Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 15
ochidut spune:
Doamne, nu stiu ce sa ma mai fac, iar am avut scandal la masa. Copilul meu este un fomist, nu o pot calma deloc!
Dupa fiecare biberon mai plange putin, daca sunt undeva cu ea toata lumea se uita la noi ca si cum: uite dle, tine copilul flamand
I se face foamen inainte de 3 ore, se mataie ceva si apoi cand se fac 3 ore fix incepe si zbiara ca din gura de sarpe, zici ca nu a mai mancat de cine stie cand!!!! E mai ceva ca un ceas elvetian!
La mesele de diversificare iarasi ma inebuneste. Acum la 11.30 mancam suc. Nici nu stiu cum sa il mai dau Cu tetina normala se enerveaza ca nu ii curge destul de repede si se zbate, icneste; cu tetina aia reglabila, la o liniuta- deci minimul- mi se pare ca ii curge prea repede, si ea trage in disperare, ii curge si pe alaturi. Daca ii iau putin biberonul din gura, urla cu disperare. Pana la urma ajung sa ii dau cu lingurita, faza la care face: uuuu, uu, aaaa- in timp ce mananca si pana sa ii duc la gura a 2-a lingurita tipa; dupa cateva lingurite isi apuca ea cu mana lingurita si si-o trage cu putere spre gura, bineinteles imi varsa tot ce e in ea
Cateodata ma si amuza cand o vad asa, ca ii place asa tare orice ii dau si ca mananca cu pofta,si face niste ochi mari si cum sta cu buzitele, dar de cele mai multe ori reuseste si ma inebuneste de cap
de Larisa Ioana 24.06.2010
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babiela fac si eu cinste pt finuta noastra andreea |
la multi ani finutei voastre
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
paula_m spune:
Btz, foarte frumos cadoul. Eu voiam sa-i iau www.magazine-online.ro/strollers/masa-si-odihna-scaune-pentru-servit-masa/scaun-de-masa-fisher-price-rainforest-booster--667458" target="_blank">asa ceva, dar nu am scaune cu spatar acasa. Cred ca de Craciun ii iau fotoliul din acela. Nu mai stiu unde sa le pun pe toate. Mi-e casa plina de jucarioare, leagane si tot felul de prostioare.
Mericica, chiar nu stiu daca mai are rost sa iei centru de activitati.Raul a fost f incantat de el la 2 luni, dar acum nu-l mai prea pasioneaza. Lui ii place acum tot ce se poate baga in gurita, altceva nu-i mai place, de aceea i-o iau pe Sophie. Am o caracatita de plus, tot timpul e cu ea in gura. Seara o pun pe calorifer sa i se usuce tentaculele.
Tina, eu ii dau cereale seara si ziua ii dau mar razalit. Suc nu i-am mai dat, ii dau direct marut cu pulpa ca mi-e lene sa mai strecor. Morcov o singura data i-am dat si l-a baut. Inca nu am ajuns la 10 lingurite de mar, dupa aceea ii dau morcovel si apoi le combin.
Voi cu ce apa preparati Lp? Eu folosesc apa plata, dar dupa ce fierbe ramane o pojghita alba pe ibric. Nu-mi place deloc.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 5
michelle1981 spune:
Sorina la ce pediatru ai fost?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas!
crispro spune:
Adriana, ce bine iti inteleg frustrarea si supararea cu lapticul... nu te necaji, ca Rebe are imediat 5 luni, e foarte bine ca ai reusit pana acum sa ai laptic. Incearca spirulina - eu de 2 zile iau iar, si se simte, numai ca la mine e fara folos...ca al meu nu vrea la san, se enetveaza ca tot insist si ma musca, dar rau, asa strange din falcute, cu nervi... aseara m-am muls, ca nu a mai vrut sa traga, dupa 50 ml, am scos 100 din amandoi... si i l-am dat azi...
ce cadou fain btz pt Paul, si scump.. io i-am luat jucarele mititele, si la fel si de craciun, ca nu are jucarii. ii iau vacuta nebuna...
io am zis LMA de Sf. Andrei, dar jur ca nu m-a dus capul ca e sarbatoare... asa ca am sters si praful... m-am desteptat ca mi-a zis Rodi...
dl.maraila e la mine in brate... nu mai vrea sa adoarma altfel peste zi...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
paula_m spune:
Ochidut, tu cat lapte ii dai? Poate nu se satura si de aceea plange. Asa facea si al meu si m-am obisnuit sa-i fac mai mult lapte. II fac acum 210 ml lapte (*adica vreo 230 in final, dupa ce pun laptele praf) si el bea cat vrea. Undeva la 200 ml de obicei. Si mananca la 5 ore fix.Noi folosim tetina avent cu 2 gauri. La cele reglabile si lui Raul ii curge pe la colturi, nu o mai folosesc.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 5
matusa77 spune:
citat din mesajul lui paula_m Voi cu ce apa preparati Lp? Eu folosesc apa plata, dar dupa ce fierbe ramane o pojghita alba pe ibric. Nu-mi place deloc. Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 poze luna 5 |
Incearca apa plata Bucovina
mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
15 iulie 2010
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui crispro Rodi, paracetamol poti lua. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze |
asta iau si eu
pe mine m-a captusit bine sotul cu raceala andrei e cel usor racit de fapt, sper sa ramana asa
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
eladea2005 spune:
Salutare dragelor!
LA MULTI ANI ANDREILOR SI ANDREELOR!
multumim frumos de urari, vi le intorc inzecit... din pacate praji nu fac ca nu am voie sa pap... dar va servesc cu un pahar de ...ce vreti voi...
paula, apa plata NU SE FIERBE!!!! o incalzesti, doar...
btz-ule, te inteleg ca esti suparata si nervoasa din cauza celor fara creier....din pacate galagia se va termina odata cu plecarea lor, astia asa sunt, nu-i scimba nimeni... dar poti face o reclamatie, macar...paote ai noroc...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
crispro spune:
si io folosesc apa Bucovina, doar incalzita. Pana acum o fierbeam, dar de la tine Paula am invatat sa nu o mai fierb...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze