Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 10
Cris2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Azi, de Sf. Andrei, vreau sa le urez un calduros La multi ani si Andreilor, Andreelor, va pupam dulce dulce, sa fiti sanatosi, voiosi! (sper ca n-am uitat pe nimeni): Delfinasilor: Andrei, de Florentina_C Andre, de stefania_97 Andrei, de senty_mary Andreea, de anagia Andrei, de sorina_goga Andrei , de imaya Andrei, de emushi Andrei, de cristina97 Andrei, de Coteasca Andrei, de Lalala13 Andrei, de racusor2010 Fratiorilor: Andreea de Otiliav Andres de aelita Andrei de Tanti Mamicilor: Andreea (maurice) ANDREEA84 Andreea (Dragaica) Andreea (eladea2005) Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 4 |
Si din partea mea!!! Special am intrat devreme sa va urez onomastica minunata.
Bee ca ai fost harnicuta cu selectia.
Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010
Foto 4+
matusa77 spune:
Va salut!
Nu am mai scris de foarte multa vreme dar de citit v-am citit.
Si pentru ca delfinariul este plin cu Andrei si Andree va sarut si sa aveti multa sanatate.
Acum sa va povestesc cte ceva despre Ducu e un copil cuminte doarme toata noaptea de la 10 seara pana dimineata la 8 fara papa, fara frichineala ,ziua doarme foarte putin si are nevoie de divertisment, ne apar dintii se vad deja in gingie nu a facut febra si nu e marait, mamanca 6 mese pe zi din pacate lapte praf Humana AR caci are reflux asta de pe la 6 saptamani, avem 7400 gr si 70 cm.
Va pup!
mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
15 iulie 2010
giorgia23 spune:
citat din mesajul lui bumblebee La multe lunite, la multi anni micilor sarbatoriti de azi, sanatate si crestere usoara! Tudor Andrei de coteasca Aida Alexandra de alina2005 Denisa Maria de anca_vlad Azi, de Sf. Andrei, vreau sa le urez un calduros La multi ani si Andreilor, Andreelor, va pupam dulce dulce, sa fiti sanatosi, voiosi! (sper ca n-am uitat pe nimeni): Delfinasilor: Andrei, de Florentina_C Andre, de stefania_97 Andrei, de senty_mary Andreea, de anagia Andrei, de sorina_goga Andrei , de imaya Andrei, de emushi Andrei, de cristina97 Andrei, de Coteasca Andrei, de Lalala13 Andrei, de racusor2010 Fratiorilor: Andreea de Otiliav Andres de aelita Andrei de Tanti Mamicilor: Andreea (maurice) ANDREEA84 Andreea (Dragaica) Andreea (eladea2005) Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 4 |
SI DE LA NOI CU MARE DRAG
Alina multumim pt selectie....si bineinteles pt Andrei al tau
crispro spune:
La multi ani Tudor de Coteasca, Aida de Alina si Maria de Anca!!!!! Sa cresteti mari si sanatosi si cumintei!!!
Imaya, e un dulce Andrei!
La multi ani celor cu numele de Andrei, copilasi si mamici. Bumblebee, ai facut o lista completa, da stiu ca ai muncit la ea... Asa ca ii pup si io pe toti din listuta ta, si il mai adaugam acolo pt pupacit si pe Victor Andrei, puiutul tau drag.
Matusa, copilasul cuminte si grasunel.
Al meu la 9 seara a bagat somn, o maraiala de suzi la 10, urmatoarea la 3... ce bine a fost... apoi program normal, adica trezire un pic la 4, la 5, la 6 juma, la 7 juma, la 8 juma de tot... merg la papa cu el, ca e 9... se tot maraie...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
mericica30 spune:
neata fetelor. sper ca ati avut o noapte linistita
la multi ani sarbatoritilor de astazi dar si mamicilor cu ocazia sf andrei
sa aveti parte de o viata lunga sanatoasa si plina de fericire si noroc
[url='http://picasaweb.google.com/103728236477103209538/TEA?feat=directlink']tea[/url]
Victo spune:
neata
m-a sunat tipa cu sacul, acum dim. Eu le-am scris mail aseara. a zis sa il mai tin la aer vreo 2 zile si dc nu, mi-l schimba ori cu altul cu lana, ori fara lana, dc cumva eu sunt prea sensibila la miros. dar eu nu sunt sensibila, ci asta pute rau.
cica in 3 ani nu a avut nicio sesizare.ghinion curat!si vine si frigalaul..
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
crissy77 spune:
La multi ani Andreelor si Andreilor, bebici si mamici / tatici!
bambo, scuze, am incercat sa sterg mesajul dar era inchis subiectul si nu s-a putut
bumblebee, nu ma lasa cu ochii in soare, da-mi si link la tortul ala sa fac planul de bataie.
Sanatate bolnaviorilor.
racusor, anticorpii si-i formeaza si atunci cand se imbolnavesc (gandeste-te la varsatul de vant, odata ce l-ai facut nu-l mai faci si a doua oara pt ca organismul a dezvoltat anticorpi). O dr mi-a recomandat sa-i dau la cea mare PROTECTIS (probiotice, scumpe rau, se dau 5 pic pe zi timp de 10 zile pe luna -dupa o luna de la deschidere se arunca -, timp de 3 luni). Sticluta se tine doar in frigider (chiar daca nu e deschis flaconul) si se poate da si la bb. Ma intrebai ce ex fac: plimbat jucaria in toate directiile cand e pe spate / burta, ridicari picioare si dat drumul brusc (ar trebui sa opuna rezistenta --> dezvolta anumiti muschi), ridicari de maini in fundut si tinut 3-5 sec, bicicleta etc. De dus maini la picioare sa le analizeze, ar trebui sa-si analizeze degetele (dar tot mai interesante sunt ale mele ). Si mai sunt, dar nu-mi vin in minte acum.
La capitolul greutate si socializare (cu tata, papusa sau Elise, numai cu mami nu) stam bine. A inceput sa urmareasca jucaria si din pozitia pe burta. Mai avem la dispozitie aproximativ 2 luni sa-si descopere mainile si picioarele si sa le gaseasca un rost. Aa, si sa devina interesata de jucarii, sa le apuce din curiozitate nu impinsa de la spate de mami
tanti spune:
LA MULTI ANI SI DIN PARTEA NOASTRA CELOR CARE POARTA NUMELE DE ANDREI SI ANDREIA
Bumbele si eu am probleme cu infectiile urinare si iau cam urmatoarele, uneori m-a scapat de antibiotic(nu am mai avut simptome)
Nospa, Uricol, Urinal si binenteles ceaiuri diuretice, vezi ca unele din cele de mai sus parca nu sunt recomandate cand alaptezi
mericica30 spune:
ieri m-am uitat la poze cu delfinasi Doamne aveti niste minuni de ingerasi cris 2010,larissaai vostri merita pusi pe coperta de reviste asa de dragalasi sunt
[url='http://picasaweb.google.com/103728236477103209538/TEA?feat=directlink']tea[/url]
rodyka spune:
citat din mesajul lui bumblebee Delfinasilor: Andrei, de Florentina_C Andre, de stefania_97 Andrei, de senty_mary Andreea, de anagia Andrei, de sorina_goga Andrei , de imaya Andrei, de emushi Andrei, de cristina97 Andrei, de Coteasca Andrei, de Lalala13 Andrei, de racusor2010 Fratiorilor: Andreea de Otiliav Andres de aelita Andrei de Tanti Mamicilor: Andreea (maurice) ANDREEA84 Andreea (Dragaica) Andreea (eladea2005) |
si din partea noastra le dorim o onomastica minunata!!
si multumim bumblebee ptr efort, ca mie mi-a fost lene azi-noapte sa selectez numele, am lasat pe dimineata, dar vad ca tu esti fresh in fiecare dimineata asa ca profit si eu de munca ta si pupam si pe Andrei al tau
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)