Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (44)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Asa ma enerveaza astia cu reducerea concediului.. stiu ca e mult 2 ani, nu ma deranjeaza ca il reduc, dar sa aplice reducerea din 2012, asa incat cine are acum copii sau e gravi sa nu fie afectat... nu am facut copilul pt a sta 2 ani acasa, nu asta e motivul, clar. Dar stiam ca pot sta 2 ani, si mi-am facut si io niste planuri, niste socoteli... Daca va intra in vigoare si se aplica si mamicilor ce au deja copilasi (cum suntem noi), jur ca tre sa fac ceva... ori plec din tara, ori incercam ceva cu sotu - ceva business (dar nu avem idei)... noi in Zalau avem o singura cresa, si Doamne ce conditii sunt acolo.. te ingrozesti... sa merg la lucru, sa platesc o bona, si sa imi vad copilul seara la 8... nu imi convine... serviciul meu e de la 8 la 8... imi vad copilul dormind... nici vorba... ioi, nici nu vreau sa ma gandesc, ca ma doare capul...

Rodi, ce faina e Isa cu cercelusi! Sigur de asta s-a tot foit, ca ea de obicei doarme super bine, clar o deranjau. Acuma, pana se obisnuieste.

Am aspirat, merg sa sterg praful, sa spal haine (am strans deja 2 ture, acum bag alte 2). Nu stiu cum fac curatenia de Craciun... ca sunt solo.... azi un geam, maine altul, apoi covoare... le fac eu cumva...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Rodi, paracetamol poti lua.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

fetelor, am o probl cu mateo.se chinuie extrem de mult sa faca kk.si maraie urla,face parturi 1000,se incoarda,nu doarme.ma termina!!!!!carla e ok.ce sa fac?3 siropuri ii dau,masaj,ceai,stat pe burtica,leganat in graco.noaptea urla din 2 in 2 ore

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

pai in afara de astea ar mai fi ceaiul de musetel cu care am incercat si eu, dar daca felul lui e constipat, mari minuni nu se vor intampla. si da, mai exista debridatul, dar nu e bine sa il obisnuitesti pe copil tot timpul cu asta.
din cand in cand poti apela la termometru sa il pui si doar in cazuri extreme supozitorul (la fel nu e bine s ail obisnuiesti asa, ca apoi devine si mai constipat si se invata sa faca numai cu ajutor)

intreaba pediatrul, vezi ce zici cand poti incepe o usoara diversificare si cu ce anume, avand in vedere si predispozitia lui catre constipatie. sa ia in calcul si asta.

s-ar putea ca in timp suculetul de fructe sa il ajute; dupa ce ii testezi toleranta la cele clasice mar, morcov poti sa ii adaugi in forma de suc si para iar mai incolo si putina pruna (sa zicem 20ml pruna si restul mar).

eu asta fac azi, cu pruna. noi am introdus de ceva timp suculet de mar, morcov, am dat si putina para si azi pruna putin. asta pentru ca era constipata si incercam cumva sa o ajutam; inca nu s-a reglat chiar cine stie ce, dar nici nu se chinuie asa cum zici tu.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Neatza!!!!!!!!!!!

Bumble vreau si eu reteta tortului cu ciocolata

Paula cand te intorci de la medic sa postezi ce anume ti-a spus te rog.Si Paul tuseste si stranuta,insa medicul mereu ne spune ca nu e nimic avand in vedere ca nu se aude nimic de la plamani si racit nu e.Insa explicatia asta pe mine nu prea ma multumeste.
Pup

Mericica din pacate asta e tara in care traim,cred ca in curand vom ajunge mai rau ca in unele tari din Africa.

Insa ma gandesc la acele femei singure,sau acele familii,cu rate mari,nu ca noi nu am avea cam 5 mil/luna,plus chirii,plus cheltuieli,plus asigurari,benzina,mancare si altele ca nu se pot descurca.

Eu nu primesc indemnizatie din cauza ca am avut intrerupere pe cartea de munca insa nici cu facultatea tot nu am putut,deoarece,desi nu am dat licenta,nu am absolvit-o inca,tot nu se poate caci se ia in considerare numai faptul daca esti la cursuri de zi,nu cu 2 restante ca mine.Asa ca stau la mila sotului.

Eu de ex acum nu am cu cine lasa copilul daca as vrea sa ma intorc la munca,la parinti la Bd e prea departe,iar la socru no way.Asa ca de nevoie stau cu el pana il voi da la gradi,chiar daca asta inseamna bani foarte putini in casa,cheltuieli reduse si mofturi nesatisfacute.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Fetele care si-au facut izolatii la apartamente pe exterior,am o intrebare.Muncitorii lucrau in zilele de sarbatoare?Puneau o plasa in jurul schelelor pentru a nu ajunge praful peste tot?
Ca eu sunt disperata deja .S-au gasit cativa vecini tocmai acum sa izoleze,au adus niste golani(ca altfel nu le pot spune) si e jale.
De dim de la 8 pana seara lucreaza numai cu bormasina in pereti de mi-au zgaltait creierii,fac mizerie peste tot si praf,ca azi dimineata cand am strans hainele lui Paul de pe sarma erau negre ,manele la maxim de se aude tocmai in celalalt cartier si discutii all day long numai despre introducerea organelor genitale in alte organe.
M-AM SATURAT DE EI,SUNT NISTE TARANOI DOBITOCI.Am zis ca am o zi linistita da ciu-ciu.Si culmea e ca s-au mutat exact pe palierul meu.Super tare.
Oare pot face o reclamatie la administratie sau in alta parte pentru comportamentul lor si conditiile de lucru?Mi se pare culmea ca nu au plasa,eu asa am vazut peste tot.
Chiar am o mie de nervi.Saracu Paul se chinuie sa doarma insa se sperie mereu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Am aspirat, merg sa sterg praful, sa spal haine (am strans deja 2 ture, acum bag alte 2). Nu stiu cum fac curatenia de Craciun... ca sunt solo.... azi un geam, maine altul, apoi covoare... le fac eu cumva...

tu CRISTINA, da-le-ncolo de haine si de curatenie, ca azi e sarbatoare!!! la noi ploua de vineri, duminica a fost soare doar, nu stiu cand o sa pun haine la spalat ca nu am unde sa le usc sa nu le ploua

geamurile ma omoara si pe mine, ca la mine la dormitor, la balcon si la salon is cat un perete, si toate sunt cu ochiuri mici de o palma/doua palme, de asa rau le pot sterge... noroc ca nu am covoare! dar lasa ca incet-incet le facem... eu azi sau maine tre sa cumpar bradul natural (ca artificial am de cativa ani, dar anul asta vreau sa fie altfel...) si sa-i gasesc un ghiveci mare in care sa-l pun... si sa caut podoabele, ca nu stiu unde le-a pus sotiorul meu! si nici el nu mai stie. alta distractie!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

neata

La multi ani delfinasilor sarbatoriti azi! La Multi Ani delfinasilor Andrei si Andreea, la mamici si tatici Andrei si Andreea!

Eu sunt tare tare suparata: nu mai am laptic mai deloc. La masa de noapte abia daca am facut fata, in conditiile in care Rebe s-a trezit la 6,30 (in loc de 5) si a readormit mai mult flamanda. Am plans in hohote de mi-am trezit barbatu'.

ochidut, cucoana zice ca sunt amarati si trebuie sa muncesca, desi socrul meu are pensie mare, la vreo 2000 lei, au gradina si nu cumpara mai nimic din magazin. Au si pasari dar le tin pe post de animale de companie, ca ii e mila cucoanei sa le taie. Deci ca sa nu mai munceasca trebuie sa le suplimentam noi veniturile. Desi stiu sigur ca asta nu va tine prea mult, pentru ca nici asa nu vor fi multumiti. Lor le place sa traiasca ca barosanii, ca pe vremea cand socru lucra la Politia de Frontiera, si nu stiu sau nu vor sa imi schimbe obiceiurile.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Btz, cand au lucrat la izolatii la noi, nu au pus plasa. Dar nici nu aveau de ce, pt ca nu era mult praf. Galagie au facut, dar nu prea mult. In 2 zile cat au lucrat cam o ora au folosit bormasina. Saracutul Paul...si Raul tresarea cand foloseau bormasina, dar le-am zis sa ma anunte cand incepe galagia sa-l pot lua in brate.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 5

Mergi la inceput

Cred ca manelele si rock-ul nu se inteleg prea bine nu?Tare ma bate gandu sa le fac eu un program artistic cu ceva trancaneala la maxim.Poate se satura de Salam,Parizer,Sunca si copiii minunati si talentati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi
...manele la maxim de se aude tocmai in celalalt cartier si discutii all day long numai despre introducerea organelor genitale in alte organe.

n-ai ce sa le faci, atata-i duce mintea. poti sa-i denunti, desigur, probabil nici nu sunt autorizati sa faca lucrarea, dar pana faci tu denuntul, ei termina treaba... rabdare, mami

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput