Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (44)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

La multe lunite, la multi anni micilor sarbatoriti de azi, sanatate si crestere usoara!

Tudor Andrei de coteasca
Aida Alexandra de alina2005
Denisa Maria de anca_vlad

Azi, de Sf. Andrei, vreau sa le urez un calduros La multi ani si Andreilor, Andreelor, va pupam dulce dulce, sa fiti sanatosi, voiosi!
(sper ca n-am uitat pe nimeni):

Delfinasilor:
Andrei, de Florentina_C
Andre, de stefania_97
Andrei, de senty_mary
Andreea, de anagia
Andrei, de sorina_goga
Andrei , de imaya
Andrei, de emushi
Andrei, de cristina97
Andrei, de Coteasca
Andrei, de Lalala13
Andrei, de racusor2010

Fratiorilor:
Andreea de Otiliav
Andres de aelita
Andrei de Tanti

Mamicilor:
Andreea (maurice)
ANDREEA84
Andreea (Dragaica)
Andreea (eladea2005)

Bumblebee

La multi ani tuturor!!

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui mericica30

ati vazut fetelor ce vor guvernantii sa faca cu indemnizatia pt crestera copiilor.ce parere aveti? ma gandesc ce vor face mamicile care nu au cu cine sa-i lase dupa varsta de un an ,ce pot face daca nu-si pot permite o bona si vedeti ca nu mai exista crese

era de asteptat sa se reduca durata concediului, nu stiu unde mai e CIC de 2 ani platit. bine-ar fi insa daca mamica ar avea unde sa se intoarca... si-asa aici pe forum sunt mamici care incep activitatea cam dupa un an. cand ai niste rate in spate si alte cheltuieli, nu te poti lasa la bunavointa statului - care numai "buna" nu e!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Mericica, asta-i tara, asta-i conducerea, daca ei isi permit bone filipineze cred ca toti isi permit. Eu sunt dezgustata de tot ce se intampla, tara asta e ca un ciolan din care vor toti, numai ca acum nu prea mai au ce si bataia si nesimtirea-i mai mare. Ehhh, singura mea "solutie" ar fi sa plecam pt o luna toti contribuabilii si sa-i vedem atunci! Inghetata orice intrare de bani in bugetul de stat! Poate asa nu vom mai fi tratati ca ultimii prosti...

Ma scuzati, n-o sa se mai intample

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Raul tuseste un pic dimineata, de 2 zile. Ciudat e ca doar dimineata tuseste si stranuta si nu are febra. Azi il duc la pediatru.
La multi ani pt Tudor, Aida si Maria!!. Si pt toti Andreii nostri pretiosi si toate mamicile si fetitele noastre frumoase Andreea!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

cris2010 , racusor multumesc pentru sfaturi!
Ieri am reusit sa rarim intervalul intre mese la 3 ore cu ajutorul scosului afara, unde la fel ca si ai Denisei, a mea doarme si uita de foame.
Problema ramane in continuare ca mananca putin, 80-100g la o masa.
Azi dimineata s-a trezit la 10, de la 22 ( a avut treziri la 2 si la 6) si ma asteptam sa manance, dar doar 90g a vrut.
Si insist dupa ce ii scot aerul, o mai pun la san dar nu vrea. Isi baga degetele in gura si le suge.
Acum e in balansoar si vorbeste cu jucariile.

Ei, cum e fetelor cu girafa Sophie? Merita banii ca mie mi se pare scumpaa

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mericica30 spune:

cu conditia ca mai ai unde sa te intorci la munca ar trebui sa ne gandim de pe acum ce putm face cand va veni momentul.timpul trece foarte repede

[url='http://picasaweb.google.com/103728236477103209538/TEA?feat=directlink']tea[/url]

Mergi la inceput

eu m-am trezit cam ragusita si cu durere de spate (cred ca de la cat m-a dezvelit Isa azi-noapte, ca io-s friguroasa rau)... ar trebui sa iau si eu ceva preventiv. pe vremuri luam repede o aspirina, acuma nu-i voie? sa iau si eu oscilo?!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

buna seara mamici

Sa va spun cu ce ma lupt eu iar? CU SOACRA-MEA
Nu mai pot! M-a sunat nesimtita sambata sa verifice daca se poate muta totusi la noi! Si de atunci viata a devenit iar un calvar. Prin urmare, eu sunt fara laptic de ieri, abia daca mai reusesc sa ii dau Rebecai 2 mese pe zi. Acum vrea bani ca sa nu mai munceasca in Bucuresti (deci sa nu mai vina la noi). In loc sa imi iau bona sau sa imi duc cainele la pensiune, eu imi platesc socrii sa stea departe de familia mea!

Citesc din urma (2 capitole) si revin!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

offfff
imi pare tare rau, imi vine sa o bat cu mana mea!!!!

nici nu stiu cum mai suporti!!! eu in loc sa te calmez mai rau te intarat, dar sincer chiar mi se pare inacceptabil

situatia asta se tot repreta la tine, dar pana cand? cum adica sa ii dai bani sa nu vina la tine

trebuie sa reglezi conturile cu madam soacra, ca sa stie ca nu vi se poate urca in cap

curaj si multa intelepciune sa vezi cum rezolvi problema

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

La multe lunite, la multi anni micilor sarbatoriti de azi, sanatate si crestere usoara!

Tudor Andrei de coteasca
Aida Alexandra de alina2005
Denisa Maria de anca_vlad

Azi, de Sf. Andrei, vreau sa le urez un calduros La multi ani si Andreilor, Andreelor, va pupam dulce dulce, sa fiti sanatosi, voiosi!
(sper ca n-am uitat pe nimeni):

Delfinasilor:
Andrei, de Florentina_C
Andre, de stefania_97
Andrei, de senty_mary
Andreea, de anagia
Andrei, de sorina_goga
Andrei , de imaya
Andrei, de emushi
Andrei, de cristina97
Andrei, de Coteasca
Andrei, de Lalala13
Andrei, de racusor2010

Fratiorilor:
Andreea de Otiliav
Andres de aelita
Andrei de Tanti

Mamicilor:
Andreea (maurice)
ANDREEA84
Andreea (Dragaica)
Andreea (eladea2005)

Bumblebee

LA MULTI ANI SI FECIORASULUI TAU!!!!!!!!!!

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

ca eu am gasit si pareri pro, si contra aspirinei...

_

Mergi la inceput