Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 11
Victo spune:
LA MULTI ANI CELOR SARBATORITI ASTAZI!
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
racusor2010 spune:
LA MULTI ANI SI DIN PARTEA NOASTRA TUTUROR SARBATORITILOR ZILEI!!!
Bumbleeblee multumim de selectie si la multi ani si pentru V.A.
VIcto si eu asteptam cu sufletul la gara ce ti-au raspuns, ca si eu vreau sa comand
piticul meu aseara nu a avut chef de lp, asa ca s-a trezit sa pape la 1.30, dar apoi surpriza, a dormit pana la 6.45 si dupa ce a papat nu a mai putut adormi ca avea mucisori acum baga somnic sa vedem cat
am vorbit aseara cu pediatra, a zis ca sigur piticul a racit de la noi, desi el e cel mai putin atins si in primul rand ne-a dat noua pastilute de imunitate, sa luam timp de 3 luni.
Carmen aseara l-am pus pe sot sa poate masca, dar Andrei plange cand il vede asa nici nu se uita la el, nu ii place de noi asa
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
CRISSY ce comori ai tu acolo iubita! Bea a crescut, e o frumusica! o sa vezi ca o sa fie bine, o sa vezi schimbari de la o saptamana la alta,de la o zi la alta. doua luni sunt foarte mult pentru un bebe, dar tu stii deja asta
andrei cum a fost si el mai micut, sa stii ca si el a facut lucruri mai tarziu decat le aud pe fete
-am fetele luptatoare!!
cum e Eliza? mai e bolnavioara?
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
Victo spune:
alina, racusor, NA, EU CE SA ZIC..comandati-va, eu zic ca sacul meu a fost cu ghinion, au uitat sa trateze lana.
asa am patit intr-un an, mi-a facut bunica-mea plapuma din lana..bai, de n-am tinut-o la aerisit pana m-am plictisit eu..am trimis-o inapoi, ca nu o puteam folosi. a desfacut=o, a spalat lana din nou,si a refacut plapuma. dar eu nu mai folosesc acum decat pilote, sa le pot spala, ca am eu piticii mei.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
sorina_goga spune:
Buna dimineata dupa o pauza de 2 sapt (am de citit de la capitolul 36 ) Am fost plecati 2 sapt la Iasi (sotul a avut niste prob de sanatate) sicu toata agitatia nu am mai avut timp si de forum. Sa-mi fie rusine ca pt farmerama tot imi faceam timp cate 5 min. Am profitat ca eram in Iasi si am fost si la un medic pediatru (super de tanti), cantarul meu zicea bine ca al meu fecior a luat 200 de g intr-o luna asa ca de o sapt jumate suntem si pe completare. Am avut eu mustrari de constiinta ca nu sunt in stare sa-mi hranesc copilul explusiv cu san dar asta e. De atunci Bogdan are scaun in fiecare zi, e super vesel, papa la 4/5 ore, mai rarut la 3 ore. Asta este important copilul sa fie bine.
Mi-a fost tare dor de voi!!! Cand termin de recuperat va mai scriu!!!
PS: Va invit la o feliuta de tort si suculet!!!! Azi ne sarbatorim onomastica!!!
Celor care isi serbeaza onomastica!!!
C u later!!! Multi
mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu...
noi am avut o noapte agitata... saracuta cred ca o dureau urechile, ca atata a dat din picioruse sa se dezveleasca si isi agita capul in toate partile!! am luat-o intre noi in patul mare si-apoi a inceput foiala. nu se trezea, doar cat n-avea astampar, eu credeam c-o linistesc cu titi, dar ea nu vroia sa pape, asa ca spre dimineata i-am dat pace, ca eu oricum nu m-am odihnit!
si-acuma tot ploua, asa ca nu iesim nicaieri, ca sa nu mai zic ca-mi doarme sigur iar pana la amiaza. of, ce bine-ar fi sa pot dormi si eu ziua cu ea!! asa ca azi nu tu curatenie, nu tu plimbare, nu tu cumparaturi... pai si ce fac eu azi?! sa ma uit printre retete de bunatati salvate, sa vad daca am toate ingredientele in casa...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
bumblebee spune:
Fetele, multumim, va invitam la o felie de TORT si sa ne punem si noi un COIF si ne veselim nitel
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sorina_goga ...cu toata agitatia nu am mai avut timp si de forum. Sa-mi fie rusine ca pt farmerama tot imi faceam timp cate 5 min. |
mea culpa
Am avut eu mustrari de constiinta ca nu sunt in stare sa-mi hranesc copilul explusiv cu san dar asta e. De atunci Bogdan are scaun in fiecare zi, e super vesel, papa la 4/5 ore, mai rarut la 3 ore. Asta este important copilul sa fie bine. |
normal ca acum, cand vezi cat ii e de bine, nu mai are de ce sa-ti para rau! daca nu e de unde, completam! nu e mare lucru, dam copilului ce are nevoie
sanatate sotului tau!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
tina_80 spune:
citat din mesajul lui bumblebee La multe lunite, la multi anni micilor sarbatoriti de azi, sanatate si crestere usoara! Tudor Andrei de coteasca Aida Alexandra de alina2005 Denisa Maria de anca_vlad Azi, de Sf. Andrei, vreau sa le urez un calduros La multi ani si Andreilor, Andreelor, va pupam dulce dulce, sa fiti sanatosi, voiosi! (sper ca n-am uitat pe nimeni): Delfinasilor: Andrei, de Florentina_C Andre, de stefania_97 Andrei, de senty_mary Andreea, de anagia Andrei, de sorina_goga Andrei , de imaya Andrei, de emushi Andrei, de cristina97 Andrei, de Coteasca Andrei, de Lalala13 Andrei, de racusor2010 Fratiorilor: Andreea de Otiliav Andres de aelita Andrei de Tanti Mamicilor: Andreea (maurice) ANDREEA84 Andreea (Dragaica) Andreea (eladea2005) Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 4 |
La multe ani si din partea noastra!
Sa fiti sanatosi, cuminti si sa traiti cu numele!
Bumblebee
Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010
mericica30 spune:
ati vazut fetelor ce vor guvernantii sa faca cu indemnizatia pt crestera copiilor.ce parere aveti? ma gandesc ce vor face mamicile care nu au cu cine sa-i lase dupa varsta de un an ,ce pot face daca nu-si pot permite o bona si vedeti ca nu mai exista crese
[url='http://picasaweb.google.com/103728236477103209538/TEA?feat=directlink']tea[/url]