FIV285

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

ADHNANA felicitari,sa fiti sanatosi si fericiti pina la adinci batrinete

uite cum iesira gravidutele noastre la raport,bravo fetelor ma bucur mult pentru voi,va doresc cit mai putine greturi,sa fiti sanatoase,sa creasca puiutii mari,sanatosi si frumosi.
Maria daca nu gresesc tu miine faci beta,iti doresc mult,mult noroc.Dumnezeu sa-ti ajute
pup toate fetele si sa auzim de bine

daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Daniela: L-am facut azi si e negativ; de fapt a iesit valoarea 3....am sa-l refac miercuri....nu a fost sa fie!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

veronica multumesc la fel si tie sarcina cat mai usoarasi bafta la bitest
maria08poate e prea devrema..mai repeta-lnoi iti tinem pumnii
Andace faci?pup cu mult drag
Indrace face mami?abia astept sa-mi spui cat are buburuza

Angie +34

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

Adnana, FELICITARI!!! pt cei doi motani de nota 10 si pt ca s-a terminat totul cu bine!

daca ai timp si daca nu e prea neplacut pt tine, poti sa-mi dai niste detalii despre ce s-a intamplat? de ce s-a declansat hemoragia? la ce Hemoglobina ai ajuns de a fost nevoie de transfuzii? ai facut un efort sau ai avut un factor declansator (contractii multe etc)?
poti sa-mi raspunzi pe PM, daca vrei.
eu vreau sa ma internez preventiv din sapt 31-32 (daca da DD sa ajung cu bine pana atunci), si orice info ma ajuta. Eu o sa merg la Polizu.

Gabi+25
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

Citat:
citat din mesajul lui gheveronica

buna fetelor
angieangie nastere usoara si bebe sanatos
Adhnana felicitari si multa sanatate
daniela, monaramona sa fie cu noroc
indra03 ,cami,
cristy felicitari si multi pupici
noi suntem bine ne luptam cu greturile..pe 27 facem bitest si eco..
pup toate fetele

(mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 7sapt 3IA nereusite.fiv1 2010 promed system reusit sarcina sapt 11+ )multumesc doamne

gheveronica, de curiozitate, cu cine ai facut FIV la Promed? am cochetat si eu la un moment dat cu ideea de a incerca la clinica aceasta, dar nu incepusera sa faca FIV atunci. Dr Anca Coricovac este doar embriolog, sau face si FIV?
pe ansamblu, ce plusuri si minusuri ai pt aceasta clinica?
mercic pt info, in avans

Gabi+25
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Maria

daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Buna fetelor
Puteti sa ma ajutati si pe mine cu o parere despre dr codreanu dorina,inaintea era la giulesti si gynera,acum e la medlife, referitoare la FIV? eu am facut cu dr albu un fiv in octombrie,de fapt nu am transferat nimica, si ma gandesc sa fac inca unul in feb si vreau sa fac cu ea. Nu prea am citit despre fete care sa faca fiv cu ea sau nu scriu pe forum,dar poate stiti sau ati auzit.
Maria,imi pare rau
bafta multa fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

adhnana felicitari mamico! sa fiti fericiti si sanatosi!
maria imi pare rau pt nereusita, capul sus mergem mai departe!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Maria08 i-mi pare tare rau! I-ti doresc multa putere in continuare fata draga!
Adhana sa-ti traiasca flacaii!

botezul finutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indra03 spune:

BUNA ZIUA FETELE !
VA UREZ DE PE ACUM CRACIUN FERICIT IAR ANUL CARE VINE SA VA ADUCA COPII SANATOSI SI MULTE, MULTE BUCURII!!!
Angieangie, iti doresc sa poti trece mai usor peste neplacerile momentului si sa te bucuri de sarbatorile petrecute si cu mama!
Adhnana, FELICITARI!!!!!!Este important ca acum sunteti bine si esti cu baieteii acasa de sarbatori!Sa fie SANATOSI SI NOROCOSI!
Despre mine iti pot scie acum ca dupa nesansa pe care am avut-o in luna mai si despre care stii de atunci (cand tu erai proaspata gravidutza, ), in luna noiembrie am reusit cu ajutorul lui Dumnezeu si al "echipei" din Giuly sa imi pastrez la "caldurica" unul din trei embrioni transferati.
Ieri am facut ECO de 8 saptamani si pot spune ca dupa multi ani am plans de fericire la auzirea vestii ca embrionasul are 1.60 cm si are activitate cardiaca cu 117 bpm. E MINUNAT!!!!
Cristy1977, ma bucur mult pentru voi, sa cresteti mari!
Amzulica, esti o mamica implinita careia ii ofer !
Gheveronica, colega mea de "mutatie", ma bucur mult pentru evolutia voastra. Apropo', tu faci clexane? Eu da!Sunt sigura ca o sa ne aduci vesti bune pe 27.12.2010!
Maria08, SPERANTA MOARE ULTIMA!
Monaramona, eu tot timpul noilor nascuti le urez SANATATE SI NOROC!Este important ca in viata sa avem si noroc. Iti doresc din suflet sa te "bata" norocul! INDRAZNETII INVING!
Daniela74, SI TIE IN 2011, Dumnezeu iti va darui minunea asteptata de tine!
GabiB, ai mare grija de tine si de bebe!Consider ca tu trebuie sa fii cu un pas inaintea celorlalti! O SA FIE BIIIIIINE!
Tuturor va doresc MULTA SANATATE !

Mergi la inceput