca stam la caldurica...
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
bumblebee spune:
Andreea - Lalala Sanatate multa!
N-am stiut ca esti si Andreea
Babiela, multi ani finex Si noi avem un finex, Rares Andrei care implineste 6 ani azi!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4